Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:14:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82933 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
Ja sam inace ceo zivot blejao po mracnim mestima i bio po zatvorima, sta ces, takav je zivot nas odmetnika  Smile Smile Smile

nemoj da se trpas u odmetnike ...oni su ljudi cvrstog kova i stava . Smile

ti si uzivalac marihuane...samim tim vrlo labilna osoba sada ili ces postati ..............
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
To da svi narkomani postaju...zesci narkomani u podmakloj fazi te bolesti i zavisnosti zato sto su probali travu, pa bas i ne pije vodu. Ako cemo po tome ''ja znam'' iskustvu, znam i ja brdo ljudi koji u zivotu nisu dunuli travu a evo ih sad, bodu se u venu, gutaju slicice, eksere, spavaju balaveci na sopstveno rame po raznoraznim klupama i tako dalje. Mislim, moja bas bliska prijateljica...jedna od...Je jednom u zivotu probala travu, i pod tim mislim da je povukla jedan jedini dim i posle toga batalila.. Sranje joj je, tako rece...A eto je par godina posle toga riba guta LSD Smile I ubija se od alkohola kad-god stigne, popusi dve pakle cigara na dan...Smile A nije se gadila ni toga da mrljne spid ni malo belog Smile
Ne kazem da ima mnogo slucajeva kao sto je ona i da je ona neki reprezentativni primer - ona je jedan esktrem, ali je primer toga kako konzumacija trave ne znaci nuzno uvek i buducu konzumaciju tezih droga.
Naravno, znam i neke ljude kojima je trava bila samo odskocna daska za nesto vise, ali uopste nije preduslov - niti pravilo - da neko postane teska narkomancina zbog trave. U tom slucaju nije stvar toliko u toj travi, nego u glavama tih osoba.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2010, 14:21:52 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
tako je osma...

labilne i psihicki nestabilne licnosti , frustrirane .... svi oni kojima se drma tlo pod nogama i koji beze iz realnosti u drogu ili neki drugi vid zavisnosti gde se "trenutno" osecaju bolje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
nije stvar toliko u toj travi, nego u glavama tih osoba.

Па да, зависи на који начин се доживљава то конзумирање вутре, односно који су разлози за то. Из тога проистичу даљи потези и одлуке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5
ovde ima svega, od igle do lokomotive.
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ja ne mogu da verujem koliko se idiotizama ovde napisalo za dva dana... ALi od svih ljudi, jedan mi se izdvojio. Thug, ti si brate tipican primer nabedjenog djankozice ko ima ljubavi za sebe i svoju "prljavu malu naviku" do neba. Vutra nije dobra, covece, znas i ti to, samo volis da varis...Volim i ja da varim, volim da se pokidam kao kreten i da lelujam i gledam u ljude po gradu, da spojim to sa jedno 7-8 piva, i ako nahvatam neku ribicu odvaljenu i dam joj malo popersa da krene da se vozi i onda sa njom do jutra, e to volim, a ne radim to. Bar nikad vise necu.

Kakvu ti to alternativu izigravas? Weltschmerz neki, je l'? Ti si faco underground, vari se, ovo ono, ekipica, fore i tako to, mnogo smo zajebani, em pametni, uh sto smo pametni, je l' to u pitanju? Ne moze nama trava nista, ma sta trava, to je zajebancija, ispitujemo podsvest, malo umetnost, filozofija, pa na sport, pravimo ravnotezu, u zdravom telu - zdrav duh, jaki smo i brzi do neba. Prijatelju, ne znam tacno koliko imas godina, ali mislim da mogu da pogodim. Sve to krene da se rusi u jednom momentu. Onda izaberes kad vidis da te trava ne radi - hoces da se gudras profi ili ces da cutis i da se kajes sto si blejac. E kad dodjes do toga, nadam se da se neces drogirati nicim tezim, jer trava ne radi vise, nimalo, nego predji na drugu stranu, reci sebi, zavisnik sam, navucen sam na izbegavanje realnosti, na iluziju i crtane filmove. Tad ces skapirati da si postao losiji lik nego sto si bio, da su se stvari pomenile a da si ti ostao u tripu, da pseudofilozofije postadolescencije postaju hronicna nostalgija kad razmisljas nocu, ako si iskren prema sebi.
Naravno, ostavljam prostora i da se uklapas u drugi profil. Vario si, nije da nisi, ali kad pricas o tome mnozis puta 50 i u stvari, ne znas previse o tome kako je biti navaren 24/7, pa tako duuuuuuugo vremena.

O travi bih rekao samo da postoji razlika u konzumiranju. Pusiti travu ponekad, OK, ali drogirati se travom, zajebano je i problem je. A moze covek da bude narkoman od trave, bas moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Citat
nemoj da se trpas u odmetnike ...oni su ljudi cvrstog kova i stava . Smile

ti si uzivalac marihuane...samim tim vrlo labilna osoba sada ili ces postati ..............

Jesam  Smile Jedva cekam da postanem labilna osoba da vidim kako je to  Smile

Citat
labilne i psihicki nestabilne licnosti , frustrirane .... svi oni kojima se drma tlo pod nogama i koji beze iz realnosti u drogu ili neki drugi vid zavisnosti gde se "trenutno" osecaju bolje.

