Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 651 652 654 655 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 299324 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
aaaa kako se pokenjao ferguson na real.jutros sam gledao na tv konferenciju za stampu.sta im nije rekao kakvi su,kok da sam ja govorio iz njega  Smile

Да чуо сам. Говорио је нешто о моралу.

Говнар румени ни сам не зна шта прича. Ако има неко гори од Реала, то је онда његов клуб на челу с врхунским смрадом, тј. њим и америчким јеврејином који је власник дотичне циганмале.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ronaldo ponovio: San mi je zaigrati za Real Madrid

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo izjavio je za portugalsku državnu televiziju RTP da mu je san zaigrati za Real Madrid...

Poznato je već od ranije da Ronaldo nije ravnodušan na Realovo zanimanje, ali tek ostaje za vidjeti hoće li Manchester United popustiti pod pritiskom madridskog giganta.

- San mi je zaigrati za Real. I vi imate snove, zar ne? E pa imam ih i ja. Imam ugovor s Manchester Unitedom i Real mora razgovarati s mojim klubom. Više će se znati u iduća dva tjedna, ali nisam ništa potpisao s Realom – izjavio je Ronaldo i tako ostavio vrata za transfer otvorenim.

Ova izjava će zasigurno dodatno uzburkati stanje u Manchesteru i dodatno razbjesniti trenera Alexa Fergusona. Škot na klupi Uniteda ojađen je javnim zanimanjem i kampanjom koju Real vodi oko transfera Ronalda u kojoj predsjednik kluba Ramon Calderon ne pita za novce ni sredstva.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i
hehe, bice opet kopacka u glavu... kao i Bekamu  Smile
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ferguson: Još tri godine i onda idem u mirovinu

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson (66) izjavio je da će još tri godine biti na klupi "crvenih vragova", a da onda odlazi u mirovinu.

Alex Ferguson već 22 godine sjedi na klupi Manchester Uniteda.

"Na 70. rođendan više neću biti na klupi Manchester Uniteda. Ostat ću još najviše tri godine, u to sam siguran", izjavio je Ferguson za današnje izdanje lista "The Mail on Sunday".

Ferguson je htio otići u mirovinu prije šest godina. "Tada me je supruga Cathy nagovorila da ostanem. No, sada se i ona slaže sa mnom. Došlo je vrijeme da počnem misliti na sebe i svoju obitelj, moja žena je to zaslužila", kazao je Ferguson, koji je ovu sezonu okončao sa duplom krunom, naslovom prvaka Engleske i osvajanjem Lige prvaka.

Ferguson je u Manchester Unitedu od 1986. i pod njegovim vodstvom klub je osvojio 29 trofeja, među kojima deset naslova prvaka Engleske, dvije titule pobjednika Lige prvaka i pet engleskih kupova.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ronaldo ponovio: San mi je zaigrati za Real Madrid

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo izjavio je za portugalsku državnu televiziju RTP da mu je san zaigrati za Real Madrid...

Poznato je već od ranije da Ronaldo nije ravnodušan na Realovo zanimanje, ali tek ostaje za vidjeti hoće li Manchester United popustiti pod pritiskom madridskog giganta.

- San mi je zaigrati za Real. I vi imate snove, zar ne? E pa imam ih i ja. Imam ugovor s Manchester Unitedom i Real mora razgovarati s mojim klubom. Više će se znati u iduća dva tjedna, ali nisam ništa potpisao s Realom – izjavio je Ronaldo i tako ostavio vrata za transfer otvorenim.

Ova izjava će zasigurno dodatno uzburkati stanje u Manchesteru i dodatno razbjesniti trenera Alexa Fergusona. Škot na klupi Uniteda ojađen je javnim zanimanjem i kampanjom koju Real vodi oko transfera Ronalda u kojoj predsjednik kluba Ramon Calderon ne pita za novce ni sredstva.

Izvor: Nogometni - Magazin

Ако прихватимо ову вест као сигурно тачну, приметићемо малу промену у понашању плачљивка. Сад мало отвореније говори о преласку. Наравно није хтео првих дана након утакмице с Челзијем говорити јасније о томе, што је по мени грешка.

