Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Малолетник ножем напао лезбејку  (Pročitano 17981 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia krntija
Homoseksualnost nije bolest, ne zato što je to nečiji stav, nego zato što to ne može i ne treba da se leči jer se radi u potpuno normalnim ljudima.

I onda ja svaki put kad se suočim sa pederima ili njihovim pristalicama koji kažu da je homoseksualnost normalna kažem sledeće :

U biti svake jedinke bilo koje vrste, od amebe do čoveka je da se reprodukuje i nastavi svoju vrstu. Jer naravno, ukoliko je ne nastavi, vrsta zamire. Kod homoseksualaca taj poriv za reprodukcijom očigledno ne postoji. Što dalje implicira da homoseksualac ne želi da nastavi svoju vrstu. Što dalje implicira da tu nešto nije normalno. Da je normalno, većina populacije neke vrste bi bila homoseksualna, zar ne? No, to naravno nije slučaj, jer bi svaka vrsta u tom slučaju nestala sa lica Zemlje.

I tu se svaka priča završava. Nije potreban nikakav medicinski dokaz (a ubeđen sam da će vremenom kako nauka napreduje i do njega doći), dovoljna je samo zdrava i racionana logika. To što ste vi izdejstvovali novcem i kojekakvim ucenjivanjem da se zvanično ne tretirate kao bolesnici i da imate tobože jednak tretman, ne menja apsolutno ništa. Vi ste i dalje obična roba sa greškom. Škart. I uvek ćete biti.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2011, 03:16:07 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Oni koji su za homosexualizam su bolesni. Gej lobi je cudo, mozda ce svako na kraju ko je strejt da bude bolestan jer tako pederi/lezbejke nalazu.

Ja sam iz gej lobija i znam da nismo imali uticaja na to
Mozda ne ti, ali tvoji pajtasi jesu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung SGH-E590
Homoseksualnost nije bolest, ne zato što je to nečiji stav, nego zato što to ne može i ne treba da se leči jer se radi u potpuno normalnim ljudima.

I onda ja svaki put kad se suočim sa pederima ili njihovim pristalicama koji kažu da je homoseksualnost normalna kažem sledeće :

U biti svake jedinke bilo koje vrste, od amebe do čoveka je da se reprodukuje i nastavi svoju vrstu. Jer naravno, ukoliko je ne nastavi, vrsta zamire. Kod homoseksualaca taj poriv za reprodukcijom očigledno ne postoji. Što dalje implicira da homoseksualac ne želi da nastavi svoju vrstu. Što dalje implicira da tu nešto nije normalno. Da je normalno, većina populacije neke vrste bi bila homoseksualna, zar ne? No, to naravno nije slučaj, jer bi svaka vrsta u tom slučaju nestala sa lica Zemlje.

I tu se svaka priča završava. Nije potreban nikakav medicinski dokaz (a ubeđen sam da će vremenom kako nauka napreduje i do njega doći), dovoljna je samo zdrava i racionana logika. To što ste vi izdejstvovali novcem i kojekakvim ucenjivanjem da se zvanično ne tretirate kao bolesnici i da imate tobože jednak tretman, ne menja apsolutno ništa. Vi ste i dalje obična roba sa greškom. Škart. I uvek ćete biti.

To je to.
To sto su oni dali ogromne pare kako bi ih neki kvazi doktori proglasili normalnim je druga stvar...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

To je kao da si napisao - moj stav je da su 1 plus 1 = 3.
Drugo, nije tačno da je sposobnost stvaranje profita kriterijum za zdravlje, pa to znači da je recimo neko ko ne profitira bolestan  Smile

Ne. ti hoćeš da naturiš stav da su 1 plus 1 = 3,
Na tarabi (ne svim) stvarno piše da homoseksualnost nije bolest, odnosno  poremećaj seksualnosti a u osnovi poremećaj ličnosti.
A kaži onda od čega se leče ti homoseksualci kod specijalizovanih stručnjaka. Hoćeš da ti navedem poznata svetska imena terapeuta i poznata imena homoseksualaca koji su se izlečili od homoseksualnosti?
Najveći problem su upravo gay aktivisti koji postaju agresivni na samu pomisao da neki homoseksualac ili homoseksualni aktivisata želi da se leči. Zato i svugde gde mogu traže zabranu rada lekarima i terapeutima koji se bave lečenjem homoseksualnosti.
Američki psihijatar Robert Spicer koji je inače izbacio homoseksualnost iz DSM-a, je 2001.godine izjavio da je to bilo pogrešno i tražio da se homoseksualnost ponovo vrati na listu bolesti. U prilog toj tezi objavio je svoju analizu baziranu  na osnovu 200 slučajeva izlečenih homoseksualaca. Izazvao je tada veliki gnev "gay" aktivista a o pretnjama njegovoj porodici tada, nerado je govorio.
Robert Spicer:
"Veliki je greh i sebičnost oduzeti ljudima pravo da ispitaju svoje heteroseksualne mogućnosti."

