Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 268654 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Duki navijas za Zvezdu a pljujes po Interu i Mancesteru  Smile

А какве везе Звезда има са целом том причом?

Треба ли да навијам за сваког где пређе неки наш играч?

По тој логици сам требао да навијам и за Милан и за Јуве, током деведесетих, а данас за Интер.

Глупо, сложићеш се.

Исти тај, од жутих вољен и обожаван Манчестер није смео да дође Звезди на реванш суперкупа Европе '92.

Довољно им је Звезда обајснила фудбала у Енглеској, па им није падало на памет да играју други меч.

Кад су Енглези у питању, то није ништа необично. Партизан је играо реванш с Лидсом, као домаћин у Холаднији, која је од Енглеске удаљена, као Србија од Црне Горе. У Русију нису мсели да дођу на реванш Спартаку, због Чеченије, која је од Москве удаљена три хиљаде километара. Ма видели смо им понашање и на оном последњем европском првенству за младе играче.

Права спортска култура.

Ма битно да они звижде, фолирантима.

Ђубрад огавна!

За Интер не могу да навијам, јер би то подразумевало поред озбиљних психичких траума, које би трајале цео живот, додатно нервирање сваке недеље, а пошто сам ионако прилично живчан, коначан исход би могао бити фаталан.

Неком сво то узбуђење и нервирање прија, неком не.

Jos mi samo reci da navijas za Juventus i Celzi i bices jedinstven u zemlji Srbiji  Smile

Не навијам за Јуве, мада их врло ценим. Не падам на оне глупе приче о лоповима и сиромасима поштењацима.

Челзи - далеко било.

У Енглекој иначе не навијам ни за кога.

Навијам да им ово падне, по могућству на "Олд Трафорд". Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 15:34:30 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
naravno, ako ja kazem, to dobija sasvim jednu drugu dimenziju, postaje neprikosnovena istina i cinjenica za postapanje mnogih generacija poslije mene. meni se ne moze desiti da sam djelimicno u pravu, a pogotovo da nisam u pravu. tvrditi tako nesto, bilo bi ravno jeresi, a sam pocinilac tog zlocina zasluzio bi najgoru kaznu. neozbiljno je upustati se u raspravu sa mnom. nema teme u kojoj moje baratenje golim i surovim cinjenicama ne donosi konacnu prevagu nad sumnjama, nema pitanja koje moja ostroumnost ne obasja svjetsloscu pravog, jedinog i istinitog odgovora.  najteza pitanja, najvece dileme i najkomplikovanije zagonetke koje zivot moze da ponudi, moj mocni um rjesava ne samo sa besprekornom tacnoscu, nego i sa zadovoljstvom. meni nema ravnog, niti je bilo. kako trenutno stoje stvari, nece ni biti, bar u skorijoj buducnosti. a i ako bi se rodio neko ravan meni, mogao bi da bude samo slican, samo da podjseca na mene...

Smile

Care. Kralju. Legendo.

Stavljam ovaj post u potpis, štampam ga na majicu, printam ga i nosim u novčaniku, tetoviram ga preko leđa. I sve to u duplikatu.

Naravno, svima ću reći da je to, u stvari, moja izjava. Ali nema veze, bitno da se istina o tvojoj nepogrešivosti pronosi zemljom, te ostalim planetama sunčevog sustava, pa čak i galaksije.

Doktore. Majstore. Profesore.

Predlažem da se uvede nova, najviša akademska titula kojom se će nagradit samo oni rijetki smrtnici koji dostignu tvoju razinu spoznaje. Ta titula bit će: rasssssso

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Duki navijas za Zvezdu a pljujes po Interu i Mancesteru Smile

А какве везе Звезда има са целом том причом?

Треба ли да навијам за сваког где пређе неки наш играч?

По тој логици асм требао да навијам и за Милан и за Јуве, током деведесетих, а данас за Интер.

Глупо, сложићеш се.

Ma naravno da nema, malo se salim, ali slozices se i ti da bar na ovom forumu ljudi koji navijaju za Zvezdu uglavnom u potpisu drze i Mancesterov i Interov amblem (ovaj drugi malo manje jer to je valjda zbog boja dresova jebem li ga).

Mada gomilu ljudi poznajem koji su nekad ''navijali'' za Milan zbog Deje pa sad kao navijaju za Inter.
Ja sam jos kao klinac zavoleo Juve i to samo zato sto su crno-beli, ali ne mogu da kazem da za njih nesto preterano navijam. Iskreno boli me qrac kada igraju nereseno ili izgube. Mislim, drago mi je kad pobede, ali daleko je to od fanatizma nekog.

