Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 07:57:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjinska Vlada DSS uz podrsku radikala  (Pročitano 10135 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Izgleda da ce radikali stvarno da trijumfuju, ako ih kostunjava pi'ka podrzi za gradonacelnika. Nego i radikali su mudri- lakse im je da podrzavaju vladu jer onda nisu odgovorni za kosovo, a imaju samo koristi od svega toga (npr. ovo za seselja i vucica).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Лукаво играју радикали. Ако пропадне формирање владе, кладим се на њих.
Ако се влада ипак формира унутар "деморкатског блока", онда могу само да чекају другу прилику (можда не дуго).
Ако неким случајем ДСС формира владу са њима, онда су већ на коњу. Неки аналитичари рекоше да би таква власт могла да потраје и 20 година.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Cisto sumnjam. Velja-selja je seljacka portparolka koja s vremena na vreme kada pregovori o vladi zapadnu u corsokak izleti sa nekom radikalnom idejom. Vojislav Kostunica nikada nece uci u koaliciju sa radikalima. Stoji da u DSS-u ima gomila ljudi koji se zalazu za saradnju sa Nikolicem, ali dok je tunjavi na celu DSS-a nece doci do toga. prosto njemu uzasno odgovara da izigrava najpozeljniju udavachu. Ne oglasava se licno, njegovi potpredsednici pricaju sa DS-om, dok Velja sluzi za dobacivanje ka radikalima. E kad malo pretera, onda dobije packe iz DSS, a oni se ograde u fazonu: "to nije nas stav, vec naseg koalicionog partnera". Dakle mora se priznati vrlo politicki lukavo.
I da ne duzim, mislim da su izvesniji izbori nego koalicija SRS-DSS.
Naravno, najvise ispahsta Srbija jer u ovako teskom trenutku u kojem se nalazi nema odgovornih politicara koji bi bar kada je o Kosovu i evro-integracijama rec zakopali ratne sekire.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Ако неким случајем ДСС формира владу са њима, онда су већ на коњу. Неки аналитичари рекоше да би таква власт могла да потраје и 20 година.
па све док се не ослободимо комуњара као и предузећа и шпијунских удружења која се представљају као политичке странке.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Лукаво играју радикали. Ако пропадне формирање владе, кладим се на њих.
Ако се влада ипак формира унутар "деморкатског блока", онда могу само да чекају другу прилику (можда не дуго).

Već mogu da zamislim kakv geto bi to bio. Niko ne bi mogao napolje iz njega, a u njemu - strahota. Inflacija, još par izgubljenih ratova i slično... I naravno potpuno jednoumlje i mrak.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A jel bi ti to opet bili krivi radikali za izolaciju a ne Ameri?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Hajde prvo da za'ebemo govor mrznje.
Raso, uzrok problema je u nama- ne u amerima i bilo kome sa strane. Zasto?
Neka ameri budu siledzije i teroristi, ali mi tu nista ne mozemo da uradimo. Jaci su od nas. Veci su od nas. 'Ebiga, tako je. Mi protiv njih sankcijama, silom i prkosom ne mozemo. Sta predlazete? Ako smo dovoljno pametni, kao sada vec cela evropa, mozemo tu njihovu moc da iskoristimo u nasu korist. Ako prkosimo, pukli smo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Kakav govor mrznje, o cemu pricas?
Samo sam postavio pitanje.

A sto se tice drugog dela tvog posta, to je izgleda svima jedini argument - jaci su!???
Pa?
Jel moguce da se niko od vas nije nikada pokacio sa jacim od sebe i posibao, kada ga je taj ugrozio? Zar ste se celog zivota povlacili i bezali? To mi je prosto neverovatno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Neka vrsta moralne pederastije je zahvatila mušku mlađu populaciju, izgleda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@rasa:
Stvar je u sledecem- kada se pokacis u zivotu, to ti je "frka" covek na coveka. A ako gledas frku izmedju Srbije i Amerike, to bi bilo- mis na azdaju. Jel' si ti video nekada da se mis borio protiv azdaje?
Ja nisam za povlacenje i bezanje, vec za dogovor i razne sporazume sa amerikancima (zapad, eu).
E sada, moj licni stav (ujedno stav DS-LDP) je da radikali nisu voljni da bilo kako saradjuju sa amerikancima i zapadom. To mene plasi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 07:57:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.