Inače, povredjenoj devojci želim što brže ozdravljenje i više pameti ubuduće, pošto će ona teško sačuvati svoje zdravlje noseći  majicu (bilo kakvu) na oko 0°C.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 10.0a1
mob
Nokia C5-00
Oni koji su za homosexualizam su bolesni.  Gej lobi je cudo, mozda ce svako na kraju ko je strejt da bude bolestan jer tako pederi/lezbejke nalazu.

У геј лобију су, логично, само гејеви и евентуално симпатизери, обичне педерчине чисто сумњам да примају...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Moj je stav ...

To je kao da si na...

Jedna i glavna definicija je da je "zdravlje stanje opsteg bioloskog, psihickog, socijalnog blagostanja"

Koliko su gej ljudi srecni? Cak i u nekom progresivnom mjestu, stereotipni "menhetn""amsterdam"..
ne znam dal i u tolerantnijim sredinama bi neko volio da mu dijete bude homo. Ako se vec desi, desi se pa tolerisu.

Druga je ta definicija o radnoj sposobnosti to sto kazem za profit. 
Tj "zdrava je ona osoba koja je u stanju da se sama izdrzava, nezavisna od tudje pomoci u bilo kom smislu" i sl.
 I po tome su gejevi neupitno zdravi.
A ta 2. definicija mi je primjer otudjenosti zdravstva tj. zdravstvenog sistema i osiguranja.
Nek ti mozes da radis i ok jebe se nama da li ti je dobro, ne mora osiguranje da ti kompenzuje i sl.

To sto kazes ne moze(treba) da se lijeci time si previdio i blage invalide, neke blaze psihicke poremecaje, sterilnost..
sve se to ne lijeci a smatra se bolescu. Mada postoji psih. podrska ili rehabilitacija.

To sto kazem da je stav, to je moj strucni stav. Licno me bas briga.
Ja jesam kao doktor obavezan da lijecim sve, i lijecicu sve ljude.

Ali za mene je to boles'/poremecaj/devijacija a nije bas varijetet seksualnosti.

Nekako covjeka definise mogucnost ili makar zelja za (svojom) djecom. Ljudi koji od toga bjeze iz nekih drugih razloga nezrelost, bolesna stidljivost- jednako se moze reci da su devijantni.
Moze se usvojiti i sve ako su sterilni. Al da je prirodno - nije.

Oni koji su za homosexualizam su bolesni.  Gej lobi je cudo, mozda ce svako na kraju ko je strejt da bude bolestan jer tako pederi/lezbejke nalazu.

Iskreno ovo je nekako duhovito moram ti priznati.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2011, 21:52:53 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Nastavak vrste se ne odnosi samo na momenat začeća, nego i za druge momente: nega i podizanje deteta, vaspitanje i slično. Obzirom da ima gejeva koji usvajaju decu očigledno je da i kod njih postoji potreba za produženjem vrste.
Ako bi se iz društva isključili oni iz čijeg odnosa ne nastaju deca, onda bi i one žene i muškarci koji nemaju dete mogli da se proglase bolesnim.

Seksualnost nije tako jednostavna kao što neki misle.

Da je Karadjordje u svojoj vojsci ispitivao ko je gej, a ko nije, Srbija se nikada ne bi oslobodila Turske vlasti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Da je Karadjordje u svojoj vojsci ispitivao ko je gej, a ko nije, Srbija se nikada ne bi oslobodila Turske vlasti

u to vreme oni su bili okosnica srpske vojske

uvek su bili u prvim borbenim redovima  Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 22:47:37 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr

uvek su bili u prvim borbenim redovima  Smile

Čudno, čovjek bi pomislio da su radije bili pozadinci. Smile Smile

Ili su gejevi trpjeli maltretiranje od strane vrhovne komande koja ih je  tjerala da budu u prvim borbenim redovima. Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 22:53:46 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Po mom mishljenju homoseksualnost nije izrazavanje prave seksualnosti vec neka alternativna seksualnost. Zashto nije? Zato shto negira osnovni modus zive prirode a to je dvopolnost. Po mom mishljenju homo seksualnost spada u mentalne poremecaje.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.