Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 229646 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Najveća fora je što će ovi idioti pristati da daju Ramosa, Dijaru i Robinja + keš za Kristinu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Ronaldo: Moja glava je u Mančesteru. Za sada!

Još jedan dan, još nekoliko tekstova o Ronaldovom eventualnom prelasku Real Madrid. Ipak, ovog puta je progovorio sam as Mančester junajteda.

Portugalac (23) tvrdi da je Old Traford najbolja sredina za njega, ali nije zaboravio da upotrebi ono "za sada"...

"Ništa nije sigurno u ovom trenutku. Mediji uvek objavljuju tekstove o interesovanju drugih klubova, ali ne samo Reala iz Madrida, već i Barselone. U neku ruku, to je dobro, jer je očigledno da te drugi cene kao igrača i smatraju te velikim pojačanjem za njihov klub. Ali, moja glava je i dalje u Mančesteru, jer je to klub koji me, u ovom trenutku, stavlja u najbolju poziciju i zbog toga sam srećan", rekao je Ronaldo, strelac 42 gola za "đavole" ove sezone.

On, naravno, nije isključio mogućnost da ode možda već i ovog leta, posle pet sezona u Mančester junajtedu.

"Sada, kao što sam rekao i mnogo puta pre, samo Bog zna šta će se dogoditi u budućnosti. Nikada nisam krio da bih voleo da igram u Španiji jednog dana. To je san, ali nekada se snovi ne ispune. Do tada, garantujem svima da sam srećan u Mančester junajtedu i da želim da nastavim ovde", podvukao je Ronaldo, koji je na Old Traford došao na preporuku Garija Nevila i Rajana Gigsa.

Njih dvojica su se požalila Ser Aleksu Fergusonu da "nisu mogli ništa" Ronaldu na jednoj prijateljskoj utakmici protiv Sportinga iz Lisabona i poručili menadžeru "da ga obavezno kupi".

Sada taj klinac vredi otprilike 140 miliona evra, jer je navodno Mančester tražio od Real Madrida 50 miliona, plus Robinja, Serhija Ramosa i Mamadua Dijaru za Ronaldovu slobodu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Ronaldo neće sa "Old traforda"!

Evropski klupski fudbalski šampion Mančester Junajted od Real Madrida traži, u zamenu za svog najboljeg fudbalera Portugalca Kristijana Ronalda, prvotimce "kraljevskog" kluba Robinja, Serhija Ramosa i Mahamudua Dijaru i obeštećenje od 50 miliona evra, objavio je danas španski dnevnik "Marka". Da priča baš i nije toliko idilična koliko se čini španskim medijima potvrdio je Kristijano Ronaldo koji je portugalskim medijima potvrdio da ostaje u Mančester junajtedu.

Španski medij procenjuje da golgeter Robinjo, vezista Dijara i defanzivac Ramos na fudbalskom tržistu vrede oko 90 miliona evra i navode da će, ukoliko Real Madrid prihvati uslove Mančester Junajteda, Ronaldov transfer oboriti sve dosadašnje rekodre.

Proteklih nekoliko dana informacje o Ronaldovom prelasku u španski tim preplavile su svetsku štampu, a ocenu trenera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona da Real Madrid vode "ljudi bez imalo morala" objavili su svi mediji.

Čini se da Kristijano Ronaldo po svoj prilici nema nameru da se seli sa "Old traforda. U intervjuu za portugalski list Publiko, 23-godišnji reprezentativac Portugalije rekao je da je u ovom trenutku potpuno zadovoljan u Engleskoj i da bi voleo da i dalje igra za Mančester.
"Novine svakodnevno objavljuju da me traže drugi klubovi, ne samo Real, već i Barselona. S jedne strane, lepo je znati da neko ceni moje igračke kvalitete i da bi bio spreman da za mene plati mnogo novca, ali moje misli su i dalje u Mačesteru, jer je to klub koji mu pruža sve i u kome sam veoma srećan", rekao je Ronaldo. Jedan od trenutno najboljih fudbalera sveta ponovio je da je budućnost za svakoga, pa i za njega neizvesna, ali ne i sadašnjost.
"Mnogo puta sam već rekao da samo Bog zna našu budućnost. Nikada nisam krio da bih jednog dana želeo da zaigram u Španiji, ali to je samo moj san. A kao što svi znamo, snovi se ne ostvaruju uvek", rekao je Ronaldo.
Na kraju razgovora, najbolji strelac Mančestera razrešio je sve dileme oko njegovog eventualnog odlaska iz kluba ovoga leta.
"Ono u što sam potpuno siguran je da sam u ovom trenutku srećan u Mančesteru i da bih voleo da i dalje igram za taj klub. Do kada, to sada zaista ne znam", rekao je Ronaldo.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Junajted razmišlja da tuži Real

Engleski i evropski šampion Mančester Junajted javno je izneo mogućnost da najtrofejniji klub Evrope Real Madrid tuže kod FIFA ukoliko nastave da pokazuju interesovanje za Kristijana Ronalda. Junajted je u zvaničnom saopštenju ocenio ponašanje Reala kao "potpuno neprihvatljivo" svega nekoliko sati nakon što je trener Madriđana Bernd Šuster izjavio da je portugalski as "najveći prioritet kluba u ovom prelaznom roku". Real je u aprilu izrazio interesovanje za Portugalca, za kojeg bi platili i 125 miliona evra.

