Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:51:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite o Maradiću i njegovom ponašanju na forumu?
Ok je
Ne znam ga/nemam stav
Lepše bi bilo bez njega
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maradić i njegovo ponašanje  (Pročitano 26489 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
postove o Libiji

Dobro si to pomenuo.

Da nije bilo Maradića ta tema bi imala 10 strana.

5 strana "Gadafi fuck yeah!"
5 strana "RIP brate Gadafi"

управо то ...  Smile

Нека Марадића занимљивије је с њим ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 3510
Mandara ...толико тога се испричало о њему на разним темама....их неколико пута ми се само тако наместио , како каже мој уважени пријатељ мрги, НА ПЕНАЛ. У принципу занимљиво је са њим и форум не би био исто без њега, мада признајем по некада може бити досадан као пролив Smile

Често пута сам се питао из какве запиздине и сиротиње је побего у швабију па се тако силно радује и одушевљава секундарним ''стварчицама'' као што је мало престижнија мобилаја, ајфон, сникерс, кока кола... у принципу људски створ, јагње божије...желим му све најбоље Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja bih sad otvorio anketu da li bismo trebali da se zabrinemo za članove @hkj i @slavko pg !? Obojica uhode po nekoga na forumu i više brinu o njima nego o bilo čemu drugom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 

Често пута сам се питао из какве запиздине и сиротиње је побего у швабију па се тако силно радује и одушевљава секундарним ''стварчицама'' као што је мало престижнија мобилаја, ајфон, сникерс, кока кола... у принципу људски створ, јагње божије...желим му све најбоље Smile

hahahaha kako sam se nasmejala  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ja bih sad otvorio anketu da li bismo trebali da se zabrinemo za članove @hkj i @slavko pg !? Obojica uhode po nekoga na forumu i više brinu o njima nego o bilo čemu drugom.  Smile

Samo napred.  Smile

Btw,ja uhodim Maradića...  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
rekla sam to već,ali da napravim neki osvrt na temu-  stvarno ne znam čovjeka,sem ''Srbija'' i onog smajlija,ništa drugo ne pamtim sa tema. a to me i ne nervira,pošto je i mnogima u mom okruženju to uzrečica  Smile
nego,vi ga znate bolje,dosta vas se i svadjalo sa njim... iskreno,ne vidim da će ova tema da mu 'pomogne da uvidi' nešto što ste mu do sad sigurno rekli par desetina puta,minimum. ako je već takav,mislim da ga baš briga što otvarate  temu i ovo ne bi trebalo da ga 'nauči pameti' i pokaže mu da mora u ko zna kojoj deceniji života da se prevaspita. bolje da ga,vi koje već toliko nervira,ignorišete nego da radite ovo.
pričate i o toliko članova koji su otišli sa ovog ili onog podforuma,zbog jedne,pet,sedam osoba... a vjerujem da su se prosto zasitili i smorili. glupo je zbog par ljudi otići,nekako mi je odraz slabosti prije nego čuvanja živaca. što,sigurno mnoge iritiram i ja i mnogi ljudi koji spamuju,pa se i to preživi,ne možemo svi da se slažemo. vi koji ste na politici aktivni,znajući i ovako ljude koji imaju baš izražene stavove do mjere da bi se stalno svadjali i prepirali sa neistomišljeniima,proato uzimate za zlo sve ono što neko kaže,a nije kao vaše. znam to,i deda mi je otkad znam za sebe,takav čovjek,znam koliko je u stanju da dubi o tome.
malo je bezveze dovoditi ljude u ovakvu situaciju da biraju i odlučuju se,kad će svakako stvari ostati manje-više iste (kad govorimo o primarnoj zamisli teme) ,a otvoriće se neke rasprave koje mogu da budu samo nezdrave,nimalo korisne
ne zamjerite,čisto moj neki stav
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr

To! Nova žrtva! Sad ima da te pratim po forumu i terorišem. Be prepared!

:smajli, ja znam koji:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Maradic je pravo cveće kakvih sve ima i kakve stvari su u stanju da izaseru (Šešelj™), on bar ne vređa, bar ja nisam primetio da nekog lično nagrdi. Dobro, ume da izvređa države, nacije, rase, to 'oće da uradi, valjda je to kod njih na zapadu normalno i ne smatra se nepristojnim. Svako ovde je bar jednom izašao iz takta i dok neki na to odgovore staloženo i stručno obrade sagovornika, neki isfrkću kao da su im celu familiju pobili i što je najgore, ne umeju da stanu sa salvama uvreda. Zapravo, najgore je što su ubeđeni da su u pravu i nemoguće im je dokazati suprotno...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Buki brate, nećeš valjda i ti da otkažeš.  Smile

Де дидем си луд, играм Бурек лигу у НБА фантазију и притом тренутно доминирам расно.  Smile
Nemam pojma šta si mi sad naprič'o...  Smile al samo kidaj.  Smile Smile

http://forum.burek.com/fantasy-burek-nba-league-vol-5-t563004.html

Колор Бурек лигу блекенд

дрн дрннр д д д

БЛЕКЕНД!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

fentezi.jpg
(149.74 KB, 1024x619)
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
pričate i o toliko članova koji su otišli sa ovog ili onog podforuma,zbog jedne,pet,sedam osoba... a vjerujem da su se prosto zasitili i smorili. glupo je zbog par ljudi otići,nekako mi je odraz slabosti prije nego čuvanja živaca. što,sigurno mnoge iritiram i ja i mnogi ljudi koji spamuju,pa se i to preživi,ne možemo svi da se slažemo. vi koji ste na politici aktivni,znajući i ovako ljude koji imaju baš izražene stavove do mjere da bi se stalno svadjali i prepirali sa neistomišljeniima,proato uzimate za zlo sve ono što neko kaže,a nije kao vaše.

Koliko puta ja treba da ponovim da se ne radi o mišljenjima,jer on ni nema mišljenja,nego samo kontre?

A,samo polako,videćeš i ti kako ti je kad ti se nakači.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:51:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.