Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мало статистике подсећања ради ...  (Pročitano 2304 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Alcatel 
Koje drugo rešenje je nudio ingeniozni Milošević. Gosn dotični je najobičnija budala, mali diktator, ali nije zaslužio da bude u zatvoru, to je sigurno, kao i većina Srba u Hagu. Pomiso da je jedan takav tupan, kao što je bio Milošević ,napravio zločinačko udruženje za istrebljenje Hrvata, Muslimana, Marsovaca, Venerijanaca i drugih, je naučna fantastika. Međutim samo jedan takav tupan je mogao da se podmetne Zapadu i postane ratni zločinac. Naravno povukao je sve sa sobom, ceo narod. Ta tirada, koju njegove pristalice , citiraju s vremena na vreme, je sasvim istinita, ali ponavljam, rešenje, rešenje, gospodo. Miloševićev put nam je dobro poznat, još uvek smo na njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Resenje je bilo terati do kraja dok svi ne pomremo jer ovo sada sta se radi je gore neko da smo izgoreli od atomske ili koje god vec bombe  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 12:45:04 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Koje drugo rešenje je nudio ingeniozni Milošević. Gosn dotični je najobičnija budala, mali diktator, ali nije zaslužio da bude u zatvoru, to je sigurno, kao i većina Srba u Hagu. Pomiso da je jedan takav tupan, kao što je bio Milošević ,napravio zločinačko udruženje za istrebljenje Hrvata, Muslimana, Marsovaca, Venerijanaca i drugih, je naučna fantastika. Međutim samo jedan takav tupan je mogao da se podmetne Zapadu i postane ratni zločinac. Naravno povukao je sve sa sobom, ceo narod. Ta tirada, koju njegove pristalice , citiraju s vremena na vreme, je sasvim istinita, ali ponavljam, rešenje, rešenje, gospodo. Miloševićev put nam je dobro poznat, još uvek smo na njemu.

пази...ако је он тупан замисли тек колики си ти и остали око тебе тупани Smile

сад ћеш да плачеш и да вичеш као што увек и радиш : "упомоћ модератори,зли мргец ме вређа"  Smile Smile

али размисли...постоје две верзије...или сте гласали за милошевића или нисте гласали за њега али нисте спречили то зло у људском облику да направи силну штету...из твоје визуре,у оба случаја сте тупани Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
Кадија те тужи, кадија ти суди.

Не знам зашто смо се надали да ће бити боље. Судили су злотвори који су бомбардовали Србију и РС. Зар сте мислили да ће преузети договорност за зла која су починили? Нема шансе. Србе су искористили као средство којим ће се опрати. Као канта у коју ће бацити сво смеће. Судили су нам као комунисти четницима. 

Жалостан и срамотан чин је био испоручење Караџића и Младића хашкој касапници. Али преовладало је мишљење да су они терет Србији, да "нису створили РС", да су кукавице зато што сами себи нису одузели животе, док су их неки гледали као говна која треба побити. И ту долазим до закључка да смо сами криви за све што нам се десило. Зато што смо народ такав какав јесмо. И поред свега у Србији и даље имате огроман број људи која би безусловно у ЕУ.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 10:59:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Lepo je Milosevic sve rekao, problem je sto nije dao alternativu.

Zmaje, imala je moja profesorka u srednjoj jednu dobru izreku a rekla je: ,,Dok vicem na vas znaci da mi je stalo, kada prestanem da vicem onda cete imati problem"
Takav sam i ja otprilike.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
a sta da kazes

sem da se nadam da ce neke drzave biti zbrisane sa lica zemlje, zajedno sa svim svojim diplomatskim predstavnicima i narodnim herojima

nadam se selektivnom meteoru, cunamiju, tajfunima, vanzemaljcima, selektivnoj epidemiji ili bar ekonomskoj propasti

tolika kolicina nepravde verovatno je opasno poljuljala ravnotezu u citavom univerzumu.. negde neko pokusava da shvati sta se desilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Motorola 
Citat
Odgovora 0    Pročitano 29

еее ... ово је занимљиво ...

вас скоро 30 је прочитало ово и нико није јебено смогао снаге да каже нешто ... било шта ... никаква реакција, нула округла.