U sapoštenju sa Old Traforda se navodi da je klub "veoma iziritiran" zbog ponašanja Reala, kao i da svog najboljeg igrača ne žele da prodaju.

"Činjenice stoje: igrač ima višegodišnji ugovor sa klubom i registrovan je kao igrač Junajteda. On nije na prodaju. Ukoliko Real Madrid nastavi da se ponaša neprimereno, klub neće imati izbora, osim da ih prijavi Svetskoj fudbalskoj federaciji. Javni pokušaji da se uznemiri i odvuče igrač su u suprotnosti sa pravilima i mi ih više nećemo tolerisati. Klub je takođe siguran da ovakva manipulacija sa ciljem odvođenja igrača u drugi klub stvara tenziju pred njegove pripreme za Evropsko prvenstvo sa selekcijom Portugala, i Junajted će učini sve što je u našoj moći da zaštitimo igrača", navodi se u saopštenju.

Kao odgovor na optužbe engleskog kluba predsednik Rela Ramon Kalderon ocenio je reakciju Junajteda kao sumanutu i nelogičnu:

" Mi se ni na koji način nismo mešali u ugovor koji postoji između Kristijana Ronalda i njegovog kluba. Žao mi je da čujem da Mančester, klub sa kojim smo uvek imali dobar odnos, smatra da smo mi odgovorni za bilo šta, jer Real nije učinio ništa protivzakonito. Lično ću razgovarati sa sportskim direktorom Junajteda Dejvidom Gilom jer želim da razjasnim situaciju i da mu kažem da nismo uradili ništa što bi nateralo Ronalda da raskine ugovor koji ima. Verujem da su mediji napravili ovaj problem, ali Real neće ući u konflikt sa Mančester Junajtedom, klubom koji smatra za svog prijatelja", rekao je Kalderon.

Predsednik Reala je takođe dodao da je i dalje zainteresovan za Ronalda, ali samo ako može da se dogovori sa Junajtedom.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
ako real prihvati ponudu, onda je to vrlo retardiran klub... aako ferguson pusti kristijana, onda je jos ludji... ma nece ga on prodati jos 3-4 sezone...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Ferguson oslobođen optužbi

Trener Mančester Junajteda Aleks Ferguson i njegov asistent Karlos Keiroš oslobođeni su optužbi Fudbalskog saveza Engleske zbog neprimerenog ponašanja. Ferguson i Keiroš su optuženi u aprilu zbog komentara posle neočekivanog poraza Mančester Junajteda 1:0 od Portsmuta u četvrtfinalu FA kupa koje se igralo u martu.

Menadžer ’’crvenih đavola’’ je izjavio u jednom televizijskom intervjuu da je sudija Martin Etkinson bio na Portsmutovoj strani i optužio je engleskog sudiju Haketa da ne obavlja dobro svoj posao.

Keiroš je za engleske novine rekao da je Etkinson kradljivac.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nek ode iz Engleske,smrdo tamo i pripada sa ostalim pickama iz Reala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Sad čekam Dukija da kaže koju reč o presudi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5300
Evo malo da se smire duhovi , konacno.

Kalderon: Ništa od dolaska Ronalda

Predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon priznao je da je njegov klub izgubio bitku za dovođenje Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda. "Ne možete da kupite ono što vlasnik ne želi da proda. Žao nam je što je Mančester bio uznemiren našim interesovanjem za Ronalda. Real i Mančester su uvek imali korektne odnose", rekao je Kalderon u izjavi za dnevnik "Marka".

Kalderon je ponovio da Real neće pokušati da utiče na Ronalda da raskine ugovor sa najboljim fudbalerom prvaka Evrope i Engleske.

"Želim jasno da im poručim da nećemo da započinjemo sukob. Ako ne žele da prodaju svog igrača, zašto bi mi insitirali da nam ga oni prodaju", istakao je Kalderon.

Kristijano Ronaldo je ove sezone postigao 42 gola za Mančester junajted u svim takmičenjima - Premijer ligi, Liga i FA kupu i Ligi šampiona.

Izvor B92 Sport
« Poslednja izmena: 30. Maj 2008, 13:55:48 od ellvis »
IP sačuvana
social share
Citat
Out of Belgrade comes a vast line of microcontroller development tools and related goodies that’s sure
to make microcontroller geeks drool and students and other beginners start examining their wallets,
savings or budgets
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
konacno... nerviraju me ove price o milionskim transferima, gde svi kenjaju o tome dva meseca,a nista se konkretno ne desi... jos otkad sam rekao da k.r. ne mrda iz mancestera sledecih 5 godina...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.