Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 577 578 580 581 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 749486 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Брат Ники Бат Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Legendarna slika...a svi jos uvek aktivni igraci  Smile
Nisam upoznat, sto bas Mancester-Juventus???

Kad smo kod Man-Juv skoro sam opet gledao onaj cuveni revans polufinala u Torinu 1999. Kakva tekma kakvi igraci  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Legendarna slika...a svi jos uvek aktivni igraci

Kako svi aktivni... Geri nije Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-Manchester-United-will-sign-18m-David-De-Gea-from-Atletico-Madrid-on-Monday-article740494.html

Eто. Овај тртмртгаард ће бити резерва, дека Сар иде у пензију а Кушчак ће да се смори јер опет неће бити први голман па ће и он напоље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Tolke pare dati za golmana...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 4
Papers: Ronaldo return?
25/05/2011 10:00

Fergie: I'd welcome Ron back
Alex Ferguson has opened the door for Cristiano Ronaldo to make a sensational Old Trafford return.
Fergie has confided in close friend and Italian World Cup-winning boss Marcello Lippi that Ronaldo would be welcome back at Manchester United. Ronaldo forced through an £80million transfer from United to Real Madrid in the summer of 2009. But Lippi said: "Sir Alex told me he would take Ronaldo back tomorrow. We both think he is an extraordinary striker who can start on either wing, or as the sole striker and perform brilliantly. But the truly remarkable thing about Cristiano is that he ALWAYS scores." Ronaldo has enjoyed a great season breaking the all-time La Liga record with 40 goals. He hit 51 in all, a Real record. But his relationship with manager Jose Mourinho has been strained and he admits he misses Ferguson and life at Old Trafford.
Neil Custis, The Sun

However, several newspapers carry quotes from Barcelona's stars saying United are a better team without Ronaldo. David Villa states: "Ronaldo's departure has liberated them. Many great players come and go and that has allowed them to remain at the top for so long." The Telegraph report Dani Alves as insisting: "This Manchester United team is much more unpredictable without Ronaldo. They have formed a more balanced group and they are stronger than they were two years ago."

The Daily Mail claim United have beaten Liverpool to the £15million capture of Aston Villa's Ashley Young, who is out of contract at the end of next season.

manutd.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Samo da Fergi vrati Realu onih 80 miliona ojra i svi zadovoljni  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ferguson: "Dobro da nisam mlad..."

Legendarni Škot smatra da u njegovo vreme nije bilo toliko pritiska na trenere kao danas. Dodaje da mladim stručnjacima nije nimalo lako…

Menadžer Mančester Junajteda, Aleks Ferguson, veruje da klubovi ne žele da pruže šansu mladim trenerima, tako što im postavljaju teške zadatke i ogromne ciljeve.
"Drago mi je što ne postajem trener ovih dana", izjavio je za "Dejli Mejl."
"Ima mnogo velikih izazova- mladi treneri moraju da se bore sa medijima, sa igračima i njihovim agentima, a ni gazde klubova nisu iste kao kad sam ja počinjao", naglasio je Fergi.
Mislim da nije neki fazon odmah otpuštati trenere, veoma brzo se sagledava njihov učinak i ne pruža im se adekvatna prilika, dodao je menadžer Đavola.
"Danas je menadžment nesiguran posao, zato stalno govorim mladim stručnjacima da je ključ njihovog uspeha da rade kod dobrog vlasnika", završio je Ferguson.
Kada je Roberto Di Mateo bio otpušten iz VBA, Ferguson nije mogao da veruje...
"U poslednje vreme bilo je mnogo neuobičajenih otpuštanja, što mi je teško da razumem", izjavio je tada legendarni Škot.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Evra Nasriju: "Ma, pređi kod nas"

Patris Evra savetuje Samira Nasrija da pređe iz Arsenala u Mančester, ako misli da postigne nekakav uspeh u karijeri.

Mančester ovih dana proslavlja titulu u Premijer ligi, a intenzivno se pripremaju za finale Lige Šampiona protiv Barselone na "Vembliju".
Na drugoj strani, Arsenal je imao očajan završetak sezone, a jedini uspeh im je plasman u kvalifikacije za Ligu Šampiona. Da je sezona potrajala i to bi bilo pod znakom pitanja...
"Đavoli" se navodno interesuju za Nasrija, kome ugovor ističe na kreju ove sezone, a Patris Evra pokušava da ubedi saigrača iz reprezentacije da dođe na "Old Traford".
"Stvarno se Mančester interesuje za Nasrija?- nisam to znao. U svakom slučaju ako dođe, neće pogrešiti. Svake godine igramo da bi smo osvajali titule. To je Mančesterov običaj", naglasio je Patris Evra.
"Svake godine je zagarantovan trofej. U Mančesteru sam 5 godina i ne sećam se koliko sam samo titula osvojio, 13, 15?", dodao je levi bek Junajteda
"Stoga, 'mali prinče', ako želiš da postaneš 'kralj', znaš gde treba da dođeš", poručio je Evra svom zemljaku.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 577 578 580 581 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.