Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 08:55:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjinska Vlada DSS uz podrsku radikala  (Pročitano 10137 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A ne, izvini.
Radikali su apsolutno za saradnju a ne za robovlasnistvo, kakvo je sada, kapiras.
I tu nije nista do radikala ili do Srbije, vec do Amera koji ne zele da saradjuju, vec da vladaju nad nama. To su potpuno suprotne stvari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ne, izvini.
Radikali su apsolutno za saradnju a ne za robovlasnistvo, kakvo je sada, kapiras.
I tu nije nista do radikala ili do Srbije, vec do Amera koji ne zele da saradjuju, vec da vladaju nad nama. To su potpuno suprotne stvari!

Kako zamisljas saradnju raikala i EU kad EU nece da saradjuje sa njima?
IP sačuvana
social share
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Neka su Radikali i najbolji, ako niko nece sa njima dzaba.
Neka je C.Ronaldo najbolji fudbaler, ako niko nece da mu doda loptu, dzaba.
A daleko je od toga da radikali imaju najbolji kadar. Pre bih rekao da je to DS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Mislim da dss mora da da mnoooooogo vise da bi bili podrzani od nas, a u tom slucaju su im bolji izbori.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozda je vlada DSS i radikala najbolje resenje.

Kada se tone, neka se tone do dna - da narod vidi da nema nista od hleba tri dinara, da se od pateticnih prica o Kosovu ne zivi, da srpska privreda nema nista od `diplomatije` po palestinskim teritorijama i Siriji, da nijedan ozbiljan investitor nece uloziti ni prebijene pare u Srbiju vec u neku drugu, stabilniju zemlju na Balkanu koja zna sta hoce i kuda ide.

Tek kada se bude dotaklo dno dna i budemo gori od Albanije - onda ce biti opasuljivanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Joooj, kad bi bilo, kad bi bilooooo!!! Smile Smile Smile
Vladali bi 100 godina!
Mada, ne verujem Kostuniju, prevejan je on igrac.
      Pa to,to. ..kači slike svojih bogova i nadaj se u njihovu doživotnu vladavinu. Sjajno.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
E pa znaju i radikali da ih ceka sranje ako dodju na vlast. Zato oni sad herojski i iz principa ne zele u Vladu. Zele 50 plus 1, a to ce da bude da ne kazem kad. Meni su oni smesni... Toma i njegov kupus. Toma, onako po naski, nema mu'a da se privati vlasti, ali ce uvek biti tu da kenja jer neki Srbi to vole. Kada se u srpskoj svesti promeni i kada se shvati da je mnogo lepse jesti cevape, a ne tomina govna (da prostite), SRS ce zavrsiti ko SPS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi, ovo je kraj DSS. Oni su toliko lose odigrali sve da sada im je ostalo samo: ne daj policiju.
Metiljavi je toliko glupo ostavio svinjara da ga iskompromituje, da cak ni odbrana Kosova mu ne pomaze. Socijalisti vladaju preko manjinske vlade. Kostunjavi je sisao u vasare, sto je za jednog coveka o kome su ljudi imali drugu predstavu jako lose.
Svinjar otvoremo prkosi, pljacka i ponizava gradjane.
Njima su spas jedino radikali. Koja je to glupost sto svinjar rece: radikali da podrze manjinsku vladu. A sto DSS ne bi podrzao radikalsku manjinsku vladu, koji imaju dva puta vise poslanika?

Jedino novi izbori i ukrupnjavanje poslanickih strana bi bilo resenje. Tako ce i biti.
DS mora otvoreno da kaze, da iako je bilo nekih mogucnosti, posle svega sto se desilo ne moze vise koalicija.
Usrani strucnjak ispred politike bi zavrsio svoje.
Koalicija DS LDP nije moguca. Kako da ide platforma, mi branimo Kosovo, a mi ga dajemo a hocemo zajedno vlast?

Na Balkanu sve se vrti oko pendreka. Sve je ovo dogovaranje: koce da drzi pendrek?
Toma iako bi dao Metiljavom premijersko mesto, ne bi mogao i pendrek.
Trafikant je amater za Vucica, koji vec ima iskustva da drzi Srbiju u mraku i da ubija na ulice. Takav se ministar policije ne izostavlja Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Mislim da dss mora da da mnoooooogo vise da bi bili podrzani od nas, a u tom slucaju su im bolji izbori.
Pa ne bih bas rekao. Radikali prosto ne zele sada vlast i oberucke ima da prihvate ulogu "guracha" DSS vlade.Mada ne morate da se brinete, kao sto jednom rece Milos Aligrudic, dace vam mesto predsednika skupstine. Cisto da Toma ima sta da radi. Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Лукаво играју радикали. Ако пропадне формирање владе, кладим се на њих.
Ако се влада ипак формира унутар "деморкатског блока", онда могу само да чекају другу прилику (можда не дуго).
Ако неким случајем ДСС формира владу са њима, онда су већ на коњу. Неки аналитичари рекоше да би таква власт могла да потраје и 20 година.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 08:55:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.