Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 269688 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ljudi ovo je strasno, imal' ko jaci, a??? Smile Smile Smile

Па рецимо, Барселона, Милан и Челзи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ronaldo je kompletnu sezonu odigrao kao krilo - znači, ofenzivni vezni igrač na desnoj strani... A ne kao napadač. Prema tome, ManUtd je prošle sezone (kao i ranijih sto sezona) igrao sa dva napadača i dva ofenzivna krila.
iskreno da ti kazem. . . ne mogu da se setim ni jednog tim na ovo svetu ikada bilo gde koji je igrao sa 3 cista spica. . . sa tri sidrasa ili tri brzanjca ili pomesano . . uvek su 2 ili poluspicevi ili krila. . . Fleksibilnost stari . . fleksibilnost

Ja mislsim da ljudi previse podcenjuju Parka,to je po meni fantastican igrac.
od tih kosookih ja sam pristalica nakamure  Smile . . kakav zmaj

hm pa recimo da ne   Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 15:10:12 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Рецимо да сте исто тако причали да ћете отрести оне метузалеме, а добили сте шамарање по дупету.

Крајњи домет Чмарчестера следеће године ће бити они говнави енглески купови (не могу ни да им се сетим имена, кад их сваке године мењају).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
sa tri sidrasa ili tri brzanjca ili pomesano . . uvek su 2 ili poluspicevi ili krila. . . Fleksibilnost stari . . fleksibilnost

Monaco.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Evo ga... Samo sam te čekao...  Smile

Znači, ja sam tebi dao ispravnu dijagnozu: po tebi, tko god zaigra u engleskoj premier ligi, automatski je "fantastičan igrač"  Smile
Smile Smile :PPa zar nije polivalentan,timski igrac,svaki bi ga trener pozeleo. . .nije mu problem da sedi na klupi.. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde bre didier . . isto tako kako je barsa bolja??ispala je u 4finalu .. . Kako je bolji celzi man utd je uzeo titulu,ne celzi . . a ta tvoja odokativna tj pristrasna poredjenja nisu relevantna. . koga ti vise gotivis ???cmarcester?majko moja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ronaldo je kompletnu sezonu odigrao kao krilo - znači, ofenzivni vezni igrač na desnoj strani... A ne kao napadač. Prema tome, ManUtd je prošle sezone (kao i ranijih sto sezona) igrao sa dva napadača i dva ofenzivna krila.
iskreno da ti kazem. . . ne mogu da se setim ni jednog tim na ovo svetu ikada bilo gde koji je igrao sa 3 cista spica. . . sa tri sidrasa ili tri brzanjca ili pomesano . . uvek su 2 ili poluspicevi ili krila. . . Fleksibilnost stari . . fleksibilnost

Uopće mi nije jasno kome i čemu je upućen ovaj post?

Gdje sam ja rekao da je netko igrao sa 3 napadača? Gdje sam ja uopće upotrijebio pojam "čisti špic"?

Ja sam govorio o formaciji 4-3-3... Tako igra Chelsea, tako igra Barcelona... Tu nije riječ o "čistim" ili "nečistim" napadačima, nego o linijama - tri igrača u sredini terena, tri igrača u prednjoj liniji...

Ali, zašto ti ja to uopće objašnjavam... Pa valjda ti znaš koga i zašto citiraš...

hm pa recimo da ne   Smile

Pa recimo da...

Naravno, govori se o tko je jači po imenima - nitko od nas ne može reći tko je jači na terenu, naprosto zato što nitko od nas nije vidio kako će igrati ManUtd, Barcelona, Milan... ove sezone...

Zar ne?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ovo za tri spcica pomenuo zbog cristiana. . . on ume da odigra tekme ofanzivnije od runija tako da definitivno moze da se ubroji u treceg napadaca. . .

Pa recimo da...

Naravno, govori se o tko je jači po imenima - nitko od nas ne može reći tko je jači na terenu, naprosto zato što nitko od nas nije vidio kako će igrati ManUtd, Barcelona, Milan... ove sezone...

Zar ne?
Ne . . Kako je to milan jaci po imenima . . kako je to celzi jaci po imenima???barsa jeste jaca ali ako nesto ne promene . . opet ce ta imena da izgube i ligu i LS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Kako je to Milan jači po imenima? Ti mora da se šališ...

Prvak Europe, u neizmijenjenom sastavu plus Ronaldo...  zaista, Hargreaves i golobradi mladići Nani i Anderson su po imenima jači od Milana... višestruko jači... aha... da 
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
A taj prvak Evrope je, generalno, prikazao bolji fudbal od Manchestera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.