Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 749501 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 4
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Champions19-Trophy-4.ashx.jpg
(1484.1 KB, 2560x1600)
Champions19-Trophy-3.ashx.jpg
(1114.88 KB, 2560x1600)
Champions19-Trophy-2.ashx.jpg
(1046.65 KB, 2560x1600)
Champions19-Trophy-1.ashx.jpg
(1060.22 KB, 2560x1600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Bravo majstori  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

keep it real

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 6233
Kako rece Edvin... "Let's get that third trophy!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 6700
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Vidić: Nema vremena za slavlje, stiže Barsa

Kapiten Mančester junajteda ističe da njegov tim posle osvajanja titule u Engleskoj mora da se okrene finalu Lige šampiona i spremi za taj duel, jer ne bi želeli da im se ponovi 2009. kada su osetili gorak ukus poraza.

foto: AP
Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da se raduje zbog osvajanja nove titule prvaka Engleske, ali je ocenio da tim ne sme mnogo da slavi jer ga očekuje finale Lige šampiona.

"Moramo polako da se 'spustimo' posle osvajanje titule i vratimo pripremama za meč protiv Barselone. Iako je ovo vreme slavlja, svesni smo da nas tek očekuje utakmica sezone", izjavio je Vidić televiziji Skaj.

Mančester i Barselona sastali su se u finalu Lige šampiona i 2009. godine, kada je španski tim pobedio sa 2:0.

"Znamo i taj osećaj kad izgubiš u finalu. To je bio jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri. Siguran sam da ga ni ostali nisu zaboravili", dodao je reprezentativac Srbije.

Vidić je istakao i da igrači Mančestera znaju koliko ih težak posao očekuje 28. maja na stadionu Vembli.

"Oni su odlična ekipa i moramo da se spremimo na sve načine za taj duel. Protiv Barselone je potrebno da se igra pametno, a imaju i oni svoje slabosti", istakao je Vidić.

Reprezentativac Srbije ove sezone je dobio kapitensku traku u Junajtedu.

"Ogromna je čast biti kapiten ovako velikog kluba. Bio sam veoma ponosan kad sam dobio traku i uživam u toj ulozi. Ipak, najvažnije je da osvajamo trofeje", kazao je Vidić.

Srpski fudbaler do sada je sa Mančesterom osvojio četiri titule prvaka Engleske, a 2008. došao je i do trofeja u Ligi šampiona.

"Ovde živim svoj san. Osećam se sjajno što sam deo ovakvog kluba", zaključio je Vidić.

(Beta)

Runijev sin losa kopija malog Ivanovica. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Kolege glasale za Fergusona

Mančester junajted je u nedelju zvanično proglašen za prvaka Premijer lige, a u subotu će imati priliku da dođe do još jednog trofeja, pehara Lige šampiona. Zbog ovih rezultata trenerska asocijacija (LMA) nagradila je trenera "crvenih đavola", Aleksa Fergusona kao najboljeg u sezoni na izmaku. U glasanju su učestvovali treneri iz četiri engleske lige.

Uz pomenutu, Ferguson je dobio i specijalnu nagradu za 2.000 utakmica koje je vodio, kao i za činjenicu da je bio najduže na klupi Junajteda. Ako njegov klub u subotu osvoji i "ušati pehar" izjednačiće se sa Bobom Pejzlijem koji ima tri osvojena evrotrofeja.

http://sportal.rs/news.php?id=51501
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 12:57:00 od mixolino »
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Najbolji strelac ostaje na "teatru snova"

Napadač Mančester junajteda i najbolji strelac Premijer lige Dimitar Berbatov potvrdio je da će i naredne sezone nositi dres kluba sa "Old Traforda". Prethodnih meseci dosta se govorilo o odlasku bugarskog internacionalca iz Junajteda, ali Berbatov je izjavio da će sigurno još jednu sezonu nositi dres "crvenih đavola".

- Imam ugovor još godinu dana i ne idem nigde. Sada sam deo Mančesterove 19. titule i želim da budem deo i 20. To je moj cilj. Ja sam najsrećniji čovek u klubu. Postao sam šampion i najbolji sam strelac lige. Osvojiti 19. titulu je veliki uspeh i motivacija - rekao je Berbatov.

Berbatov se nada trijumfu u finalu Lige šampiona.

- Očekujem da pobedimo Barselonu. Svi Špance smatraju favoritima u ovoj utakmici, ali nikad se ne zna ko će pobediti - dodao je bugarski napadač.

http://sportal.rs/news.php?id=51543
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.221 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.