Мој ортак каже: "Право с неба, па међ' бедра" (или тако нешто). Значи ако већ жели отићи, требао је одмах после утакмице рећи:"Завршио сам с вама. Осовјио сам и тиутлу и ЛШ. Било ми је лепо овде, иако је град мало ружан, као и жене, као и храна и још понешто, али сад авај морам даље". Крај приче. Као Мурињо, кад је освојио с Портом ЛШ.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 14:18:22 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
hehe, bice opet kopacka u glavu... kao i Bekamu  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ferguson uzvratio Calderonu i Schusteru

Nakon neprestanih pokušaja madridskog Reala da u svoje redove dovedu trenutno najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda oglasio se i menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson i predsjedniku Reala Ramonu Calderonu poslao prilično oštar odgovor.

Gotovo da ne prođe dan da se iz Madrida ne čuje novi pokušaj privlačenja Cristiana Ronalda u redove kraljevskog kluba ili da netko od čelnika kluba ne obeća navijačima kako će Portugalac iduće sezone igrati u dresu Reala. Doduše, mora se priznati da i sam Ronaldo svojim dvosmislenim izjavama dolijeva ulje na vatru, no u pravoj poplavi informacija iz različitih izvora teško je razlučiti radi li se tek o izvrtanju činjenica ili autentičnoj izjavi jednog od najboljih nogometaša svijeta.

Menadžer Manchester Uniteda je strpljivo izdržao mnoge provokacije iz španjolske prijestolnice, no pritisak na Cristiana Ronalda u posljednjih je nekoliko dana poprimio zaista velike razmjere, što je trenera tek okrunjenog prvaka Europe natjeralo na žestok odgovor.

"Bernd Schuster i Ramon Calderon previše pričaju", poručio je Sir Alex, usporedivši Real s najvećim rivalom Barcelonom. "Kada govorimo o velikim klubovima, Barcelona ima daleko više morala od Reala. Real koristi 'Marcu' (španjolski sportski dnevni list, op. a.) kao sredstvo uznemiravanja igrača."

"Mislite li da nema interesa za naše igrače i iz drugih velikih europskih klubova? Real Madrid nije jedini klub zainteresiran za Ronalda, ali nitko drugi o tome ne priča. Samo Real se bavi ovim besmislicama. Calderon u pokušaju da dovede Ronalda izjavljuje da je robovlasništvo ukinuto prije mnogo godina. Zanima me je li to rekao i generalu Francu?", ljutito je poručio Ferguson.

Menadžer Uniteda niti ne razmišlja o prodaji svoje najsjajnije zvijezde i čovjeka koji je u samo jednoj sezoni uspio utrpati čak 42 pogotka. "Jednostavna je činjenica da Ronaldo ima još četiri godine ugovora.". Premda je United ranije već prodao Ruuda van Nistelrooya, Davida Beckhama i Gabriela Heinzea upravo u madridski klub, Ferguson tvrdi da je ovo posve drukčija situacija. "Razlika je u tome da smo tada htjeli prodati te igrače, a sada to ne želimo."

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
"Đavoli" traže 50 miliona, Robinja, Dijaru i Ramosa za Ronalda!

Evropski klupski fudbalski šampion Mančester Junajted od Real Madrida traži, u zamenu za svog najboljeg fudbalera Portugalca Kristijana Ronalda, prvotimce "kraljevskog" kluba Robinja, Serhija Ramosa i Mahamudua Dijaru i obeštećenje od 50 miliona evra, objavio je danas španski dnevnik "Marka".

Španski medij procenjuje da golgeter Robinjo, vezista Dijara i defanzivac Ramos na fudbalskom tržistu vrede oko 90 miliona evra i navode da će, ukoliko Real Madrid prihvati uslove Mančester Junajteda, Ronaldov transfer oboriti sve dosadašnje rekodre.

Proteklih nekoliko dana informacje o Ronaldovom prelasku u španski tim preplavile su svetsku štampu, a ocenu trenera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona da Real Madrid vode "ljudi bez imalo morala" objavili su svi mediji.
Informaciju o zahtevima Mančester Junajteda španski mediji ocenili su okrutnom, ali i nagoveštajem da je engleski klub, ipak, spreman da pregovara o prodaji svog najboljeg igrača.
Predsednik Real Madrida Ramon Kalderon najavio je da će se uskoro sastati sa vlasnikom Mančester Junajteda Malkomom Glejzerom, za koga je rekao da izuzetno dobro razume "jezik novca".

Izvor: Blic

Auuuuuuuuu Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
"Đavoli" traže 50 miliona, Robinja, Dijaru i Ramosa za Ronalda!

i plus da Suster polize guzicu Fergusonu.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 651 652 654 655 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.