Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 743 744 746 747 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 753424 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
damfisk
Ја за тебе не кажем да си лош или добар човјек, јер те не знам.
Али тврдим да превише сереш на овој теми.

Ma slobodno ti tvrdi šta god hoćeš, to je tvoje neotuđivo pravo  Smile

Ти ниси дошао на ову тему и дао свој суд о некој утакмици, ти константно универзално сереш, ма шта се десило на утакмици ти исту причу причаш. Ниси реалан уопште. Превише мрзиш Манчестер Јунајтед да би реално коментарисао његове утакмице.

Ja sasvim realno komentiram utakmice ManUre-a.

E sad, to šta se na njihovim utakmicama UVIJEK javljaju jedni te isti problemi sa sucima, sa sudačkim greškama, i sa bezočnim pljačkanjem njihovih protivnika - to stvarno nije moja krivnja.

Šta bi ja sad, trebao prešutjet očit sudački lopovluk u korist ManUre-a samo zato šta se, recimo, tebi čini da ja nisam objektivan? Ma kako da ne...

A ako ćemo o neobjektivnosti, možemo. Evo, neobjektivni su oni koji ovakve pobjede ManUre-a nazivaju zasluženima, oni koji odbijaju priznat da je barem tećina bodova koje je ManUre osvojio čisti sudački poklon, oni koji zatvaraju oči pred očitom činjenicom da kompletna sudačka organizacija u Engleskoj kolektivno sudi uglavnom u korist ManUre-a i na štetu njihovih protivnika.

Ja još nisam ovdje pročitao da je neki navijač ManUre-a napisao "suci su nam poklonilo bodove, nismo zaslužili dobit utakmicu". Eto, to je neobjektivnost.

Постоје клубови које ја не волим, али не висим на њиховим темама два дана након што одиграју неку утакмицу.

To je tvoj izbor.

Je li tebi netko možda brani da ti posjećuješ teme tih klubova koje mrziš?

Je li negdje, na nekoj od tih tema piše "otvoreno samo za one koji vole tajitaj klub"?

Ti si izabrao da ne ideš na te teme, ja sam izabrao da idem.

Ja ne kritiziram tvoj izbor, nema potrebe da ti kritiziraš moj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 4
Јеси ли ти прочитао онај коментар гдје се објашњава колико је ко оштећен прошле сезоне или ипак намјерно зажмирујеш очи на то?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia Asha 302
Kakav trol ovaj damfisk, za nepoverovati. Svaki sledeci njegov seratorski post prijavljujem moderatorima, zabole me kita... jer ne prestaje da sere bez osnova. Ako njega boli kita, ima i za to resenje...

Inace, onaj podatak od prosle sezone za ukradene bodove dovolno govori sve, kao i za sezonu 2009/10, kradja na stetu Junajteda u odlucujucoj utakmici za titulu protiv tog istog Celsija. Damfisk, pokrij se usima, ako tebe nije sramota zbog toga sto pises, ocigledno je problem u tebi i tvojoj frustriranosti. Dovidjenja prijatno, svaki tvoj sledeci post smatracu zescim sranjem i djubretom, tako da se to da prijaviti, pa mozda i baciti konacno u kontejner. Neka ti je srecno dalje kenjanje ne samo u ovoj i slicnim temama, vec i po celom forumu, a to se dalo videti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Јеси ли ти прочитао онај коментар гдје се објашњава колико је ко оштећен прошле сезоне или ипак намјерно зажмирујеш очи на то?

Jesam, pročitao sam. I u tom komentaru ne pišu konkretne situacije (utakmice, konkretne sudačke odluke), već se samo navodi broj (navodnih) grešaka na štetu i u korist pojedinih klubova.

Tako da brojke koje se u tom tekstu spominju nisu potkrijepljene sa dokazima, pa ja nemam baš nekog razloga vjerovat tim brojkama u tom tekstu.

Ukoliko netko posjeduje konkretne podatke, neka ih iznese, pa neka me razuvjeri, drage volje ću te podatke pogledat i komentirat.

