Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 269382 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
 Izvor: B92, BBC
Mančesteru trofej, Keriku pauza

Kerik izlazi iz igre

U poslednjoj utakmici ’El Dži’ turnira Mančester junajted je u Masterdamu savladao Ajaks sa 1:0 ali je ostao bez poslednjeg pojačanja Majkla Kerika.

Momak koji je na Old Traford stigao za 18.6 miliona funti iz Totenhema propustiče početak sezone zbog povrede levog stopala u 14. minutu kada ga je ’počistio’ jedan od igrača Ajaksa.

„Čini se da će odsustvovati tri nedelje. Šteta,“ rekao je menadžer Junajteda Ser Aleks Ferguson. Jedini gol na utakmici postigao je Rajan Gigs iz slobodnog udarca pa je njegovo timu pripao pehar namenjen pobedniku turnira na kom su učestvovali Ajaks, Inter, Porto i Mančester junajted. Treće mesto pripalo je ekipi Intera koja je golovima Martinsa (2) i Pisara, a golove za Porto postigli su Adrijano i Čeh.

Pored Kerika povrede muče i Ria Ferdinanda, Gabrijela Hajncea, Nemanju Vidića, Džona O’ Šeja i Gerija Nevila.

„Moramo da prihvatimo povrede. To je sastavni deo igre i mi imamo dovoljan broj igrača koji mogu da zamene povređene,“ kaže Ferguson ali i otkriva da je jedan od krivaca za povredu Kerika sudija, „Neću da se žalim. Igralo se oštro, sudija je bio tolerantan. Nije lepo kada se igrači isključuju na prijateljskim utakmicama.“

U duelu sa ekipom Porta koju je Mančester junajted dobio isključeni su Runi i Skols koji bi mogli da budu kažnjeni. Junajted 20. avgusta igra u prvom kolu Premijer lige sa ekipom Fulama.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Mančester je doveo (pojacanje) golmana, iz WBA je stigao Tomas Kuščak.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 20:13:11 od todorovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Mančester je doveo jos jedno pojacanje, iz WBA je stigao  golmana Tomasa Kuščaka.
To nije pojacanje, to je rezervni golman !!!
Nego sinoc sam na SOS-u cuo nesto o zainteresovanosti Manchestera za Adriana i njihovom mogucem dogovoru o prelasku. Rekli su da je Manchester spreman da izdvoji od 30-40 miliona za ovog napadaca koji bi prava zamena za Nisterloja. Pa ako neko ima vise informacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kuščak u MJ, Runi oprostio Ronaldu
Fudbalski klub Mančester junajted kupio je danas dosadašnjeg golmana Vest Bromvič Albiona Tomaša Kuščaka. Vest Bromvič je zauzvrat dobio odbrambenog fudbalera Pola Makšejna i golmana Luka Stila. Detalji ugovora nisu saopšteni.

Vest Brom je ranije ovog meseca odbio ponudu Mančestera za Kušcaka vrednu 2,5 miliona funti (3,7 miliona evra). Kuščak je u Albion došao u julu 2004. godine iz berlinske Herte. Dres reprezentacije Poljske 24-godišnji golman je nosio na četiri utakmice.

Vejn Runi oprostio je saigraču Kristijanu Ronaldu ponasanje u duelu reprezentacija Engleske i Portugala na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Portugal je posle boljeg izvodjenja penala eliminisao Englesku, koja je kraj četvrtfinalne utakmice dočekala sa igračem manje na terenu, pošto je Runi dobio crveni karton.

Isključenju Runija "pomogao" je u Ronaldo, koji je pritrčao sudiji Orasiju Elisondu kako bi ga ohrabrio da engleskom reprezentativcu pokaže put u svlačionicu.

"Sada je sve u redu. Razgovarao sam sa Ronaldom noć posle utakmice. Neću da lažem, bio sam razočaran kada je dotrčao do sudije. Ali, tada nismo bili saigrači, već rivali. Obojica smo želeli pobedu", rekao je Runi "Skajsportu".

Izvor: www.b92.net/sport
« Poslednja izmena: 10. Avg 2006, 21:20:58 od todorovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Runi: Oprostio sam Kristijanu Ronaldu

Napadač engleske fudbalske reprezentacije Vejn Runi izjavio je da se pomirio sa saigračem iz Mančester junajteda i portugalskim reprezentativcem Kristijanom Ronaldom.

Runi je bio vrlo ljut na Portugalca, koga je proglasio glavnim krivcem za svoje isključenje u četvrtfinalnom duelu Svetskog prvenstva.

Runi je dobio crveni karton zbog toga što je nagazio Rikarda Karvalja, a Ronaldu je zamerio što je dotrčao do sudije i sugerisao mu da ga isključi. Ta reakcija toliko je razbjesnela Runija da je čak pretio da će ubiti Portugalca.

Medjutim, uoči početka nove sezone engleski reprezentativac je rekao da je sada izmedju njih dvojice sve u redu.

“Ne želim da lažem, bio sam razočaran njegovim postupkom, ali kad sam se smirio uvideo sam da smo u toj utakmici bili suparnici, a ne saigrači - ja sam hteo pobedu, on je hteo pobedu. Nadam se da ćemo uspešno nastaviti da saradjujemo u dresu Junajteda”, izjavio je Runi.
(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Silvestre i Park i dalje u MJ
Odbrambeni fudbaler Mančester junajteda Mikael Silvestre i igrač sredine terena Park Ji-Sung produžili su ugovore sa engleskim klubom.

Mančester je saopštio da je Silvestre, koji je u tim došao 1999. godine, ugovor obnovio na još dve godine i tako se "crvenim djavolima" na vernost obavezao do 2009. Park, koji je Mančester došao u julu 2005, ugovor je obnovio za još godinu dana do 2010.

"Mikael je važan član našeg tima već sedam godina. Njegovo iskustvo će pomoći mladjim igračima da se razvijaju, a u isto vreme on je važan za naš prvi tim", rekao je trener Mančestera Aleks Ferguson i dodao:

"Ji-sung je imao impresivnu prvu sezonu i zadovoljan što će sa nama ostati barem do kraja decenije."

Izvor: www.b92.net/sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

GATE 4

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Man Utd sampion
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Man Utd sampion
To je istina.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
i ja sam fan man utd-a ali u zadnjih nekoliko sezona nigdje ih nema dodju do osminfinala lige prvaka i to je sve. najbogatiji su klub a nikako da dovedu neku zvijezdu. iskreno mislim da to sve koci alex ferguson. svaka mu cast vec vodi man utd nisam siguran ali ja mislim oko 17 ili 18 god i svasta je osvojio ali mislim da je njegovo vrijeme proslo i da celnici man utd- trebaju dovesti nekog novog trenera.
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.