Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 742 743 745 746 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 751778 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nas optužuješ za demagogiju.

A ovo tvoje "idite vi sudite kad već toliko znate" uopće nije demagogija... Ne, ni slučajno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia Asha 302
I sam sam odbojkaski sudija, pa znam kako je sudijama, u kakvim se sve situacijama nalaze i koje sve odluke moraju da donose (inace jos nisam imao neprijatne situacije  Smile ). To sto vi isfrustrirani antijunajtedovci kenjate mnogo to je druga stvar, pomoc sudija, Webb United i slicne gluposti. Lepo rece shonewu, sudite vi pa da vas vidimo, lako je non-stop kenjati. Tako da, damfisk, mani se tupih komentara, ako vec hoces da pljujes, slobodno idi kod Fergusona i pljuj mu pod prozor do mile volje.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 4
damfisk је класични трол кога не треба хранити.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
I sam sam odbojkaski sudija, pa znam kako je sudijama, u kakvim se sve situacijama nalaze i koje sve odluke moraju da donose (inace jos nisam imao neprijatne situacije  Smile ). To sto vi isfrustrirani antijunajtedovci kenjate mnogo to je druga stvar, pomoc sudija, Webb United i slicne gluposti. Lepo rece shonewu, sudite vi pa da vas vidimo, lako je non-stop kenjati. Tako da, damfisk, mani se tupih komentara, ako vec hoces da pljujes, slobodno idi kod Fergusona i pljuj mu pod prozor do mile volje.  Smile  Smile

Nitko ne kaže da je suđenje jednostavno, niti da su suci imuni na nenamjerne pogreške. Ali kada se za jedan klub (konkretno, ManUre) griješi u serijama, konzistentno i konstantno i kroz toliko dugačak vremenski period, onda to više nisu nenamjerne pogreške. A čak i da jesu nenamjerne pogreške (u šta je teško vjerovat), pobjeda do koje se dođe takvim pogreškama nije zaslužena.

Inače, lijepo je šta si ti odbojkaški sudac. Jer odbojka je, inače, toliko slična nogometu da se razlika skoro pa uopće ne vidi, i tvoja usporedba je apsolutno na mjestu.

Aktivno i profesionalnom sam se bavio ekipnim sportom, pa mi nikada nije palo na pamet docirat drugim sugovornicima o tome šta je nogomet, kako se igra i je li ili nije jednostavan.

A čak i da tvoja usporedba jest na mjestu (a nije), to ničim ne mijenja činjenicu da ManUre do pobjeda u ključnim utakmicama dolazi uz ogromnu sudačku pomoć, i da ManUre-ove pobjede u tim utakmicama nisu ama baš ničim zaslužene.

A priznanje obje te činjenice nekako misteriozno bježi od tebe, odbojkaškog suca.

damfisk је класични трол кога не треба хранити.  Smile

Ma da, da...

Bitno je da si ti zato produktivan forumaš, pun suvisli, dorađenih i visprenih postova, komentara i disertacija o nogometu, čija svaka rečenica pogađa u samu srž problema.

Bože sačuvaj da bi ti napisao post sastavljen isključivo od, štajaznam, ad hominem argumentacije.

Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 20:21:43 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
necu da se mesam posto me nekako bas zabole za stranjsi fudbal ali ovako iz neutralnog ugla mislim da je jedinstvo iz mancestera proteklih sezona bilo vise osteceno sudijskim odlukama nego sto je nagradjeno i to mi se cini da su bile vaznije utakmice kad se to desavalo
al sad je to ona klasicna prica u svom oku nevidis balvan,a u tudjem vidis i trn posto kolko sam provalio ovde ima navijaca kojekakvih stranih klubova sto je tek poseban debilizam al nebi sad o tome
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 20:28:29 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
E pa krivo ti se čini.

Dva derbija samo ove sezone - protiv Liverpoola i protiv Chelsea - ManUre dobija zahvaljujući neobično prikladnim sudačkim "greškama". I to je samo za sada, iskustvo nas uči da će toga biti još...

Pametnome dosta.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 20:30:47 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 4
damfisk
Ја за тебе не кажем да си лош или добар човјек, јер те не знам.
Али тврдим да превише сереш на овој теми. Ти ниси дошао на ову тему и дао свој суд о некој утакмици, ти константно универзално сереш, ма шта се десило на утакмици ти исту причу причаш. Ниси реалан уопште. Превише мрзиш Манчестер Јунајтед да би реално коментарисао његове утакмице.

Постоје клубови које ја не волим, али не висим на њиховим темама два дана након што одиграју неку утакмицу.

« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 20:45:35 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Али тврдим да превише сереш на овој теми.

Forumu sine  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 4
Кажем "теми" јер не пратим остале теме јер немам времена, и овдје једва да пишем ишта.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Fali nam da kupimo jos samo par sudija pa da mozemo citav tim od njih da sastavimo  Smile
Nego momci, poceo sam da skupljam donacije, pa cu da posaljem kes klubu za nekog kvalitetnog evrposkog sudiju, pa ko hoce da pomogne ovom plemenitom cilju, neka posalje koji dinar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 742 743 745 746 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.386 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.