Kakav trol ovaj damfisk, za nepoverovati. Svaki sledeci njegov seratorski post prijavljujem moderatorima, zabole me kita... jer ne prestaje da sere bez osnova. Ako njega boli kita, ima i za to resenje...

Inace, onaj podatak od prosle sezone za ukradene bodove dovolno govori sve, kao i za sezonu 2009/10, kradja na stetu Junajteda u odlucujucoj utakmici za titulu protiv tog istog Celsija. Damfisk, pokrij se usima, ako tebe nije sramota zbog toga sto pises, ocigledno je problem u tebi i tvojoj frustriranosti. Dovidjenja prijatno, svaki tvoj sledeci post smatracu zescim sranjem i djubretom, tako da se to da prijaviti, pa mozda i baciti konacno u kontejner. Neka ti je srecno dalje kenjanje ne samo u ovoj i slicnim temama, vec i po celom forumu, a to se dalo videti.  Smile

Sereš i ti, i to sa puno puno manje osnova. I pritom direktno vrijeđaš mene, i neprestano koristiš ad hominem, i uopće se ne osvrćeš na temu već isključivo komentiraš mene osobno, i ono šta ja pišem. U više od deset uzastopnih postova ja pišem o ManUre-u, o suđenju i o utakmicama, a ti pišeš isključivo o meni, iznosiš svoje ocjene mojeg karaktera, mojeg psihološkog profila, mojih motiva, mojeg razmišljanja.

Uopće niti jednu riječ nisi napisao o temi, već isključivo pljucaš mene osobno (iako ja o tebi osobno ništa nisam napisao) i onda imaš obraza ovdje meni prijetit da ćeš me prijavit jer da ja kao pišem bez osnova?

Šefe, sebe bi trebao prijavit prije nego šta prijaviš bilo koga drugog...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Optimus L3
Људи драги, зашто ви настојите одговарати на његове постове? Дајете му основу да и даље пише. Једноставно избришите пост као да не постоји, јер ја не могу више ове глупости читати.  Smile

Ај вулкан!
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia Asha 302
Људи драги, зашто ви настојите одговарати на његове постове? Дајете му основу да и даље пише. Једноставно избришите пост као да не постоји, јер ја не могу више ове глупости читати.  Smile

Ај вулкан!

Naravno, od sad samo prijavljivanje sledi  Smile  Sa nekima ne vredi raspravljati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
E pa krivo ti se čini.
ne cinimi se posto je mancester direktno ostecen za titulu jedne sezone ako se dobro secam utakmica protiv celzija,ovde je celzi ostecen isto golom iz ofsajda pa sta  Smile jebene greske se desavaju to jest ko radi taj i gresi jedino neradnici ne mogu da pogrese posto nista nerade

Dva derbija samo ove sezone - protiv Liverpoola i protiv Chelsea - ManUre dobija zahvaljujući neobično prikladnim sudačkim "greškama". I to je samo za sada, iskustvo nas uči da će toga biti još...
posto kolko sam provalio ovde ima navijaca kojekakvih stranih klubova sto je tek poseban debilizam al nebi sad o tome
zaboravio sam da dodam da je jos veci debilizam kad te tangiraju sudijske greske u stranjskom fudbalu
jebote kolko jadan moras biti za to  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 22:47:39 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
A čuj... tangiraju, ne tangiraju... to je sve relativno.

Sad da ću gubit san zbog toga jer je sudac pogriješio na utakmici engleskog prvenstva - neću. Meni ni u džep ni iz džepa.

Ali s druge strane, da mi je isto ako sudac pogriješi na štetu Sunderlanda, ili na štetu Liverpoola, nije mi isto.

Naravno da se neće se moj život promijenit iz temelja promijenit ako sudac dosudi nepostojeći penal ManUre-u. Ali kad već na forumu postoji tema o toj ligi, o tom klubu i o toj utakmici, zašto ne napisati nešto o tome?

Shvaćaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
I mediji protiv Uniteda: Šef engleskog nogometa je Ferguson, a renomirani suci su njegovi najbolji igrači

Nastavi li ovako, Mark Clattenburg će Howardu Webbu ubrzo preoteti mjesto u prvoj jedanaestorici Manchester Uniteda. Cinični je to zaključak komentatora The Suna nakon još jedne turbulentne nedjelje u Premiershipu.

Mark Clattenburg je čovjek kojeg u taboru Chelseaja s razlogom prozivaju za domaći poraz od Uniteda (2-3). Fernandu Torresu je pokazao put prema svlačionici zbog simuliranja - a zapravo se radilo o prekršaju - i ostavio plave s devetoricom. Nakon toga su gosti pobjednički gol zabili iz zaleđa, što možda ne ide na dušu Clattenburgu, ali ide njegovom pomoćniku. Da sve skupa bude još bizarnije, Clattenburg je navodno izvrijeđao igrače Chelseaja koji su mu došli prigovarati. I to rasistički!

Glasnogovornik Chelseaja objavio je da je klub poslao službenu pritužbu na suca zbog “neprimjerenog rječnika prema dvojici igrača”. Radi se o Juanu Mati iJohnu Obiju Mikelu, koji su Clattenburgu pristupili pred svlačionicom nakon utakmice. Ovaj ih se, tvrde svjedoci, otresao kočijaškim manirama, a tamnoputog Mikela je počastio sočnom uvredom na račun boje kože. Sun ga je zbog toga prozvao “Clattenberk” - “berk” bi u slobodnom prijevodu značilo idiot.

I dok je sudačka komisija objavila da će pritužbu “tretirati krajnje ozbiljno”, Roberto Di Matteo nakon utakmice nije izdržao. Clattenbergove uvrede nije spominjao, ali jest “odluke koje su uništile dvoboj”.
- Žalosno je da je dobra utakmica morala završiti na ovakav način. Silno smo razočarani, jer su ključne odluke bile pogrešne i to u korist suparnika - rekao jeDi Matteo.

Sir Alex Ferguson vidio je to, jasno, drugim naočalama. Fernandu Torresu poručio je da je zaslužio isključenje, a Chelseaju da su sretni jer nisu dobili - tri crvena kartona!
- Torresa je Jonny (Evans, nap. p.) možda malo zakačio, ali mogao je bez problema nastaviti i zabiti. No, on se umjesto toga bacio. Kad sam ja bio igrač, nikad ne bih propustio šansu za prodor! Sam si je kriv - smatra Fergie.

Di Matteo mu je brzo odgovorio da je pristran, na tragu rasprava kakve su s Fergusonom svojedobno vodili José Mourinho i Arsene Wenger.
- Može on pričati štogod želi, ali Evans je napravio čisti prekršaj. Udario ga je u potkoljenicu i srušio na zemlju.
Clattenburgov potisak Unitedu ponovno je uskovitlao bujicu ogorčenja onih koji tvrde da se Fergusonov ugled kod sudaca zrcali na travnjaku. Zanimljivo, kad je 37-godišnji vodoinstalater iz Newcastlea zadnji put sudio Unitedu, bio je to “Six in the City”, potop u gradskom derbiju (6-1). Jonny Evans (sic!) je u tom porazu, kojeg je Ferguson opisao kao najsramotniji u karijeri, dobio crveni .

Sljedećih 38 utakmica Clattenburg nije sudio Unitedu. Sve do ove nedjelje, kada je “ispravio grešku”. Mnogi stručnjaci
upozoravaju da je to postalo uobičajeno i navode primjere sudaca koji su dijelili pravdu u Unitedovom porazu, pa se sljedeći put “iskupili” poklon-bonovima u vidu nepostojećih penala, previđenih zaleđa i kartona. Neki od njih su Howard Webb, Chris Foy, Mike Jones, Martin Atkinson, Phil Dowd... Slučajnost?

Preuzeto sa: http://www.jutarnji.hr/i-mediji-protiv-uniteda--sef-engleskog-nogometa-je-alex-ferguson--a-suci-su-njegovi-najbolji-igraci/1063212/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 743 744 746 747 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.