Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 434 435 437 438 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 225418 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Poceo je fergi sve same zvezde da dovodi u timu.
Davnih dana... Kako to misliš počeo? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Igrao je, i to lose, uostalom kao i protiv svakog iole jaceg tima...  Smile

U sledecem kolu idu u Newcastle, eto prilike da se izivljava nad slabijima...  Smile Ali pre toga je FA cuo i Arsenal, nece se ni tu naigrati...  Smile

Jeste.I realno on je trenutno No.1.

Jeste. Protiv Wigana, Redinga, Sanderlenda i ostalih "jakih" ekipa, tu je najjaci...  Smile

A to nisu klubovi?Pa nije Dzajiic bio najbolji protiv Reala,Milana,Barcelone i td. Smile

Jeste.I realno on je trenutno No.1.I kompletnijeg igraca nikad nisam video.

Kao što se jasno i nedvosmisleno vidjelo u utakmici protiv Cityja.

Mislim da je ipak u jednome u pravu. Kompletnijeg igrača u bordelu još nitko nije vidio. Kad on uđe u javnu kuću, izjebe kompletno sve.

Za Ronalda moze samo fudbalski neznalica da kaze da nije extra klasa.Evo na pr. on i Messi igraju istu poziciju,koliko je golova dao Messi koliko Ronaldo?Ko ima veci kontinuitet utakmica,i + decko trpi udarce,ne povredjuje se svaku drugu utakmicu.Sut,Dribling,Realizacija 1:1,bije glavom ko lud,izvodu slobodne udarce,on nije klasa? Smile

A to sto pojebe citavu javnu kucu,svaka mu cast,da sam na njegovo mesto i ja bi to radio... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
potpuno se slazem sa tobom.Ronaldo je klasa.
[edit Anea: Haha-komentar]
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 16:18:11 od Anea »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A to nisu klubovi?Pa nije Dzajiic bio najbolji protiv Reala,Milana,Barcelone i td. Smile

Ako kazes da nije, ok, verujem ti. Pa dobro, onda zbog toga Dzaja nije nikada bio najbolji fudbaler sveta, kao sto nije ni feget.
Ako je biciklica u prazno, na dva metra od igraca, parametar za izbor najboljeg onda priznajem da je tu nenadjebiv...  Smile Kada sam ga gledao ovde u Beogradu jedino sto sam video je da je brz i to je sve...

Za Ronalda moze samo fudbalski neznalica da kaze da nije extra klasa.Evo na pr. on i Messi igraju istu poziciju,koliko je golova dao Messi koliko Ronaldo?Ko ima veci kontinuitet utakmica,i + decko trpi udarce,ne povredjuje se svaku drugu utakmicu.Sut,Dribling,Realizacija 1:1,bije glavom ko lud,izvodu slobodne udarce,on nije klasa? Smile

A koliko je penala izveo Ronaldo a koliko Messi?!  Smile

Ja nikada nisam rekao da on nije klasa, ali se ne ponasa tako. Mrzim igrace koji kukaju, uzimaju drugima loptu kad se izvodi prekid ili penal pa onda sami o sebi kenjaju kako su oni uhvatili Boga za muda...

Citat
Sut,Dribling,Realizacija 1:1,bije glavom ko lud,izvodu slobodne udarce,on nije klasa?

Mogu da ti nabrojim min 10 igraca koji imaju sve ovo. Da bi bio extra klasa moras da imas i ponasanje na terenu tj. da budes vodja tima. To Ronaldo nije Mancesteru, to je Giggs...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Prvi mi je Dzaja pao na pamet. Smile
Pa nije bas ta "biciklica" u prazno,zna igraca da osasavi kad ga predje.To njegovo ponasanje i mene nervira i na pr. uporedio sam ga sa Mesijem kojeg vise volim,ali ovaj je za mene fudbalski ludak.Dobro Giggs je na kraju ne racunam ga vise..

Eh i ti pretera,jos 10.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Pa nije bas ta "biciklica" u prazno,zna igraca da osasavi kad ga predje

Aj molim te mi reci kog igraca, ja stvarno ne mogu da se setim kad je nekog tako "poslao po burek"...
Ne secam se da su Teri, Ture i ostali vrhunski bekovi pali na te forice iz skolskog dvorista... Evo nije ni Ricards u nedelju...  Smile

Citat
Eh i ti pretera,jos 10..

Ne bih da idem u off sa nabrajanjem...  Smile Ima ih kol'ko hoces...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 12:02:53 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500

Možda. Samo niti je Džajić tvrdio da je najbolji igrač na svijetu (a Cristina to radi, ničim izazvan), niti su engleski mediji Džajića prikazivali najboljim igračem na svijetu (a to čine sa Cristinom)

A gdje sam ja to rekao da Cristina nije "klasa"? Ja samo tvrdim da nije najbolji na svijetu, i da nije najkompletniji na svijetu (osim u kupleraju)

Kontinuitet utakmica osim Cristine, samo u ManUtd-u imaju i Giggs, pa i Scholes, pa i Rooney... ali nitko od njih se ne preserava izjavama "ja sam najbolji na svijetu" niti ih svi engleski mediji takvim proglašavaju niti ga histerični nedorasli ManUtd frikovi takvim proglašavaju

A to sto pojebe citavu javnu kucu,svaka mu cast,da sam na njegovo mesto i ja bi to radio... Smile

Brzo, medicinsku enciklopediju u ruke, pa traži pojmove sifilis, gonoreja, klamidija...  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma nema, Ronaldo je fudbalski Chuck Norris, samo mi to jos ne znamo!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 496
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k800
Kog datuma igraju u kupu Mancester i Arsenal?  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 15:12:12 od flaviio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sad u subotu (16.02) u 18:15!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 434 435 437 438 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.