Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 323 324 326 327 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 268133 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
Da bi osvojio ligu sampiona moras da imas srece a Milan je imao. . .

Прочутај поново шта си написао. Интер већ 40 година игра ЛШ и нису ништа освојили, јел` могуће да их за 40 год. ниједном не усере, ал` ето Милан усере сваке 2-3 год.

kakve veze ima inter sa ovim oko cega se oni raspravljaju.... smorili ste vise sa interom i ibrahimovicem... i pljuvanjem po interu odnosno zlatanu.

komentarisi o interu, pljuj po njemu, hvali ga, radi sta hoces, ali kad dodje trenutak za to, i na interovoj temi.

a ne ovde... jebote stvarno ste smorili vise...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Интер се само узима за пример, чисто да се види колико је та теорија о срећи бесмислена.

Једноставно, немогуће је да неко за 40 година нема нимало среће, а да се зато другом за 6 година све живо посрећи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja mislim da se to bas zato i zove sreca... A ako neko kaze da ce se jedanput posreciti jednom a drugi put drugom, onda vec prelazimo na podrucje verovatnoce i statistike...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
Интер се само узима за пример, чисто да се види колико је та теорија о срећи бесмислена.

Једноставно, немогуће је да неко за 40 година нема нимало среће, а да се зато другом за 6 година све живо посрећи.

a ti si posebna prica koliko si smorio sa svojim teorijama, zaverama i statistikama...

3 slona da ti poredjaju ti bi ih poobarao sa svojom pricom na zemlju jer bi se smorili najstrasnije i pored toga sto te nista ne bi razumeli...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Ja mislim da se to bas zato i zove sreca... A ako neko kaze da ce se jedanput posreciti jednom a drugi put drugom, onda vec prelazimo na podrucje verovatnoce i statistike...

Онда је Силвио Берлускони вероватно срео овог човека, пер него што је започео посао с Миланом,

Сад само треба утврдити где се малиша сакрио, па и нас остале да погледа срећа. Smile

Можда га Силвио држи негде заробљеног. Smile

a ti si posebna prica koliko si smorio sa svojim teorijama, zaverama i statistikama...

3 slona da ti poredjaju ti bi ih poobarao sa svojom pricom na zemlju jer bi se smorili najstrasnije i pored toga sto te nista ne bi razumeli...

Не управо си ти овде причао о теоријама завере о томе колико су покрали Интер и сл.

Схвати, Интер не би никад ништа освојио (осим безвредног италијанског купа) да им није поклоњено.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 14:22:18 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
Citat
Схвати, Интер не би никад ништа освојио (осим безвредног италијанског купа) да им није поклоњено.

Prva Dukijeva izjava koja bi komotno mogla u bilo ciji potpis. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
@duki

pazi , samo cu ti reci nemoj me smatrati za totalnog idiota da mozes da mislis da ces me isprovocirati sa tim.

nisi ti toliko pametan... zato uzivaj pisajuci tvoje velicanstvene postove... mozda neko nekad objavi zbirku svega toga  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
@duki
pazi , samo cu ti reci nemoj me smatrati za totalnog idiota da mozes da mislis da ces me isprovocirati sa tim.

Због чега мислиш, да ја тебе желим испровоцирати? Smile

У питању је само болна истина, а моје речи пре треба да послуже као шамар да се освестиш. Smile

nisi ti toliko pametan... zato uzivaj pisajuci tvoje velicanstvene postove... mozda neko nekad objavi zbirku svega toga  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Нисам је паметан, колико су моји саговорници тупави понекад. Smile

Или се само праве таквима. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Duki navijas za Zvezdu a pljujes po Interu i Mancesteru  Smile

Jos mi samo reci da navijas za Juventus i Celzi i bices jedinstven u zemlji Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
ma pusti dukija... vidis da je meteoropata... cim je lose vreme on malo prica ne povezano Smile Smile Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8. novembar 2007. | Izvor: B92, eurosport |

Novi ugovor za Nemanju Vidića

Dobre igre Nemanje Vidića u dresu Mančester Junajteda naterale su čelnike kluba da srpskom reprezentativcu ponude produžetak saradnje, tako da će jedan od najboljih defanzivaca Premijer Lige biti član 'crvenih đavola' do 2012. godine.

26-godišnji igrač, zajedno sa Riom Ferdinandom čini jedan od najboljih odbrambenih parova u Premijer Ligi.

Vidić je prešao u Mančester Junajted iz Spartaka iz Moskve u decembru 2005. godine za sumu od sedam miliona funti.

„Velika je privilegija igrati u ovom timu. Ovo je veliki klub i oduševljen sam što sam produžio ugovor“, izjavio je Vidić.

„Navijači i svi u klubu su bili su bili divni prema meni. Nadam se da ću moći da se odužim sa još više trofeja u narednim godinama“.

I menadžer kluba, Ser Aleks Ferguson je oduševljen što će srpski reprezentativac biti u klubu do 2012. godine.

„Nemanja je već ostavio trag u klubu.. Vrlo je popularan među saigračima, kao i među navijačima. Sjajne su vesti da želi da bude član ovog sjajnog tima u narednim godinama“

Nemanja Vidić je u utakmici Lige Šampiona sa Dinamom iz Kijeva u drugom poluvremenu nosio kapitensku traku.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 14:41:21 od Almeyda »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 323 324 326 327 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.