Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 227734 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Ferguson "zagrizao" za Hargrivsa

Mančester United nada se da će ubediti Bajern da mu proda engleskog reprezentativca Ovena Hargrivsa, saopštio je u petak menadžer ekipe Aleks Ferguson.

Bajern je istakao da Hargrivs nije na prodaju, ali Mančester nastavlja da pregovara jer je 25-godišnji fudbaler srednjeg reda izuzetno raspoložen za transfer na Ostrvo.

"Pregovaramo već neko vreme i mogu da kažem da se trenutno nalazimo u pat-poziciji. Ali činjenica je da je momak rekao da bi voleo da nam se pridruži i da bismo mi voleli da ga imamo u svojim redovima. Kako ćemo to ostvariti, zna izvršni direktor Dejvid Gil, sposoban čovek koji čini sve što je u njegovoj moći", rekao je Ferguson na konferenciji za novinare.

Bajern ne želi da se odrekne Hargrivsa pošto je već izgubio Mihaela Balaka, a u dosadašnjem toku prelaznog roka nije doveo nijednog igrača sredine terena.

"Bili smo vrlo blagonakloni kada je Bajern došao da pregovara sa Rudom van Nistelrojem. Voleli bismo da je on otišao u Minhen jer bi nam to pomoglo u situaciji sa Hargrivsom. Nije bilo sudjeno da se to desi, medjutim, odnosi naša dva kluba bili su i ostali veoma dobri", ističe Ferguson.

Iskusni škotski stručnjak vidi Hargrivsa kao zamenu za nekadašnjeg kapitena Roja Kina.

Momak koji je čitavu profesionalnu karijeru proveo u Nemačkoj, nekada je igrao na različitim pozicijama u veznom redu, ali se u poslednje vreme etablirao upravo na poziciji zadnjeg veznog, koja za Mančester Junajted više od godinu dana predstavlja ozbiljan problem.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Jos samo da dodje Hargrivs i titula je na Old Trafford-u!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Na kukovo leto...Dok je Abramovich u Celziju i Anri u Arsenalu,nema nista od Manchestera.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Na kukovo leto...Dok je Abramovich u Celziju i Anri u Arsenalu,nema nista od Manchestera.
Abarmovich je zesce sjebao Celzi, svi znamo sta znaci kad su u jednom timu sve zvezde fudbala, tacnije gledali smo prosle sezone veliki Real i jos veci Juventus kako "osvajaju" titulu sampiona.
Anri je ceo Arsenal, a koliko moze jos to da bude nisam bas siguran.
 Jedino sto je tacno da ce ova sezonau Premijer ligi biti jako vruca i sa puno iznenadjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Pazi,ja sam mnogo vise voleo Celzi iz vremena Zole i Dzimija Flojda legende(redovno su kidali Mancester i kuci i u gostima,verovatno zato Smile ) ali nisu imali rezultate...S te strane gledano,ne mozes reci da ih je sjebao...Jos jednom - Celzi,Arsenal,pa 10-ak bodova iza Liverpul i Mancester Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Malo je po meni Engleski fudbal izgubio draz od kada je taj Rus kupio Celzi.
A i ostatak lige mi je malo nezanimljiv.
Premier liga pre 5 god i sada je nebo i zemlja.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
mancester ce biti sampion ili vicesampion 100% Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pazi,ja sam mnogo vise voleo Celzi iz vremena Zole i Dzimija Flojda legende(redovno su kidali Mancester i kuci i u gostima,verovatno zato Smile ) ali nisu imali rezultate...S te strane gledano,ne mozes reci da ih je sjebao...Jos jednom - Celzi,Arsenal,pa 10-ak bodova iza Liverpul i Mancester Smiley
Vidis sta covek kaze....
mancester ce biti sampion ili vicesampion 100% Smile
Mada sam ja vise za ovu prvu opciju!
Znas kako je Real izgledao kad je doveo sve zvezde fudbala. Prve sezone bio najaci tim sveta, a sledece dve, tri potpuno se raspadao. Prekinula ih Barselona. Tako je i Mancheter izgledao od 2003 pa do kraja sezone 2005. Sada je to potpuno novi tim, koji ce predvoditi mladi i talentovani igraci kao sto su Runi, Ronaldo, Rosi, Ricardson, Smit, Saha, Kerik. Vrlo je znacajno sto je Freguson napravio malu obnovu tima, jer je bilo krajnje vreme za to. Ne znam da li je neko gledao preko leta sportklub, ali imali ste priliku da vidite kako izgleda juniorski tim Manchester Uniteda, kakve se buduce nade fudbala stvaraju u Manchinoj skoli fudbala. Dakle ono sto bi hteo da kazem je, da ako Manchester ne osvoji ove godine da ce to uciniti sledece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
ove sezone ce biti pravo gusto u premijer ligi. ali celzi je masina koja melje sve tako da bih najprije njima dao sansu da ce osvojiti ligu ali zato oni ne mogu nista u ligi prvaka.
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
5-1 Smile није лоше за почетак  Smile. Ако буду наставили са оваком игром титула је осигурана.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.