Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:50:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester City F.C.  (Pročitano 190572 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Given u Sitiju
Irski golman Šaj Given konačno je prešao iz Njukasl Junajteda u Mančester Siti.

Dugo očekivani transfer 32-godišnjeg čuvara mreže je vredan između 5 i 10 miliona funti, pišu engleske novine.

Šaj je potpisao ugovor do leta 2013. a njegov dolazak najverovatnije znači odlazak Džoa Harta ili Kaspara Šmajhela iz redova "građana".

"Drago mi je da sam dobio igrača profila kao što je Given, koji je lider u svakom smislu te reči. Lepo smo popričali i rekao sam šta očekujem od njega", rekao je Mark Hjuz.

Inače, Given je od 1994. u Premijer Ligi, kada je prešao iz Seltika u Blekburn.

Izvor: SportKlub
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Kako je Kaka ispalio navijača Sitija

Jedan Englez, ludo zaljubljen u Mančester siti, do kraja života pamtiće Brazilca Kaku i način na koji ga je jedan od najboljih fudbalera sveta ispalio.

Verujući da Brazilac neće moći da dobije fenomenalnu ponudu Sitija od 100 miliona funti, 25-godišnji Kristofer Etkinson brže-bolje je otišao kod tatu-majstora sa željom da mu iznad srca napiše: "Kaka".

Sve je bilo u redu, do trenutka kada je Kaka obelodanio celom svetu da pare nisu sve u fudbalu, odlučivši da ostane u Milanu.

"Ponele su me emocije! Kaka je jedan od mojih omiljenih igrača i bio sam presrećan kada mu je ponuđen transfer u Siti", rekao je mladi Englez.

I pored "ispale", on neće da skine tetovažu sa Kakinim imenom, jer želi da ga podseća na to koliko je Brazilac u jednom trenutku bio blizu da obuče dres "građana".

"Posle nekoliko dana i nedelja, video sam zabavnu stranu svega. Neću da skinem tatu", kaže ovaj navijač Mančester sitija, dodajući da planira da istetovira ime Robinja, u nadi da će mu jednog dana možda na telu pisati i Lionel Mesi.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Robinho: Nemam problema s Bellamyjem

Brazilski napadač Manchester Cityja tvrdi da njegov nedavni verbalni sukob s velškim suigračem Craigom Bellamyjem nije bio ''ništa posebno''...

Nakon poraza Manchester Cityja od Portsmoutha 2-0, pisalo se o svađi između Robinha i Bellamyja. Velški je napadač sugerirao da se njegov brazilski kolega u napadu Cityja ''nije dovoljno trudio''.

Robinho tom slučaju ne predaje posebnu važnost.

- Ne volim kada se priča iz svlačionice pročuje u javnosti, ali ovo stvarno nije bilo ništa posebno. U svakom klubu na svijetu igrači nakon poraza govore jedan drugome što imaju za reći, što kasnije pada u zaborav. Bellamy mi je predbacio da mu nisam dodao loptu u nekoliko situacija kada je on bio u boljoj poziciji, ali u tim situacijama odluku morate donijeti u djeliću sekunde – objašnjava Robinho.

- Bellamy je puno galamio jer je ''vruće krvi'', ali takav sam i ja. Nakon poraza sam uvijek uznemiren, ali meni je drago kada mi suigrač kaže što mi predbacuje. Trener je sa mnom i Bellamyjem razgovarao, sve smo riješili. Odnosi u našoj svlačionici su u redu – zaključio je Brazilac.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Manchester City želi Maradonu i Messija

Nakon što je brazilska zvijezda Kaka udijelio "košaricu" Manchester Citju, vlasnik engleskog nogometnog premierligaša Sulejman Al Fahim (31) sprema se za novi "shoping"...

Predsjednik korporacije Abu Dhabi United Group (ADUG), novog vlasnika Cityja, želi u klub dovesti dvojicu Argentinaca, Diega Maradonu i Lionela Messia. Za Maradonu je osigurana direktorska pozicija, dok bi Messi predvodio momčad na terenu.

"Mislim da bi Maradona bio bolji predsjednik nego trener. Vjerujem kako ima sjajan osjećaj za prepoznati kvalitetnog igrača", kazao je Al-Fahim u razgovoru za njemačku novinsku agenciju DPA.

"Obožavam Maradonu i njegov nogomet. Bio je najveći majstor i bilo ga je užitak gledati. Maradona je sasvim sigurno jedan od najvećih sportaša svih vremena", kazao je Al Fahim, te dodao: Messi je njegov nasljednik i zbog njega ponovo volim i pratim Argentinu.

Al Fahim je trenutačno najbogatija osoba u britanskom nogometu, a njegovo bogatstvo je procijenjeno na 16 milijardi eura. Zanimljivo, predsjednik je šahovske federacije UAE, zbog čega je nedavno kupio prestižni Linares turnir, šahovski Wimbledon, a ujedno je i Ambasador dobre volje pri UN-u.

Premda se nagađalo kako bi nakon Citya mogao kupiti još neki europski klub, Al-Fahim je to demantirao.

