Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 435 436 438 439 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 225403 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Citat
Pa nije bas ta "biciklica" u prazno,zna igraca da osasavi kad ga predje

Aj molim te mi reci kog igraca, ja stvarno ne mogu da se setim kad je nekog tako "poslao po burek"...
Ne secam se da su Teri, Ture i ostali vrhunski bekovi pali na te forice iz skolskog dvorista... Evo nije ni Ricards u nedelju...  Smile

Citat
Eh i ti pretera,jos 10..

Ne bih da idem u off sa nabrajanjem...  Smile Ima ih kol'ko hoces...  Smile

Forice skolskog dvorista? Ja neznam,covek igra desno krilo a dao je 19 golova.... Smile

Zato sto ih nema 10 Smile

A to nisu klubovi?Pa nije Dzajiic bio najbolji protiv Reala,Milana,Barcelone i td. Smile

Možda. Samo niti je Džajić tvrdio da je najbolji igrač na svijetu (a Cristina to radi, ničim izazvan), niti su engleski mediji Džajića prikazivali najboljim igračem na svijetu (a to čine sa Cristinom)

Za Ronalda moze samo fudbalski neznalica da kaze da nije extra klasa.Evo na pr. on i Messi igraju istu poziciju,koliko je golova dao Messi koliko Ronaldo?Ko ima veci kontinuitet utakmica,i + decko trpi udarce,ne povredjuje se svaku drugu utakmicu.Sut,Dribling,Realizacija 1:1,bije glavom ko lud,izvodu slobodne udarce,on nije klasa? Smile

A gdje sam ja to rekao da Cristina nije "klasa"? Ja samo tvrdim da nije najbolji na svijetu, i da nije najkompletniji na svijetu (osim u kupleraju)

Kontinuitet utakmica osim Cristine, samo u ManUtd-u imaju i Giggs, pa i Scholes, pa i Rooney... ali nitko od njih se ne preserava izjavama "ja sam najbolji na svijetu" niti ih svi engleski mediji takvim proglašavaju niti ga histerični nedorasli ManUtd frikovi takvim proglašavaju

A to sto pojebe citavu javnu kucu,svaka mu cast,da sam na njegovo mesto i ja bi to radio... Smile

Brzo, medicinsku enciklopediju u ruke, pa traži pojmove sifilis, gonoreja, klamidija...  Smile

Dobro za Dzajuje se govorilo da je najbolje levo krilo na svetu,u to vreme,nego nije on sad bitan.
Nadji mi trenutno,boljeg i kompletinijeg igraca na planeti?

Giggs zavrsava svoje,kao i Skols,a Runi je daleko od najboljeg na svetu.

Nisu to obicne kurve,ove su,skupe,zdrave,i mnogo dobre... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Dobro za Dzajuje se govorilo da je najbolje levo krilo na svetu,u to vreme,nego nije on sad bitan.

Prvo definiraj šta je to "trenutno"...

Kaka. Messi. Pirlo. Ibrahimović (duša me boli što njega moram navest, ali jebi ga... ). Henry. Ribery. Giggs (još uvijek... )

Kurva je kurva. Mjesto gdje puno ljudi parkirao svoje auto ne može bit posve čisto. Jebi ga, uprlja se... nekome curi ulje, nekome kaplje iz mjenjača, nekome su gume zagovnjene, nekome su ptice usrale haubu... pa se tako i parkirno mjesto uprlja...

Ako me kužiš
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy S8
Tesko je ovde normalno razgovarati dok je ljudima realno rasudjivanje pomuceno antipatijom koju osecaju prema njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
A još je teže razgovarati kada je rasuđivanje pomućeno nekritičkim prihvaćanjem baljezgarija koje prosipaju (u prvom redu engleski) mediji i simpatijama koje ljudi osjećaju prema njegovom klubu
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710

Prvo definiraj šta je to "trenutno"...

Kaka. Messi. Pirlo. Ibrahimović (duša me boli što njega moram navest, ali jebi ga... ). Henry. Ribery. Giggs (još uvijek... )

Kurva je kurva. Mjesto gdje puno ljudi parkirao svoje auto ne može bit posve čisto. Jebi ga, uprlja se... nekome curi ulje, nekome kaplje iz mjenjača, nekome su gume zagovnjene, nekome su ptice usrale haubu... pa se tako i parkirno mjesto uprlja...

Ako me kužiš

Neka bude ove sezone..ako ti je lakse...

Kaka-nema sanse
Messi-da igra u Engleskoj ligi dao bi 2 gola za godinu dana,dok je ovaj dao 17 na polovini takmicanja.
Ibrahimovic-ma daj.... Smile
Anri-pa pratis li ti fudbal ?
Ribery-nikako nemoze biti kompletan kao Ronaldo
Giggs-on je odigrao svoje...

Sve su ovo sjajni fudbaleri..ali trenutno je Ronaldo iznad svih njih.

Smile Smile Smile

Jebi ga,mozda nevolis zene... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy S8
A još je teže razgovarati kada je rasuđivanje pomućeno nekritičkim prihvaćanjem baljezgarija koje prosipaju (u prvom redu engleski) mediji i simpatijama koje ljudi osjećaju prema njegovom klubu

Tacno, i jedni i drugi preteruju samo sto vi hateri preterujete malo vise. Uostalom, njegov ovosezonski ucinak je potkrepljen brojkama. Da li su to jaci ili slabiji protivnici nije toliko bitno, nista neces osvojiti ako ne dobijes te "male".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500

Kaka-nema sanse
Messi-da igra u Engleskoj ligi dao bi 2 gola za godinu dana,dok je ovaj dao 17 na polovini takmicanja.

Smile Smile Smile

Pazi, čim si napisao "Kaka nema šanse" sve mi je jasno... ali dobro, mlad si, naučit ćeš

Živ ti meni budi... i šta prije da se opametiš

Volim žene. Samo ne volim spolno općit sa onim ženama koje se time profesionalno bave, i to zbog čisto zdravstvenih razloga. Kao što rekoh - mjesto na kojem svi parkiraju auto mora bit prljavo.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 17:02:53 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tacno, i jedni i drugi preteruju samo sto vi hateri preterujete malo vise. Uostalom, njegov ovosezonski ucinak je potkrepljen brojkama. Da li su to jaci ili slabiji protivnici nije toliko bitno, nista neces osvojiti ako ne dobijes te "male".

I nista nece osvojiti ove godine, tako da mu dzaba izivljavanje nad "malim"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ovo je bilo nisko. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710

Kaka-nema sanse

Smile Smile Smile

Pazi, čim si napisao "Kaka nema šanse" sve mi je jasno... ali dobro, mlad si, naučit ćeš

Živ ti meni budi... i šta prije da se opametiš

Volim žene. Samo ne volim spolno općit sa onim ženama koje se time profesionalno bave, i to zbog čisto zdravstvenih razloga. Kao što rekoh - mjesto na kojem svi parkiraju auto mora bit prljavo.  Smile

Kaka je dobar fudbaler,ali nije bolji od Ronalda(trenutno),mada je Ronaldinho car za sve njih. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 435 436 438 439 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.