Толико смо убијени у појам овим срањем да људи не да немају снаге да нешто предузму него немају снаге ни да се нервирају ... ни на јебеном интернету на коме имају мишљење и ставове које жарко бране било да су у питању кинески носачи авиона, румунске курве, или украјинске провинцијалке које спуцаше милионче долара на пластичне операције да би личиле на јебене лутке.

Што је небитнија глупост у питању то ће више вас да се што гласније укључи у бесмислену расправу ... а кад је реч о нечему што реално треба да буде јебена поука генерацијама које долазе ... од вас 30 нико није смогао снаге да каже једно јебено слово ...

морам рећи ... браво ...  Smile

Videh ovu tvoju temu tek danas popodne i evo odgovaram ti...Statistika mi je ,odavno,poznata (matematika mi nikada nije bila slabija strana) ,a pošto me i sećanje dobrano služi,odgovorno ti tvrdim da od januara 1992. nisam niti u jednoj jedinoj situaciji,pokrene li neko pro-NATO/evro-unijatsku/autošovinističku priču prećutao da odgovorim ravnom merom,sa obiljem citata i podataka,ma koliko me to koštalo (,a koštalo me je !).Zbog pomenutoga sam raskidao prijateljstva,poznanstva,ljubavne veze,čak se i odricao potencijalnog nasleđa...Sa nekim se stvarima ne šalim i ne uzimam ih olako.U mojoj se kući soroševske priče neće pričati,niti ću i ubuduće (u bilo kojoj situaciji i na bilo kom mestu) bilo kakav pokušaj nametanja istih prećutati,ma koliko me to koštalo.
Držim li se tvoje teme,o Hagu i "krivici" mogu da kažem samo ono što sam i pre 2 - 2,5 godine napisao na ovom istom forumu (ma kako to nekome grozomorno zvučalo) ,a moderatori ga obrisali : jedini način da do istinskog uspostavljanja dobrosusedskih odnosa na ex-YU prostoru dođe (za "pomirenje" mi se jebe,s´oproštenjem) je bila politika " kilo mesa za kilo mesa " (leš za leš,grobnica za grobnicu,zgarište za zgarište,logoraš za logoraša,izbeglica za izbeglicu...) .Mic po mic,koliko god vremena trebalo za to,pa barem i "moja" strana u sukobu ispala u konačnom skoru apsolutna mega-karakondžula...Nismo se toga pridržavali,zato "moja" strana ispade mega-karakondžula,ali ovoga puta čak i na papiru ozvaničenom sudskim štambiljima.Ostale strane mogu da nastave,neuznemiravane, sa svojim mitomanijama...
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 19:28:03 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
Осуђен Толимир на доживотну робију. Таман док осуде преостале Србе подесиће статистику са 97% на 100%. Каква разлика у третману српских и преосталих жртава. Страшно!  Smile

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=12&nav_category=64&nav_id=668213
« Poslednja izmena: 12. Dec 2012, 23:53:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Sloba je sve lepo rekao ... ali što za 10 godina nije uhapsio Đinđića, Draškovića, Ugljanina, Čanka i dr, a klljuč bacio u najdublji bunar Smile
Ne, nego je i on radio kao i DS posle 5. oktobra. Trebalo je da opozicija bude razlog koji će naterati narod da mu oprašta greške i promašaje, po sistemu gasajte za mene ili će doći ovi zli, prljavi i pokvareni. To je palilo neko vreme, dok zaista ti zli i pokvareni nisu pobedili na izborima. Slobi je opozicija dugo pomagala da opstaje na vlasti, i zato je on među najvećim krivcima što smo od 5. oktobra dobili vlast kakvu smo imali do prošlih izbora. Čim čuješ da vlast svoju vladavinu opravdava lošom alternativom, znaj da nešto nije u redu sa tom vlašću. Sloba je bio u pravu, ali nije imao rešenje za situaciju u kojoj se nalazimo. Narod treba da zanima rešenje, jer rešenje mora da se nađe ... nema to ne mogu, vađenje na okolnosti. Narod jednostavno mora da opstane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Alcatel 
Sve stranke koje su pobeđivale na izborime, činile su to pod izgovorom da su oni drugi lošiji od njh. Prvak u toj raboti je bio Tadić i DS. Vladao je tako osam godina. Jedino što nikako da nauče od Slobe, a verovatno neće ni od Tadića, da na kraju narodu pukne film pa glasaju baš za tog gorg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.