Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 747550 puta)
Svakodnevni prolaznik

keep it real

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6233
Vec duze vreme se vrte te spekulacije oko dovodjenja jos jednog golmana, Nojera, Stekelenburga, cak je i De Gea bio pominjan, a ako se ne varam, i Rene Adler. Od svih imena, meni najvise paznju privlaci De Gea, ali videcemo sta ce Fergi da odluci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
De Gea je najveci potencijal tu ali ne i najbolji golman trenutno od pomenutih, najbolji je Nojer svakako, ali De Gea je preskup, posto se zna da Atletiko ne daje najbolje igrace i potencijale za male pare.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Apple iPhone 4
Fergusonu preti suspenzija zbog komentara o suđenju

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson bi mogao da narednih nekoliko mečeva provede na tribinama, jer mu preti kazna Fudbalske asocijacije zbog oštrih kritika na račun sudije Martina Etkinsona posle poraza od Čelsija (2:1)
Ferguson je izjavio da se "plašio najgoreg" pre utakmice čim je čuo ko će suditi, posredno je rekao i da Etkinson nije pošten sudija. Ferguson se kasnije požalio na odluku arbitra da ne pokaže drugi žuti karton Davidu Luizu zbog starta nad Vejnom Runijem, kao i na dosuđen penal za "plavce", ali FA više zanima to što je doveo u pitanje sposobnost Etkinsona da vodi meč.
"Uvek se nadate da ćete dobiti jakog sudiju za ovakve mečeve. Ovo je bio veoma važan meč za obe ekipe. Zato želite poštenog sudiju, ili jakog sudiju, ali mi to nismo dobili. Ne znam zašto je njemu dodeljen ovaj meč. Moram da kažem da sam se uplašio kada sam video ko je delegiran. Plašio sam se najgoreg", rekao je Ferguson.
Kritikovanje sudijskih odluka nije uvek kažnjivo, ali bi ser Aleks zbog izjava na račun sudije mogao da bude suspendovan na najmanje dve utakmice.
FA je već zatražila snimke od televizijskih stanica kojima je Ferguson davao izjave posle meča, a otežavajuća okolnost je i to što je Ferguson 2009. već "odsluživao" dva meča kazne, kada je rekao da Alan Vajli nema dovoljno kondicije da bude sudija.
Britanski mediji tvrde da bi Fergi zbog ranijih grehova mogao da pauzira čak četiri utakmice.

www.sport.blic.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
De Gea je najveci potencijal tu ali ne i najbolji golman trenutno od pomenutih, najbolji je Nojer svakako, ali De Gea je preskup, posto se zna da Atletiko ne daje najbolje igrace i potencijale za male pare.

Де Геа је добио шансу тек пошто се Асењо повредио и по мени је Асењо бољи само што га поврде убише а један да кажем од малђих а међу најбољима је Акинфеев. Он је тата за све ове.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
De Gea je preskup. Mislim da mu je cena preko 30 miliona evra
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Gigs kao Ringo Star

Fudbaleri Mančester junajteda rešili su da iznenade Rajana Gigsa povodom dvadeset godina koliko je vezista u klubu. Oni su zajedno sakupili 5.000 funti i posle dužeg razmišljanja i dogovora odlučili da Velšaninu kupe posebno napravljen set bubnjeva.

Gigs je odavno pasionirani bubnjar i, kako tvrde mediji na Ostrvu, često zna da pozove svoje saigrače kako bi im odsvirao ponešto.

Internacionalac iz Velsa je jedini aktivni fudbaler koji je postizao golove u svakoj od sezona Premijer lige, od njenog osnivanja 1992. godine. Za "đavole" je odigrao 607 mečeva, osvojio 11 šampionskih titula, a zanimljivo je da nikada u karijeri nije dobio crveni karton.

http://www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
SonyEricsson w200i
Citat
zanimljivo je da nikada u karijeri nije dobio crveni karton.

