Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MALO PO MALO: Uvode gej kulturu u udžbenike nudeći 70.000 dinara  (Pročitano 12629 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Tvoj problem je što si homofob kristal pa na sve gledaš negativno. Nije sve u novcu. Dobrovoljnost je uvijek na prvom mjestu.
Tvoj problem je sto sve posmatras sa heterofobne strane, takodje to je velik problem jer, zdrave vrednosti gledas kao negativne.
"Nije sve u novcu" ... rece jasenovacki koljac i pocne da radi : )) Covek je samo dobrovoljac!

Citat
DOBILA BLIZNAKINJE: Baka rodila svoje unuke!
"...sin postao otac svom dedi...."sta je tu cudno?
To je ta "degenerisana drustvenost" o kojoj prica Duci Simonovic. Tu vise uopste nije bitno ko je majka, otac, brat i sestra, to je ono sto namece korporativni fasizam, mentalitet roja, uvodjenje svojih vrednosti preko tzv "ljudskih prava".

Citat
Ljudi bi trebali da pomažu jedni drugima!  Smile
Pa sto se ne ukljucite onda u borbu i ne pomazete ocuvanju zivota?
 Zbog cega onda prodaju svoju decu drugima i svode se na "bioloske kontejnere"?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2014, 17:25:54 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Pa ako gej dobije decu zar to nije borba za očuvanje života? Dete je njegovo i zdravo i pravo.
Pravo pitanje je zašto pljuješ po tome i zašto ti to smeta? Dao sam ti fin primer ali ti ignorišeš i jadno kontriraš.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja verujem, da ti veruješ, da će sve to biti sjajno bajno.
Ali istorija nas je naučila, da će to postati dobar biznis.
I neka siromašna MAJKA će se svake godine odricati svog deteta, samo zato što nema drugi izvor prihoda.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Surogat majka je definisana kao ženska osoba starija od osamnaest  godina, koja bez nadoknade ili sticanja bilo kakve imovinske koristi, a u cilju davanja deteta po rođenju - donoru ili drugom licu, nosi embrion začet postupkom biomedicinske potpomognute oplodnje.  U Kanadi, surogat majka ne može da bude plaćena.

Surogat materinstvo je plemenit, hrabar i nesebičan čin!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja verujem, da ti veruješ, da će sve to biti sjajno bajno.
Ali istorija nas je naučila, da će to postati dobar biznis.
I neka siromašna MAJKA će se svake godine odricati svog deteta, samo zato što nema drugi izvor prihoda.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Pa ako gej dobije decu zar to nije borba za očuvanje života? Dete je njegovo i zdravo i pravo.
Pravo pitanje je zašto pljuješ po tome i zašto ti to smeta? Dao sam ti fin primer ali ti ignorišeš i jadno kontriraš.  Smile
Meni nije jasna tvoja heterofobija...
Istorija i priroda pokazuje da je za dete najbolje da ima oca i majku, a ne tatu i tatu, mamu i mamu, prvog i drugog roditelja i slicno. Ako kazes da je svejedno da li dete raste sa istopolnim roditeljima ili ne, to nije borba za ocuvanje zivota, jer se time dete ostecuje u svakom pogledu.
Ja nigde nisam pljuvao po homoseksualcima, (to sa "homofobijom" je fora sa kojom su vas obucili i time se branite). Zasto ti pljujes po onome sto tebi smeta? Zasto si heterofob? Zasto se ne zalazes za zdrav razvoj dece uz majku i oca (ili ako dete nema prirodne roditelje zive, neka se usvoji ali ne od strane tate i tate)? Zasto negirate porodicu i njene vrednosti? Zasto kontriras?

Koji primer si naveo? Da "baba rodi svoje unuke"? Pa jel ste vi normalni? Koji to idiot moze da smisli? Gde su granice , zasto se ne pobunite protiv sistema koji vas pravi idiotima?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2014, 20:47:44 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
DECA IZ ISTOPOLNIH PORODICA ZDRAVIJA SU I SREĆNIJA

U nizu istraživanja koja su dosad pokazala kako deca koja odrastaju uz dve mame ili dvojicu očeva ni po čemu nisu zakinuta u odnosu na onu iz tradicionalnih porodica (kako vole tvrditi oponenti), javnosti je predstavljeno još jedno koje to potvrđuje.

Univerzitet u Melburnu sproveo je istraživanje u kojem je učestvovalo, 315 roditelja 500 dece iz istopolnih porodica. Glavni istraživač, dr. Simon Krauč kazao je kako roditelji u istopolnim porodicama imaju skladne odnose s decom, što, naravno, pozitivno utiče na njihovo zdravlje, piše portal Pink News.

"Ranija istraživanja pokazala su kako su roditeljske uloge i podela poslova te kućnih obveza raspodeljene ravnomernije u poređenju s heteroseksualnim porodicama. Razlog tome je što oni dele zaduženja prema onome što im više 'leži' i ne upadaju u rodne stereotipe poput onog da bi majka trebala biti kod kuće i brinuti o deci dok otac zarađuje za porodicu", kazao je Krauč.

U takvim, skladnijim okruženjima, rastu deca koja od malih nogu uče da svi članovi porodice doprinose na jednak način.

"Ljudi o bračnoj jednakosti često govore u kontekstu porodice i tvrde da je za pravilno vaspitanje dece nužan brak te da ona trebaju i majku i oca, pa zato instituciju braka treba ograničiti na heteroseksualne parove. Mislim da naše istraživanje potvrđuje da deca mogu odrastati u raznim vrstama porodica i to ne bi trebala biti prepreka bračnoj jednakosti", poručio je doktor Krauč.

Istraživanja su rekla svoje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Nabij ta lažna istraživanja u dupe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
LGBT i feministkinje su tu negde sa islamistima na nivou, jedni te ubijaju u zdrav razum, a drugi te stvarno ubijaju.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Klasicna heterofobija...
Eto, zdravija deca...mi smo svi ludaci : ) Citava istorija je istorija ludaka : ) Starletama je oktrrio tajnu Univerzuma.
Deca treba da se legu kod surogat majki, da ih majka potom transportuje po porudzbini, kao paket, da dve tate dobiju dete za rodjendan...da "baba rodi svoje unuke" ...Ej bre!! Jel ste normalni?

Uzgred, gde pise u tekstu (tzv "istrazivanju") da su deca iz istopolnih brakova zdravija i srecnija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.