Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 224338 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Vidić zagrlio pehar

Tačno 14 godina trebalo je fudbalerima Mančester junajteda da osvoje trofej engleskog Karling kupa (Liga kupa). U finalu, na prepunom „Milenijumu“ u Kardifu, Mančester je ubedljivo savladao ekipu Vigana sa 4:0 i tako obezbedio prvi i po svemu sudeći jedini pehar u sezoni.

Pobednik nijednog momenta nije dolazio u pitanje. Od početka su izabranici Aleksa Fergusona držali konce igre u svojim rukama, stvarali šanse i Vigan koji je u 14. minutu ostao bez jednog od najačih aduta, golmana Polita, nije imao priliku da načini veliko iznenađenje. Polit je povredio prepone, a umesto njega na gol je stao Filan koji nije imao mnogo prilike da brani ove sezone.

Nemanja Vidić, kao što je škotski stručnjak i obećao, meč je počeo na klupi za rezerve. Reprezentativac SCG je odigrao sedam poslednjih minuta kada je zamenio Vesa Brauna, baš kao i drugo zimsko pojačanje, Patris Evra koji je ušao umesto Mikaela Silvestrea.

„Crveni đavoli“ su juče u svojim redovima imali izuzetno raspoloženog Vejna Runija. On je prvi pogodio mrežu Vigana udarcem sa 20 metara u 33. minutu. U nastavku, sve je išlo glatko, jer su igrači Mančestera u rasponu od svega šest minuta postigli preostala tri gola. Prvo je Luj Saha iskoristio odličan pas kapitena Garija Nevila da povisi na 2:0 u 55. minutu, da bi četiri minuta kasnije i Kristijano Ronaldo savladao Filana. Konačnih 4:0 delo je Vejna Runija koji je sa deseta metara rutinski pogodio mrežu Vigana za konačnih 4:0.

Izvor: b92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Mašala, samo kad je Vidić počeo da sakuplja trofeje i u inostranstvu.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Nemanja Vidić otvorio front sa Holanđanima iz Mančestera - Rud,uzalud mi pretiš!

„Vida, Vida“, odjekivalo je stadionom „Milenijum“ u Kardifu. Mančester junajted je došao do prvog, i jedinog, trofeja ove sezone pobedivši u finalu Karling kupa Vigan (4:0). Nemanji Vidiću, našem fudbalskom reprezentativcu, bilo je dovoljno svega osam minuta na terenu da ga navijači „crvenih đavola“ uzdignu do neba.

Zna bivši igrač Zvezde da uzvrati dobrim partijama, iako je tek 27. januara debitovao u crvenom dresu.

- Poslednji meč za moj bivši klub, moskovski Spartak, odigrao sam 22. novembra, ipak je to duga pauza, pogotovu za fudbalera koji prelazi u Premijer ligu. Dakle, oko 40 dana nisam imao takmičarski duel. Bilo mi je potrebno da se adaptiram na novu sredinu, uslove, ekipu. Za mene je minus što su saigrači u top formi, a ja još moram, osim što jurim formu, i da se borim za mesto u prvih 11, odnosno da se nametnem Aleksu Fergusonu - kaže Vidić.

„Vidik“ - kako na Ostrvu izgovaraju njegovo prezime - i u sredu protiv Tunisa bio je jedan od naših najboljih igrača u pobedi od 1:0.

- Najvažnije je da smo trijumfovali, mada smatram da ovaj tim može još bolje. Imamo sigurnost, puni smo samopouzdanja, do početka SP nemamo još mnogo provera tako da je svaka pobeda i u prijateljskim susretima bitna, kako zbog dobre atmosfere tako i stabilnosti forme.

Da li se u Mančesteru „peckate“ sa Holanđanima, Rud van Nistelrojom i Van der Sarom, koji će vam biti protivnici na Mondijalu 11. juna u Lajpcigu, u prvom kolu C grupe?

- Konstantno se prepirem sa Van Nistelrojem, pričamo o igri, najavljujemo i jedan i drugi pobedu. Kroz šalu često znamo da baš pripretimo jedan drugom, međutim sve to prekine Van der Sar koji poručuje Van Nistelroju da ne otkriva sve adute. Do premijere u Nemačkoj, zaista, ima dosta vremena.

Očekujete li da vam FIFA oprosti crveni karton zarađen u kvalifikacijama i da igrate protiv Holanđana?

- Znam za tu inicijativu FSSCG, nadam se da ću dobiti amnestiju i da ću pomoći drugovima u prvoj utakmici šampionata jer je ona uvek najteža na velikim takmičenjima. Realno je da se kartoni pred start obrišu i da svi ravnopravno počnemo Svetsko prvenstvo - završio je Vidić, kojeg u ponedeljak očekuje meč 28. kola Premijer lige protiv Vigana u gostima.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
 Smile
Vise od pola navijaca Manchestera jos ni ne zna ko je Vidic, a Blic vec objavljuje bajke o njemu kao da je neki fudbalski carobnjak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Doslo je takvo vreme da nam igraci mahom idu u Rusiju,Belgiju,Tursku itd,tako da se slobodno moze za njega reci da je carobnjak,jer u Mancester se moze otici samo pomocu trikova Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Pa bas da ne znaju za njega, i nije tacno, em sto je dosao u pola sezone, em sto je placen 7 miliona funti, pa svi koji iole prate Mancester znaju za njega, voljeli ga ili ne voljeli.
Bice jos teskih dana za njega, ali ako je igrac (a ja mislim da jeste) opravdace svoje dovodjenje.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Nemam ja nista protiv njega, ali ovi nasi novinari ce ga upropastiti. Neka puste coveka da igra. Pisu o njemu kao da je vec legenda Manchestera. Na jedine dve malo vaznije utakmice kada je bio starter Manchester je izgubio (Liverpool 1:0 i Blackburn 4:3). Mislim da ne treba nikoga rano dizati u visine dok to stvarno ne zasluzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Ma covjek (iako je jedan od mojih omiljenih igraca) krizira, to je ocigledno, prvo sa formom, pogotovo sa komunikacijom sa saigracima iz odbrambene linije (sto je preduslov za dobru odbranu, uigranost). Njemu je Krauc dao gol.
Ali uz dosta rada i dosta utakmica moze da postane legenda ManUtd. On ima tek 24 i po godine. Moze da igra jos 8 ladno.
A cini mi se da je profesionalac. Bez onih novinskih frka (mislim u engleskim novinama, tipa ribe, kokain, tuce itd). A ovo sto ga nasi vazdizu u nebesa, boze moj. Odavno neko nas nije igrao u vecem klubu. Od Mijata u Realu.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Rooney - One Man Army. Kladim se da ce za koju godinu da bude najbolji na svetu.
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Solskjer opet povredjen

Fudbaler Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer odsustvovaće sa terena od šest do osam nedelja pošto je u duelu rezervnih igrača svog tima i Midlsbroa slomio jagodičnu kost.

Norveški napadač se na teren vratio u decembru pošto je zbog povrede kolena propustio celu prošlu i veći deo prethodne sezone.

Engleski klub je na svom sajtu saopštio da se Solskjer povredio posle duela sa odbrambenim fudbalerom Midlsbroa Ugom Ehioguom u sedmom minutu utakmice završene rezultatom 1:1.

Mančester je dodao i da će 32-godišnji Solskjer morati na operaciju.

Solskjer je ove sezone odigrao tri utakmice za prvi tim Mančestera, poslednju u januaru.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.338 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.