"Nagovarali su me da kupim novi klub, no jedan je dovoljno. Nisam zainteresiran. Niti sam ikada razmišljao o kupovini Liverpoola kako su pisali engleski listovi."

U posljednje vrijeme jedan od najbogatijih ljudi na svijetu povukao se iz Cityja i svu vlast je prepustio prijatelju šeiku Mansour bin Zahyed Al Nahyanu, sinu osnivača UAE-a.

"Britanski novinari pišu stvari koje nikada nisam izjavio, što me smeta", dodao je.

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Manchester City želi Maradonu i Messija

Nakon što je brazilska zvijezda Kaka udijelio "košaricu" Manchester Citju, vlasnik engleskog nogometnog premierligaša Sulejman Al Fahim (31) sprema se za novi "shoping"...

Predsjednik korporacije Abu Dhabi United Group (ADUG), novog vlasnika Cityja, želi u klub dovesti dvojicu Argentinaca, Diega Maradonu i Lionela Messia. Za Maradonu je osigurana direktorska pozicija, dok bi Messi predvodio momčad na terenu.

"Mislim da bi Maradona bio bolji predsjednik nego trener. Vjerujem kako ima sjajan osjećaj za prepoznati kvalitetnog igrača", kazao je Al-Fahim u razgovoru za njemačku novinsku agenciju DPA.

"Obožavam Maradonu i njegov nogomet. Bio je najveći majstor i bilo ga je užitak gledati. Maradona je sasvim sigurno jedan od najvećih sportaša svih vremena", kazao je Al Fahim, te dodao: Messi je njegov nasljednik i zbog njega ponovo volim i pratim Argentinu.

Al Fahim je trenutačno najbogatija osoba u britanskom nogometu, a njegovo bogatstvo je procijenjeno na 16 milijardi eura. Zanimljivo, predsjednik je šahovske federacije UAE, zbog čega je nedavno kupio prestižni Linares turnir, šahovski Wimbledon, a ujedno je i Ambasador dobre volje pri UN-u.

Premda se nagađalo kako bi nakon Citya mogao kupiti još neki europski klub, Al-Fahim je to demantirao.

"Nagovarali su me da kupim novi klub, no jedan je dovoljno. Nisam zainteresiran. Niti sam ikada razmišljao o kupovini Liverpoola kako su pisali engleski listovi."

U posljednje vrijeme jedan od najbogatijih ljudi na svijetu povukao se iz Cityja i svu vlast je prepustio prijatelju šeiku Mansour bin Zahyed Al Nahyanu, sinu osnivača UAE-a.

"Britanski novinari pišu stvari koje nikada nisam izjavio, što me smeta", dodao je.

Izvor: SportNet
Jbt kako je jadan owaj man.city ...kenjaju jeee sabani...nikad nece postati konkurencija liverpoolu , man untd, arsenalu,celziju... poceo sam jako da ih mrzim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Мене почињу да нервирају јер не раде ништа плански већ су отишли на маркетинг и имена. Челзи је рецимо лепо кренуо, доводио младе талентоване играче, ал су се усрали чим су кренули са маркетингом и именима (Шева и Балак). Не ваља то што Сити ради. Са толиким новцем се може добро пазарити и направити одличан тим за топ 5 ПЛ.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2009, 22:05:57 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
da ali za tako nesto planski treba vremena a oni se istripovali nesto kaka , messi, itd itd...garantujem robinjo cim dobije ponudu pali iz man.city-a...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ма не сметају мени Кака и Меси, већ ми сметају разлози из којих их доводе - због маркетинга.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Mančester Siti u poteri za Viljom

Centarfor David Vilja mogao bi da pređe iz Valensije u Mančester Siti, pošto su Španci prošle sedmice najavili prodaju najboljih igrača zbog finansijskog duga.

„Istina je da smo razgovarali sa njima (Sitijem), ali predednik Visente Sorijano tražio je značajnu sumu novca, na šta oni nisu pristali“, izjavio je Fernando Gomes, potpredsednik Valensije. Siti se prošlog leta raspitivao za Vilju, a transfer bi sada mogao da bude realizovan iako je on prošlog avgusta potpisao šestogodišnji ugovor sa Valensijom.

Španski napadač oduvek je govorio da bi najradije ostao u Španiji, ali na eventualni transfer od preko 40 miliona funti teško da bi ostao ravnodušan.

Gomes, ipak, nije naveo koliko ’slepi miševi’ traže za Vilju, baš kao ni za Davida Silvu, koji je već dugo na listi želja Liverpula i Mančester Junajteda.

„Oni su dvojica veoma važnih i kvalitetnih fudbalera i nećemo ih prodati jeftino. Voleo bih da obojica ostanu, ali nijednu opciju ne otpisujem i postoji rizik da svaki fudbaler napusti klub na kraju sezone“, kaže Gomes.

Valensija je trenutno osma na tabeli španske Primere sa 39 bodova. Mančester siti smatra se najbogatijim klubom na svetu, od kada ga je prošle godine preuzela kompanija iz Abu Dabija.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Имају велике шансе да га доведу!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:50:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.