Svaka cast majstore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Dobio samo jedan ali za Vels, za Mancester nikad, 20 godina, alal mu kajmak  Smile

Ako se ne varam i Raul nikad nije pocrveneo, a takodje karijera duga do jaja.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 17:50:31 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Nokia N73
Fergusonu preti suspenzija zbog komentara o suđenju

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson bi mogao da narednih nekoliko mečeva provede na tribinama, jer mu preti kazna Fudbalske asocijacije zbog oštrih kritika na račun sudije Martina Etkinsona posle poraza od Čelsija (2:1)
Ferguson je izjavio da se "plašio najgoreg" pre utakmice čim je čuo ko će suditi, posredno je rekao i da Etkinson nije pošten sudija. Ferguson se kasnije požalio na odluku arbitra da ne pokaže drugi žuti karton Davidu Luizu zbog starta nad Vejnom Runijem, kao i na dosuđen penal za "plavce", ali FA više zanima to što je doveo u pitanje sposobnost Etkinsona da vodi meč.
"Uvek se nadate da ćete dobiti jakog sudiju za ovakve mečeve. Ovo je bio veoma važan meč za obe ekipe. Zato želite poštenog sudiju, ili jakog sudiju, ali mi to nismo dobili. Ne znam zašto je njemu dodeljen ovaj meč. Moram da kažem da sam se uplašio kada sam video ko je delegiran. Plašio sam se najgoreg", rekao je Ferguson.
Kritikovanje sudijskih odluka nije uvek kažnjivo, ali bi ser Aleks zbog izjava na račun sudije mogao da bude suspendovan na najmanje dve utakmice.
FA je već zatražila snimke od televizijskih stanica kojima je Ferguson davao izjave posle meča, a otežavajuća okolnost je i to što je Ferguson 2009. već "odsluživao" dva meča kazne, kada je rekao da Alan Vajli nema dovoljno kondicije da bude sudija.
Britanski mediji tvrde da bi Fergi zbog ranijih grehova mogao da pauzira čak četiri utakmice.

www.sport.blic.rs

Jeste a kad Venger ili Anceloti pljuju po svima redom nema ni opomene...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Apple 
                   Sir Alex Ferguson - kad ga kradu vrišti na sve strane, kad mu pomažu mudro šuti

Trener Vragova Alex Ferguson podivljao je nakon dvoboja Chelsea - Manchester United (2:1). Lavina najtežih rečenica spustila se na suca Martina Atkinsona

Alex Ferguson podivljao je nakon dvoboja Chelsea - Manchester United (2:1) . Lavina najtežih rečenica spustila se na suca Martina Atkinsona.

- Ovo je bila super važna utakmica za obje momčadi. Trebali smo fair suca i dobro suđenje, a to nismo imali. Ni trenutak - grmi Ferguson.

Fergusona je za jezik potegnuo Chelseajev način igre - na tijelo, vrlo često i naglašeno grub - koji je cijelu utakmicu prolazio bez odgovarajuće kazne. Fergusona je osobito razljutio Brazilac David Luiz. Koji je poput tenka gazio igrače Manchester Uniteda. Šokirani Ferguson zapitao je nakon utakmice:

- Što taj mladić uopće radi na igralištu?

Ferguson je srdit i zbog kaznenoga udarca (dvoboj Smallinga i Žirkova) koji je Chelseaju donio pobjedu.

- U toj akciji nije postojao niti jedan valjani element na temelju kojega bi sudac Atkinson mogao dosuditi kazneni udarac - jadao se Ferguson.

- Ne znam kako je Atkinson mogao dobiti ovu utakmicu. Moram sada kazati, kada sam vidio tko nam sudi, plašio sam se najgorega - naglašava Ferguson.

Smije li Alex Ferguson “gađati” suca, suđenje i čelnike Saveza nakon jednoga poraza? Nismo baš u to sigurni.

Wayne Rooney, primjerice, nije ni trebao igrati s Chelseajem. Rooney je morao biti žestoko kažnjen zbog lakta, kojeg je namjerno uvalio Jamesu McCarthyju, mladom nogometašu Wigana. No Rooney je prošao bez kazne. I igrao je utakmicu koju je trebao gledati iz svečane lože Stamford Bridgea. Je li to bilo u redu? Naravno, nije, ali Sir Alex Ferguson o tomu nije kazao ni slovo.

nogometni-m.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.