Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 269742 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy
idem da poginem, kao japanci kamikaze Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Da se mene pita  - Evra van, Henize unutra

Scholes obavezno...

I formacija 4-3-3... u sredini Carrick, Hargreaves i Scholes... a naprijed Rooney ili Tevez plus Giggs lijevo i C. Ronaldo desno...

Samo, neće oni tako igrat... nema šanse...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy
pa ima logike ta tvoja taktika, ali nesto ne verujem da bi toliko platili teveza da ga drze na klupi, a tek rooneya ne verujem da ce drzati na klupi.

mislim da ce morati praviti taktiku sa njima dvojicom napred.

mada mi se ta tvoja varijanta vise svidja sto se taktike tice, jedino sto bi ja ipak dao sansu andersonu nego scholesu, iako scholesa veoma cenim kao igraca.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Samo, ja čisto sumnjam da će Ferguson igrat sa oba ofenzivna krila (Giggs i Ronaldo) plus izrazito ofenzivni centralni vezni igrač (Anderson) i plus toga još dva napadača Rooney i Tevez.

Baš zato mislim da će u sredini veznog reda zaigrat Scholes (na svom uobičajenom mjestu) plus Carrick ili Hargreaves, a da će Anderson najvjerovatnije bit prekomandiran na krilo, i naravno, dvojac Rooney-Tevez.

Ova opisana 4-3-3 formacija je jedna moja ideja, ali Englezi jednostavno nisu sposobni shvatit, izvest i odigrat takvo nešto. Mourinhov Chelsea je, mislim, jedini koji igra na taj način. Naravno, sa manje ofenzivnim krilima, i Drogbom koji je drugačiji tip igrača od Teveza i Rooneyja.

Tako da ja očekujem klasični sir Alexov 4-4-2 sa krilima... i eventualno neke inovacije u vrhu napada sa dvojcem Tevez-Rooney... U svakom slučaju, ManUtd će bit jak... vrlo, vrlo jak
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Samo, ja čisto sumnjam da će Ferguson igrat sa oba ofenzivna krila (Giggs i Ronaldo) plus izrazito ofenzivni centralni vezni igrač (Anderson) i plus toga još dva napadača Rooney i Tevez.

Baš zato mislim da će u sredini veznog reda zaigrat Scholes (na svom uobičajenom mjestu) plus Carrick ili Hargreaves, a da će Anderson najvjerovatnije bit prekomandiran na krilo, i naravno, dvojac Rooney-Tevez.

Ova opisana 4-3-3 formacija je jedna moja ideja, ali Englezi jednostavno nisu sposobni shvatit, izvest i odigrat takvo nešto. Mourinhov Chelsea je, mislim, jedini koji igra na taj način. Naravno, sa manje ofenzivnim krilima, i Drogbom koji je drugačiji tip igrača od Teveza i Rooneyja.

Tako da ja očekujem klasični sir Alexov 4-4-2 sa krilima... i eventualno neke inovacije u vrhu napada sa dvojcem Tevez-Rooney... U svakom slučaju, ManUtd će bit jak... vrlo, vrlo jak
Mancester je pre dve sezone na pocetku igrao sa 3 spica rooney-nistelrooy-ronaldo(park)
I nisu igrali lose samo je u odbrai bila promaja. . .
Mislim da ce sledece sezone Alex igrati isto kao i ove samo sto umesto Sahe ulazi Tevez,i sto ce u sredini rotirati Andersona i Skolsa. . .Kerik ce biti standardan,za Ronalda nema sta da se prica. . .Gigs je vec mnogo omatorio,pa ce umesto njega ove sezone igrati Park ili Flecer,dok ne dodje Nani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tevez u Junajtedu sledeće nedelje

Argentinski fudbalski reprezentativac Karlos Teves sledeće nedelje postaće član najpopularnijeg engleskog kluba Mančester Junajteda, izjavio je njegov menadžer Kia Jorabčijan.

"On ne želi više da bude član Vest Hema. Kada je dolazio u Englesku sa Upravom se dogovorio da u klubu ostane godinu dana i on je to ispunio. Sada želi da promeni sredinu i ne namerava da polemiše sa čelnicima Vest Hema", kazao je iranski biznismen, kome je Argentinac poverio vođenje finasijskih poslova. 

Engleski novinari podsećaju da Teves igra za Argentinu na Kupu Amerike i tvrde da će on već u sredu ići na medicinske preglede, a potom potpisati ugovor sa Mančester Junajtedom, bez obzira što Vest Hem osporava taj transfer. Šef stručnog štaba Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da je prezadovoljan što će talentovani napadač igrati u njegovom timu. 

"Zadovoljni smo što ćemo dobiti takvog igrača. On je izuzetan, njegove sposobnosti su sjajne i uveren sam da će, pošto ima samo 23 godine, u budućnosti biti još bolji", kazao je Ferguson.

(Izvor : B92-Sport)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ljudi ovo je strasno, imal' ko jaci, a???  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 14:10:04 od todorovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Mancester je pre dve sezone na pocetku igrao sa 3 spica rooney-nistelrooy-ronaldo(park)
I nisu igrali lose samo je u odbrai bila promaja. . .
Mislim da ce sledece sezone Alex igrati isto kao i ove samo sto umesto Sahe ulazi Tevez,i sto ce u sredini rotirati Andersona i Skolsa. . .Kerik ce biti standardan,za Ronalda nema sta da se prica. . .Gigs je vec mnogo omatorio,pa ce umesto njega ove sezone igrati Park ili Flecer,dok ne dodje Nani

Ronaldo je kompletnu sezonu odigrao kao krilo - znači, ofenzivni vezni igrač na desnoj strani... A ne kao napadač. Prema tome, ManUtd je prošle sezone (kao i ranijih sto sezona) igrao sa dva napadača i dva ofenzivna krila.

Također, teško mogu zamislit Fergusonov 4-4-2 bez Giggsa na lijevoj strani.

Pomisao da Fletcher ili Park mogu zamijenit Giggsa, da mogu pružit makar i 50% od onoga što Giggs pruža - oprosti, ali ta pomisao mi je, jednostavno, smiješna.

A gdje je u cijeloj tvojoj priči Hargreaves? Prije će bit da će Hargreaves bit standardan...

no dobro... Sir Alex sigurno ima neku svoju ideju, i nije dovodio igrače napamet. Treba se strpit do početka sezone, pa ćemo svi bit puno pametniji..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja mislsim da ljudi previse podcenjuju Parka,to je po meni fantastican igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Evo ga... Samo sam te čekao...  Smile

Znači, ja sam tebi dao ispravnu dijagnozu: po tebi, tko god zaigra u engleskoj premier ligi, automatski je "fantastičan igrač"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.