Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Малолетник ножем напао лезбејку  (Pročitano 18027 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ne znam u kom Beogradu ti zivis, ali u ovom u kome ja zivim, ljude bas nesto preterano ne zanima kako izgleda osoba na ulici pored ili s kim se cmace...

Ovi sto se busaju u grudi da ce nekoga da tuku, uglavnom zive u zatvorenim zajednicama - tipa: Vozdovac, Dorcol, Rakovica, Novi Beograd, Borca ili bilo koji drugi deo Beograda i  cesto do srednje skole ili fakulteta ne predju most ili napuste svoja 2 kvadratna kilometra...
Onda se svest polako menja... jer ritam zivota je takav da te na kraju dana zabole sta osoba pored tebe nosi i sa kim se cmace... posle 45 minuta u prevozu, jednostavno te briga za sve...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Citat
Ne znam u kom Beogradu ti zivis, ali u ovom u kome ja zivim, ljude bas nesto preterano ne zanima kako izgleda osoba na ulici pored ili s kim se cmace...

Citat
Малолетник ножем напао лезбејку

додаћу:  у београду  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Izdvojen incident... u 4:30 ujutro... pljacka ili pokusaj silovanja...
Sasvim je moguce da je u pitanju ganci...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Ma kakav ganci , sta taj zna sta znaci natpis na toj njenoj majici... Smile

U 100e navijac partizana  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
U 4:15-4:30 krecu prvi jutarnji busevi sa Zelenjaka... ko god je... bio je pijana budala u to vreme...

Doduse, kazem... izdvojen incident... meni se samo dva puta za ovih 20 godina desila neprijatnost u gradu... jednom je bio Ganci koji je iz busa pljunuo na mene... iz cista mira, a drugi put je bio neki manijak koji me je u prepunoj sedmici vacario... ali on je dobio svoje...

A nosila sam razne majice... i oblacila se na razne nacine... posebno u tim dizel godinama... vracala se i prvim nocnim i prvim jutarnjim busem... i prolazila sama u pola noci kroz parkove...
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 10:17:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Hm...ja sve nesto kontam subota je , neki jaki beogradski momak je poneo noz u izlazak, ono ...jak sam i tako se cesljam  Smile Smile
Da bi ispao kompletna muskarcina - izbo je lezbejku  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung SGH-E590

Ovi sto se busaju u grudi da ce nekoga da tuku, uglavnom zive u zatvorenim zajednicama - tipa: Vozdovac, Dorcol, Rakovica, Novi Beograd, Borca ili bilo koji drugi deo Beograda i  cesto do srednje skole ili fakulteta ne predju most ili napuste svoja 2 kvadratna kilometra...
Onda se svest polako menja... jer ritam zivota je takav da te na kraju dana zabole sta osoba pored tebe nosi i sa kim se cmace... posle 45 minuta u prevozu, jednostavno te briga za sve...
Izvinite vi iz kruga dvojke, zaboravio sam da samo vi pripadate Beogradu, a mi oko vas zivimo u zatvorenim zajednicama! Smile
Evo u mojoj zatvorenoj zajednici Vozdovac, barem jednom nedeljno prinosimo nekog pedera za zrtvu, kako bi zadovoljili nase bozanstvo Godzilu! Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 10:53:48 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung 
Nikad nisam voleo vas Vozdovcane Smile Vracar, e tu je kulturan svet Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Citat
не идеш по улици београда или сплита са обележјима параде поноса...могу до сутра
Smile

Izvinite vi iz kruga dvojke, zaboravio sam da samo vi pripadate Beogradu, a mi oko vas zivimo u zatvorenim zajednicama! Smile
Evo u mojoj zatvorenoj zajednici Vozdovac, barem jednom nedeljno prinosimo nekog pedera za zrtvu, kako bi zadovoljili nase bozanstvo Godzilu! Smile
Nikad nisam voleo vas Vozdovcane Smile Vracar, e tu je kulturan svet Smile
Smile

Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 11:12:45 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nikad nisam voleo vas Vozdovcane Smile
Jebavi ih kvima uvedjaji.   Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.