Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 747446 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Junajted produžio saradnju sa vezistom

Na "Old Traford" je došao 2006. godine iz Totenhema i do sada je za Mančester junajted odigrao 218 utakmica i postigao 17 golova. Reč je o veznom fudbaleru Mančester junajteda, Majklu Keriku koji je u četvrtak produžio ugovor sa premijerligaškim klubom do 2014. godine.

- Uživam u sjajnom klubu. U ekipi je fantastičan timski duh i srećan sam što ću u budućnosti igrati za Junajted - rekao je Kerik za klupski sajt.

Pre Kerika, ugovor sa klubom produžili su Rajan Gigs i Patris Evra. Mančester junajted je trenutno prvi u Premijer ligi sa četiri boda više, ali i utakmicom više od Arsenala, a aktuelni šampion Čelsi zaostaje čak 12 bodova.

- U dobroj smo situaciji i uveren sam da će naš tim i u narednim godinama biti uspešan - rekao je Kerik, prenosi Beta.

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da je zadovoljan što je 30-godišnji fudbaler odlučio da ostane u klubu.

- Majkl je igrao dobro još od dolaska iz Totenhema. On je pravi profesionalac i sjajno je što svoju budućnost gradi u našem klubu - rekao je Ferguson.

http://sportal.rs/news.php?id=46422
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Hansen:"Vidić, Ferdinand i Van der Sar su igrači decenije!"

Legenda Liverpula, Alan Hansen koji je na Enfildu osvojio osam titula sa Liverpulom, ne štedi reči hvale za defanzivni trio Mančester Junajteda.

Hansen ističe da su Nemanja Vidić, Rio Ferdinand i Edvin Van der Sar tri igrača koja su najzaslužnija za sve uspehe koje je ostvario Mančester Junajted.

"Smatram da su Vidić, Ferdinand i golman Van der Sar tri najbolja igrača u odrbambenoj liniji u poslednjoj deceniji!"

Legenda Liverpula takođe napominje da je pomenuta trojka dosta bolja od Čelzijevih defanzivaca.

"Kada uporedimo ova tri igrača sa istom kombinacijom Čelsijeve trojke, Teri, Karvaljo i Čeh koja je za vreme Murinjove vladavine sa puno uspeha igrala u londonskom klubu, ipak bih prednost dao Mančesterovom triu. Mislim da od njih nema boljih!"

Inače, Mančester Junajted u nedelju igra upravo protiv Liverpula ali pomenuta dvojica defanzivaca neće biti u ekipi pošto je naš reprezentativac suspendovan posle crvenog kartona protiv Čelsija, dok je Rio Ferdinand povređen i ispred Van der Sara će se u derbi meču  naći najverovatnije Ves Braun i Kris Smoling.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Kantona: Navijača sam udario zbog navijača

Jedan od najpoznatijih fudbalera u istoriji Mančester junajteda, Erik Kantona govorio je o potezu koji ga je "proslavio". Uz njegove golove, navijači se sećaju i "kung fu udaranja" jednog od navijača Kristal Palasa. Sve se desilo na utakmici sa timom iz Londona, za koji je nekada igrao i Saša Ćurčić. Tada, 1995. godine, Francuzu je određena osmomesečna suspenzija.

- Mislim da većina navijača mašta o tome da udarimo nekog od protivničkih fanova. To sam i uradio zbog njih. Tada su bili srećni - kazao je za BBC Kantona koji je nedavno postao direktor fudbala u Njujork Kosmosima.

http://sportal.rs/news.php?id=46452
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Gigs "opčinjen" Berbatovim

Mančester junajted je u utorak poražen od Čelsija 2:1, a do 70. minuta na klupi su sedeli legenda kluba Rajan Gigs i najbolji strelac lige Dimitar Berbatov.

U jednom trenutku, dok su svi sa maksimalnom pažnjom pratili dešavanja na terenu, Gigs je počeo da "hipnotišućim" pogledom zuri u Bugarina.

Tek posle petnaestak sekundi napadač je na video bimu primetio šta radi saigrač, pomerio glavu, a u istom trenutku se i Gigs trgnuo iz "sna". Međutim, vrlo brzo počeo je ponovo da zuri.

O čemu je u tom momentu razmišljao i šta mu je odvuklo koncentraciju i pažnju sa terena, zna samo legendarni Velšanin.

b92

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

keep it real

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Nokia 6233
Flečer potpisao četvorogodišnji ugovor sa Junajtedom

Daren Flečer će i naredne četiri godine biti član Mančester junajteda sa kojim je potpisao novi ugovor.

Ovaj 27-godišnji škotski reprezentativac je ponikao u podmlatku tima sa “Old Traforda” i do sada je za seniorski sastav odigrrao 288 mečeva, postigavši pritom 21 gol.