I psihicki sam nestabilan... Smile Smile Smile Eo, idem sutra da se prijavim u Drajzerovu da se lecim  Smile Smile Smile

Bas sam psihicki uneredjen...evo, idem sad i do moje kartonske kutije da se bodem dzointom u venu  Smile

Citat
Ja ne mogu da verujem koliko se idiotizama ovde napisalo za dva dana... ALi od svih ljudi, jedan mi se izdvojio. Thug, ti si brate tipican primer nabedjenog djankozice ko ima ljubavi za sebe i svoju "prljavu malu naviku" do neba. Vutra nije dobra, covece, znas i ti to, samo volis da varis...Volim i ja da varim, volim da se pokidam kao kreten i da lelujam i gledam u ljude po gradu, da spojim to sa jedno 7-8 piva, i ako nahvatam neku ribicu odvaljenu i dam joj malo popersa da krene da se vozi i onda sa njom do jutra, e to volim, a ne radim to.

Vidis matori ovo jeste delom tacno, ali ja nisam iz te price underground i to, mislim bio sam kada sam imao 17 god i kada sam se primao na te stvari.

Odvaljivao sam se od svih mogucih droga Smile  Cak sam jednom sve droge sveta pomesao u jednu i to sam usmrkao  Smile Smile Smile Cisto da vidim kakav je osecaj Smile

Dal ti stvarno mislis da sam ja iz tog fazona?

Ja studiram, treca sam godina hvala Bogu, jos dva ispita do kraja i onda ide cetvrta, a krecem da radim cim zavrsim ovu godinu. (Tj krecem posao iz struke da radim)

Vecina postova ovde su cisto kontriranje ostalima, jer jednostavno, volim da teram inat. Smile

A posto se svi primaju...zasto da se ne zajebavam. Smile Smile

Naravno sve u granicama. Smile

Citat
Kakvu ti to alternativu izigravas? Weltschmerz neki, je l'? Ti si faco underground, vari se, ovo ono, ekipica, fore i tako to, mnogo smo zajebani, em pametni, uh sto smo pametni, je l' to u pitanju? Ne moze nama trava nista, ma sta trava, to je zajebancija, ispitujemo podsvest, malo umetnost, filozofija, pa na sport, pravimo ravnotezu, u zdravom telu - zdrav duh, jaki smo i brzi do neba. Prijatelju, ne znam tacno koliko imas godina, ali mislim da mogu da pogodim. Sve to krene da se rusi u jednom momentu. Onda izaberes kad vidis da te trava ne radi - hoces da se gudras profi ili ces da cutis i da se kajes sto si blejac. E kad dodjes do toga, nadam se da se neces drogirati nicim tezim, jer trava ne radi vise, nimalo, nego predji na drugu stranu, reci sebi, zavisnik sam, navucen sam na izbegavanje realnosti, na iluziju i crtane filmove. Tad ces skapirati da si postao losiji lik nego sto si bio, da su se stvari pomenile a da si ti ostao u tripu, da pseudofilozofije postadolescencije postaju hronicna nostalgija kad razmisljas nocu, ako si iskren prema sebi.

Vidis, iz ovog spota sam skapirao da si ti bas pametan lik. A i opisao si me kakav sam bio kada sam imao 15 Smile

Ja to sto pisem da je trava dobra, nije, znam i ja, preterivanje u bilo cemu nije dobro ni u kom pogledu. Ja sam svestan toga.

A i ne varim 24/7  Smile Smile Bilo je dana, ne kazem, ali vise nije tako.

Varim zato sto volim i verovatno cu ceo zivot tako.

Ponavaljam sve je u granicama dozvoljenog.

Dobro da je neko skapirao.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
ti decko vec "imas" dijagnozu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Naravno da imam, zar ne vidis da sam lud Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 5
Citat
Sportista sigurno ne.

Sitni vutric mi deluje priblizno dobro.

Ne, pre bi rekao narkoman.

Ok, narkoman. Vodim se prostom logikom, kao sto rekoh, ako neko pije svaki dan alkohol da bi ga to podiglo ili spustilo, ta osoba je alkoholicar, alkos, pijanac, ________ (dopisi sam). Isto tako ako neko duva svaki dan da bi ga to podiglo ili spustilo, ta osoba je narkoman, vutric, laksi narkic, laksi drogos, dzanki ili kako god hoces.

Citat
Inace, ja ovde na temi nikoga nisam indirektno vredjao, niti ga nazivao kojekakvim imenima, sto ovde ljudi konstanto rade.

Ko te je vredjao?

Citat
I dalje, ovo ide u raspravu u nedogled, jer je besmislena.

Besmislena je sto si ti u pravu, a svi ostali nisu?

Citat
I Crowz, kada bude bilo ovo grupno okupljanje, doci cu da vidimo gde je problem.

Naravno. Bude li neko okupljanje, budi siguran da cu te obavestiti putem privatne poruke. Wink

Citat
I sa Orfom sam se raspravljao, ali se nismo vredjali niti bilo sta slicno.

Ko te vredjao?

Citat
Lepo ja imam da varim i svaki put cu pisati da je vutra do jaja i da treba da se pusi. I tako verovatno ceo zivot.

I niko ne moze nista protiv toga, sem besmislenog vredjadja, pominjanja porodice od strane matorih ljudi koji ceo zivot nisu videli dalje od forumskih postova, gde su naravno svi najjaci.

E vidis, ja sam nikotinski zavisnik, moze se reci tezi. Nikad u zivotu necu tvrditi da su cigare "do jaja" i da ih treba pusiti, to za cigare moze da kaze samo ordinarna budala. Isto tako mislim i za one koji tvrde istu stvar za vutru, svidelo se to tebi ili ne.

Drugi deo ovog citata ne bih komentarisao, ocigledno zelis da meris ciji je veci. Ja nikad nisam cuo za vutru, skank, ptri, pajdo, speed, xer, odnosno, video sam samo na googletu. Ne moras da vodis diskusiju ovde, niko te ne tera, ionako je besmisleno matorcima utuviti u glavu da treba duvati i da je to do jaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:14:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.