Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како се врбују средњошколци  (Pročitano 6609 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Engleskim se izrazhavam jer je jezik prosvetljenih. Napisao bih ti na Latinskom ali ga eto ne znam bash najbolje...

Svi Nemci,Francuzi,Spanci Kinezi,Rusi,itd.....su vjerovatno neprosvjetljnih. Ako nisi znao jedan cijeli kontinet govori Spanski i zabole ih za Engleski.
U sred Pariza ispred Luvra u kojem da bi obisao ono sto se unutra nalazi ti treba minimalno dobra 3 dana po 12 sati i onda ne mozes da vidis sve mozes slobodno da pitas Excuse me where is .... a oni ce svi da te gledaju kao majmuna  jer niko ali niko sem turista ne govori Engleski a njih svi vacare i onako.

Onda ces se vjerovatno osjecati jako jako malim djecakom kojem su filovali glavu kako mora da se odrekne svega da bi postao'' gradjanin evrope '' a tamo svako vuce na svoju stranu i boli i h patka za inim izgubljenim koji su se svega odrekli.

U jednoj maloj drzavi ostrvu pogodi kojoj nece da im engleski bude prvi jezik vec hoce neki svoj arhaicini iako su Englezi tu bili zadnjih 200 godina.
Sto se tice profe ja  bih ga pitao po cijem odobrenju je to uradio posto sumnjam da je na svoju ruku.

Citat
Mene su na fakultetu pitali: "Ko je za saradnju sa Haskim tribunalom?", pa ajd ti majci budi hrabar i digni ruku...
Doduse... ja uvek u tim ucenjivackim trenucima idem na opciju "suzdrzan"

Uaaa konformisto to ej najgora sorta ljudi ne kao oni nemaju misljenje. Nista gore nema nego kad kaze ne mislim nista.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 12:13:51 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Sto se tice profe ja  bih ga pitao po cijem odobrenju je to uradio posto sumnjam da je na svoju ruku.

Zamisli da isti taj profa jedan dan dodje i kaže: "deco danas nećemo imati čas jer nam je došao gost koji će govoriti o Evropskoj Uniji. Ajmo da sa aplauzom pozdravimo gospodina Šoroša"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

Zamisli da isti taj profa jedan dan dodje i kaže: "deco danas nećemo imati čas jer nam je došao gost koji će govoriti o Evropskoj Uniji. Ajmo da sa aplauzom pozdravimo gospodina Šoroša"
aplauzom ali po lobanji...to bi od mene dobio a ja bi dobio neopravdan cas i mozda ukor....ali bi mi bilo drago jer ne zelim da slusam fasiste Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Citat
Uaaa konformisto to ej najgora sorta ljudi ne kao oni nemaju misljenje. Nista gore nema nego kad kaze ne mislim nista.

Ne, ja imam svoje misljenje, ali ne pristajem na ucene...  Smile

U ostalom... te godine smo zbog sacice kolega na svakom casu raspredali o Haskom tribunalu, iako su predavanja trebala da se odnose na razvoj medjunarodnih organizacija...
Profa ih nije prekidao jer je bio dusa od coveka... ja sam za to vreme citala Praceta... divna vremana...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 16:30:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
U ostalom... te godine smo zbog sacice kolega na svakom casu raspredali o Haskom tribunalu, iako su predavanja trebala da se odnose na razvoj medjunarodnih organizacija...

izvini anea, na kom faxu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Engleskim se izrazhavam jer je jezik prosvetljenih
Smile Smile engleskim u kojem se prijedlozi mijenjaju brojevima 2, 4 ili pak knjizevnim? Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 19:40:45 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mene pretezno zanima kako se vrbuju srednjoskolke ;p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Bosch 3322
pazi ovako, to sto je taj retardirani profesor uradio, nije uopste lepo, jer ne mozes ti deci puniti glave nekim svojim idejama i ubedjenjima! To je kao da nastavnik gradjanskog vaspitanja uci decu da je crkva losa, i kako da mrze istu samo zato sto je on mrzi! Dakle, svoja ubedjenja bi trebalo ostaviti po strani ako zelis biti profesionalac u svom poslu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Čovek je lepo rekao "vrbovanje" što to stvarno i jeste, i to diskriminisano vrbovanje. Kako bi to drugačije nazvali !? Znači ti si primoran da se pred razredom izjasniš da se ne protiviš ulasku u EU, ako se izjasniš suprotno tj. da se protiviš ti si automatski diskriminisan od strane kolega i nastavnika, tj. odma si politički nepodoban, ne demokratski vaspitan - pravi jedan balkanski varvarin koji jede živo meso i kolje decu tupim noževima... Ne razumem, zašto danas u Srbiji "nisi kul" ako se protiviš ulasku u EU !?  Smile  Zar to nebi trebalo da bude lična stvar, slobodno pravo na mišljenje..., zar nije to ta demokratija što se po evropi toliko propagira !? Profesora što je delio taj "pro evropski" materijal, direktora te škole i ministra prosvete treba odmah najuriti. Ovo ne samo što je vrbovanje budućih Čeda, Kandićki, Borisa i sl. nego je i dobar primer ubacivanja politike u školske klupe. Takve stvari nebi trebalo da se dešavaju u školama ako stvarno želimo da pristupimo u tu "ultra super giga savršenu" EU.
Ma sve te barabe oma u crkvu da se krste, sram ih bilo  Smile

Citat
-све земље у континенту чине Европу.Она представља нашу бољу будућност (Милица,18)
Smile
"umro je drug precednik tito"   "srce jugoslavije je prestalo da kuca"   ...
Tito je ziv! I posle Tita - Tito!

Citat
tacno tako....ja sam isao u srednju skolu za vreme slobe i nikada nijedan profesor nije pitao da li smo za slobu ili ne...

pa niko te nije pitao da li si za slobu jer se to podrazumevalo, javna je tajna da se veliki broj direktora skola uclanjivao u JUL da bi dosao na to mesto. Moj direktor osnovne skole je smenjen i dosao je julovac, a isto direktor u srednjoj skoli bio julovac i to onaj aktivni, a ne samo clan

i ne razumem zasto nastavnik ne bi postavio to pitanje? to je pitanje koje treba da se postavi i o kojem treba diskutovati, zasto bi to bila tabu tema?
Pa nije te niko pitao jel si za Slobu, al aj budi protiv  Smile

Београд, јун/јул 1948.

Другарице Анеа, шта мислиш о резолуцији Информбироа?

Moje misljenje je da je partija uvek u pravu  Smile

Citat

Ako odresi kesu, moze i dva casa  Smile

Bas se pitam sta bi "Putin" reko da je neko doneo brosuru o Rusiji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.