“Veoma smo ponosni na to što je karijeru započeo u našoj fudbalskoj akademiji. Oduševljen sam što će Daren i dalje biti sa nama, razvio se u svetskog igrača sredine terena”, rekao je ovim povodom menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson.

Flečer je od debija u “A” timu Junajteda 2003. godine osvojio tri titule prvaka Premijer lige, jedan FA kup, trofej Lige šampiona, FIFA klupsko prvenstvo sveta i dva Liga kupa.

izvor: sport.blic.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107

Kakvu je facu složio Gigs Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2011, 23:44:14 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
SonyEricsson w200i
Citat

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Subotić:''Želim u Premijerligu, dobro funkcionišem sa Vidićem!''
05. MART 2011. | 11:24 | IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI.RS

Srbin dao izjavu koja je otvorila oči klubovima u Engleskoj. Trka počinje...
Pouzdani i nezamenjivi defanzivac Dortmunda, Neven Subotić silno želi da zaigra u Engleskoj, ali trenutno je vezan za ''milionere''.

On je svoj potencijal pokazao još dok je igrao u Majncu i stekao je reputaciju da bude najtraženiji štoper na Starom kontinetu.

Žele ga samo velikani poput Mančester Junajteda, Arsenala, Čelsija, Milana, Juventusa i mnogih drugih.

Borusija pokazuje da je ozbiljan klub, jer je nedavno odbila ponudu od čak 23 miliona evra za njega od Čelsija.

Ugovor Subotića sa Dortmundom'' traje do 2014. godine.

''San mi je da jednog dana zaigram u Premijerligi. Ne znam kada će to da bude i ne razmišljam o odlasku iz Borusije. Ovde imam odlične uslove, pa ne treba u jeku sezone da mislim na bilo šta drugo'', rekao je Subotić i dodao.

''Mančester Junajted je veliki klub i ima sjajnu ekipu na čelu sa Vidićem. Nas dvojica smo do sada uvek dobro funkcionisali u reprezentaciji. Verujem da jesam njegov naslednik u nacionalnom timu. Radim na sebi, a sve ostalo ćemo da sačekamo'', poručuje sjajni defanzivac i izdvaja najboljeg štopera u Evropi.

''Po meni bez premca su Teri, Pike i Vidić'', zaključuje on.

Ferguson, reaguj!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple iPhone 4
Fergijeve umotvorine

Ser Aleks Ferguson je poznat kao čovek koji uvek kaže što misli i nema potrebu da se pravda zbog toga. Neke od izjava obeležile veliku karijeru škotskog menadžera. O mesarskom psu, Vengeru poligloti, visini Gerija Nevila, Murinjovom vinu, Italijanima i Filipu Inzagiju...Ser Aleks je imao komentar na sve...

10. O sudiji Alanu Vajliju:

„Za ovu igru vam je potreban neko ko je spreman, ko može da trči. On je spreman kao mesarski pas, dao je žuti karton pa je posle toga odmarao trideset sekundi".

9. O Italijanima:

"Kada mi kažu da je na tanjiru pasta, moram da zavirim ispod sosa, ne verujem im ništa. To je narod koji je izmislio dimnu zavesu"

8. O Filipu Inzagiju.

"Taj momak se sigurno rodio u ofsajdu".

7. O Geriju Nevilu

"Da je viši par centimetara bio bi sigurno najbolji štoper na svetu. Znam njegovog oca, prilično je visok. Proverio bih raznosača mleka..."

6. O Vengeru

"Kažete Venger je pametan, govori mnogo jezika. Imam u omladincima klinca iz Obale Slonovače koji govori pet jezika. Šta je on, genije?"

5. O životu posle fudbala

"Mnogo sam talentovan, valjda vidite da i tako izgledam, možda ću da postanem slikar, imam mnogo vremena" (ironično, novinarima posle pitanja gde vidi sebe nakon klupe Junajteda).

4. O kopački u facu Dejvida Bekama

"To je j…. incident, jednom u milion puta se takve stvari dešavaju. Šutnuo sam kopačku jer sam bio besan. Da mogu uvek igrača da pogodim u glavu, ne bih ni prestajao da igram fudbal"

3. O navijačima nakon jednog meča

"Sjajna atmosfera, bio sam na veselijim sahranama".

2. O Ligi šampiona

Ferguson"Odete u sredu u Milano, miriše na dobar parfem i skupe cigare. I svaka žena koja prođe pored vas je Mis sveta. Sve to deluje nestvarno, a najbolja stvar je što se ponavlja"

1. O odnosu sa Murinjom

"On je uvek pun poštovanja prema mojim godina. Zove me „Šefe“, „gospodine“, „veliki čoveče“. Uvek je tako kada pijemo piće posle meča. Doduše, našem odnosu bi još pomoglo ako bi me ponudio kvalitetnim vinom, umesto onih ostataka od krečenja i tečnosti za struganje boje".

sportske.net
« Poslednja izmena: 05. Mar 2011, 21:02:32 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Legenda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.