Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:21:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjak samopouzdanja, konflikti.  (Pročitano 12748 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ovako...
Prvo ljudi se prema tebi ponasaju kako im ti dopustis..Ako im prvog dana dopustis da te gaze..verovatno ce i da te gaze..Ako im pokazes zube,pazice.To ti je isto kada nekom bez ikakvog razloga deset dana dajes cokoladicu i jedanaestog ne das...on ce da se uvredi.
Drugo ja mislim da ti malo umisljas...Mozda su ti par njih rekli da licis na pedera i sad ti u svakom razgovoru trazis nesto sto bi povezao sa tim.Mozda sam sebi licis na slabica.
Kad te neko iznervira time..Pripreti malo,ako se ne obazire cekaj situaciju pa ga nasutiraj posteno.
Kad nekom polomis nos,ovi ostali sumnjam da ce da krenu na tebe.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla
secam se price nekog lika,lik je197cm. vozio je kola sa stranim tablama u srbiji. na izlasku iz podzemne garaze naleti na nekog tipa koji mu se doslovce napsuje majke kineske i kaze gde gledas kinescino.riba pored seljombera sedi i cereka se,smeje se. kaze covek ajde sto mi je rekao da sam kinez ali to sto mi se napsovao majke e to mu nisam oprostio. izasao sam iz kola izvukao tipa napolje pa vugla od sofersajbnu. riba pocela da kuka,jao zovite policiju jao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
On je retard isto koliko i ovaj psovac familije, mislim ja stvarno razumem poriv da nekog idiota olupas o asfalt ali te neke benigne gluposti ne treba resavati na taj nacin. Sta ako je taj grmalj bio kriv za zamalo udes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Psovka ili "onaj" pogled je najgori izgovor za pocinjanje tuce...  Smile

Pa on samog sebe degradira i ponizava u javnosti sto se ponasha kao kochijash... zasto da mu se pravi drustvo...

Znam da ljudi jedva cekaju da vide nesto "socno" kao sto je tuca pa i sami pale vatru... ali to se obicno zavrsi sa "jel si video kako se potukli oni debili?"... Zasto bi "igrao" za publiku koja ce da te smatra debilom?

Ovako lepo odbijes budali na glupost, pokazes se superiornij i time ga samo dodatno ponizis, mozda cak i razbesnis... pa sad, ako on prvi pocne... to je vec dobar izgovor da das sebi oduska... ukoliko mozes da se nosis sa tim dabome...  Smile

Beganova majka nikada ne place, za razliku od Stojanove...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 18:32:58 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
demijane-kretencicu  Smile ,ono shto tebi treba u zivotu je vojska ,tj neki blesavi vodnik da se malo izdire na tebe ,da bi shvatio neke stvari  Smile ...

poshto si suvishe velika 3.14-chkica  Smile da bi se tamo zaputio ,moracemo da to reshimo na ovaj nachin :
  stani negde ispred veceg ogledala i slushaj narednika hartmana . morash da izgradish svoje ratno lice  Smile  :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Demijane imao sam slican problem i mogu ti reci da previse razmisljas.Ja sam imao neko drustvo koje mi je nabijalo komplekse na vrat pa sam se isto opterecivao dok nisam shvatio da mi ne misle previse dobra i jednostavno polako prestao da se druzim sa njima i mogu ti reci da imam mnogo vise samopouzdanja nego tada,mada sam sad i malo stariji pa i iskusniji

Sto se tice ostalih, moje misljenje je da se samopouzdanje stice verom u sebe a ne onim kako te drugi vide.Ako tebi odgovara da se istetoviras kao Tajson ili da se osisas drugacije u redu je, ali ako mislis da ce ti to samo pomoci da te drugi vide u drugacijem svetlu ne trebas to uraditi jer,veruj mi, ljudi ce se i dalje isto ponasati.

Ti trebas da izgledas onako kako tebi najbolje odgovara,dzaba ako kupis i najskuplje odelo ako se ne osecas komotno i dobro u njemu. Ako uspes da nadjes stil koji tebi najvise odgovara(bio to izgled ili ponasanje) iz toga ce kasnije polako doci i samopouzdanje pa i to kako te drugi vide
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
@demijanovdrug
Zar ne primecujes koliko racionalizujes, trazeci opravdanja i izgovore ... smisljajuci ih ... i pokusavajuci da ih nadjes svugde sem u samom sebi ?
Kada shvatis da uzrok nije van tebe, vec u tebi, a ono van tebe posledica onog u tebi ... resices problem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Ovaj slucaj mirise na nesto bas ozbiljno ,ne bih se ja tu igrala sa davanjem saveta .Sta je sa Bambinom ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N-shurnaest
Pumpa bidzu i tridzu, sad tje ona ...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 20:18:00 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Ovaj slucaj mirise na nesto bas ozbiljno ,ne bih se ja tu igrala sa davanjem saveta .Sta je sa Bambinom ? Smile
Evo me tuj sam, čitam šta ste pisali ovom mladom momku. Smile

Eh, elem, ja se nešto i ne usuđujem da mu dajem savete. Prvo, ne znam u čemu je tačno njegov problem, tj. da li ga on pravilno vidi ili ne. Možda dečko uopšte i nema baby face, možda samo u tome vidi uzrok svojih problema, a on to zapravo nije.

Drugo, neobična mi je cela njegova priča, tj. prilično je kontradiktorna. Poznajem dosta ljudi sa baby face-om (sa nekima sam se zabavljala, sa nekima se još uvek zabavljam, uostalom - i ja imam lice deteta i poneki profesionalni problem sa tim, ali kad mi vide stav, na lice i zaborave), čak i gay ljude, pa i gay ljude sa baby face-om, pa niko od njih nema ovakav problem ni u najavi. Plansko šikaniranje i masovno maltretiranje... to mi je prosto neverovatno. Osim ako ne živiš u Bronksu, recimo, a izgledaš kao da si sa Itona.  Smile

Ne znam, ne mogu da pomognem jer nemam dovoljno informacija. Ali ako hoćeš u vojsku, javi mi se, će da bude sređeno.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:21:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.