Sve u svemu meni je malo skroz neobicna cela ova prica da neko moze toliko da navija za neki strani klub, ali citajuci od skoro vase komentare na temama stranih klubova vidim da toga ima i to u prilicnoj meri  Smile
Nemam nista protiv toga, da se razumemo, cak mi je i zanimljivo da citam kako se prepucavate zbog Intera,Milana,Mancestera... kao da je veciti derbi u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
Не управо си ти овде причао о теоријама завере о томе колико су покрали Интер и сл.

Схвати, Интер не би никад ништа освојио (осим безвредног италијанског купа) да им није поклоњено.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
@kaskader

pa u pravu si druze... ja za sebe mogu da kazem da sam veliki simpatizer intera, fan, obozavalac, nazovi to kako hoces.

ali nikad taj klub ne mogu da volim kao zvezdu... za mene je to ne zamislivo... ne mogu da volim klub koji pripada drugom narodu, tradiciji, istoriji.

dakle volim zvezdu...taj klub predstavlja sve ono sto sam gore naveo... moj narod,tradiciju, istoriju.

ali sa one neke sportske strane, kao veliki fanatik za fudbalom i sve sto ima veze sa njim, gotivim i simpatisem inter.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Чини ми се да није мислио на то, о чему причаш.

Ваљда му је поента била, да онај ко воли Звезду, од иностраних клубова навија за Манчестер и Интер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
ali sa one neke sportske strane, kao veliki fanatik za fudbalom i sve sto ima veze sa njim, gotivim i simpatisem inter.

Ma naravno i treba da tako da razmisljas ako si fudbalski fanatik i to je sasvim OK.

Ja na zalost vise nisam toliko zaludjen za strane lige kao ranije. Da nema kladionice verovatno to ne bih ni pratio.
Tako da ja na sve to vise gledam kladionicarski i nikad ne mogu neki tim stalno da simpatisem. Nekad su mi npr. Inter i Mancester carevi, sledeci put kad me prodaju su najgori tim na svetu i sve tako, sve se vrti u krug  Smile

edit: Duki shvatio sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Da bi osvojio ligu sampiona moras da imas srece a Milan je imao. . .

Прочутај поново шта си написао. Интер већ 40 година игра ЛШ и нису ништа освојили, јел` могуће да их за 40 год. ниједном не усере, ал` ето Милан усере сваке 2-3 год.

kakve veze ima inter sa ovim oko cega se oni raspravljaju.... smorili ste vise sa interom i ibrahimovicem... i pljuvanjem po interu odnosno zlatanu.

komentarisi o interu, pljuj po njemu, hvali ga, radi sta hoces, ali kad dodje trenutak za to, i na interovoj temi.

a ne ovde... jebote stvarno ste smorili vise...  Smile Smile Smile

Интер је једини клуб који ми пада на памет да није ништа освојио толике године, а увјек игра у ЛШ.

Осим у случају кад налете на великана свјетског фудбала Хелсинборг.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 16:17:28 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C6
Za Mančester Junajted navijam negde od sedme - osme godine. Gledao sam film kako je nastao fudbalski klub i od tada samo Zvezda i Mančester. Što se ostalih liga tiče, nemam izrazite favorite.
Bar za mene je logično da u stranim ligama navijamo za klubove gde igraju naši igrači, bili oni iz Zvezde ili Partizana, naši su. Za Valensiju sam navijao prvo zbog Đukića, a sad zbog Žigića. U italiji sam voleo Juve(Jugović), Milan(Savićević), Lacio(Stanković, Mihailović), a sada je to Inter.
Ima onih koji se ne slažu sa takvim stavom, ali to je OK. Mišljena se razlikuju.
IP sačuvana
social share
Ja sam kapetan svoje duše i gospodar svoje sudbine.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
logično da u stranim ligama navijamo za klubove gde igraju naši igrači, bili oni iz Zvezde ili Partizana, naši su
Za Valensiju sam navijao prvo zbog Đukića, a sad zbog Žigića. U italiji sam voleo Juve(Jugović), Milan(Savićević), Lacio(Stanković, Mihailović), a sada je to Inter.
E sad si ti sve usr'o, a taman su me momci ubedili da to ne mora da znaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.