mrvojed... dobro je sto si sam obavio veci dio posla ... oko tog kopanja... cisto sumnjam..da brat..ili otac ili ujak .ili stric..ili kum..od te male curice...voli da kopa po ovoj vrucini...
gdje li ti zivis ... u nekoj selendri...
covjece... dodji sebi .. pre nego te neko stvarno zakopa .
mrvojed... dobro je sto si sam obavio veci dio posla ... oko tog kopanja... cisto sumnjam..da brat..ili otac ili ujak .ili stric..ili kum..od te male curice...voli da kopa po ovoj vrucini...
gdje li ti zivis ... u nekoj selendri...
covjece... dodji sebi .. pre nego te neko stvarno zakopa .
Zivim u Borči, tako da se moze reci, selendra. Ne znam samo koliko je to relevantno sa temom al dobro. I ja se tesim da je moglo i gore da ispadne od ovoga, but svejedno sam zakopan. I ako nalazim nacine da se izbavim iz ove situacije, psihicki sam puko zbog svega. Nije svejedno buraz.
@Anea
Hocu, i izvinjavam se.
@EvilBlood
Good to know...
@Orfanelin
Moze, moze sve, vidim da zelis da podelimo problem, ja sam za.
Baš zato što ej balavanderka ona sutra može da ode u policiju i da te prijavi,a dok se dokažeda nisi kriv za to silovanje život ima da ti se sjebe,dakle pripreti ti maloj da ćeš da je tužiš,a pošto ej maloletna odna će mama i tata da nagrabuse pa kad se uplaši neće više ni da pomisli da se zajebava.
To su teške optužbe i neko može da ih shavti ozbiljno i da ti usere život,a šamare ne terba ti da joj deliš nego mama i tata pa da umesto kurca u rukama drži knjigu što joj i sleduje u tim godinama.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2016, 17:16:06 od EvilBlood »
Baš zato što ej balavanderka ona sutra može da ode u policiju i da te prijavi,a dok se dokažeda nisi kriv za to silovanje život ima da ti se sjebe,dakle pripreti ti maloj da ćeš da je tužiš,a pošto ej maloletna odna će mama i tata da nagrabuse pa kad se uplaši neće više ni da pomisli da se zajebava.
To su teške optužbe i neko može da ih shavti ozbiljno i da ti usere život,a šamare ne terba ti da joj deliš nego mama i tata pa da umesto kurca u rukama drži knjigu što joj i sleduje u tim godinama.
You are absolutely right, but there is a problem... Cale joj je bivsi policajac. Ima debele veze. Moze da sredi da sam joj iscupao i ruku ako hoce. Btw, da je htela da me prijavi, vec bi to uradila, drugo, nije toliko luda da lazno optuzi nekoga za nesto, ipak mislim da bi je malo grizla savest ako nista. Drugo su deciji tracevi, a drugo je prava opipljiva optuzba, ne verujem da ona zeli takav problem u zivotu trenutno. Jeste, sjebala mi je zivot donekle, napustili su me njih xx, ali to je sve. Inace, ovo sve se izdesavalo krajem maja. I do sad sam saznao samo ono sto sam vec rekao i ostalima. Napustila je skolu, pije antidepresive i kreshe se sa burazerom, koji mi je btw, jednom prilikom i pretio, do duse, nije on direktno, unajmio je nekog lika, druga sta ga znam, al on je, u to sam siguran. Mada on je sad na sedmom nebu, da nije nje, ne bi on spavao sa devojkom nikad, veruj mi, neka ga.
Onda prvo polomi burazera,pa ako se ne smire onda i ostale,daj bre dozvoljavaš balavcima da te tako vozaju
Uvek mora nasilje, bez toga ne moze da se resi problem? Ja buraz nisam takav, pacifista sam, jednostavno ne mogu ni mrava da zgazim a kamoli da slomim nekog, bijem, sta god. Ajde da sam njihova generacija pa da glumim neko ludilo. Ovako samo mogu da ih ostavim na miru, i ko ih je*e. Ta klinka ce ga jednog dana ostaviti, u to sam uveren, on ce klececi da me moli da mu oprostim. Znam ga ja dobro. Trebam mu. Sam ce on sebe da slomi, polako samo... Za sada je sve ok. Vise od 10 dana sam miran. Ni a ni b od njih. Jos me je i drugarica zvala, tj poslala sms u fazonu ''Marko, zasto? Reci mi samo zasto?'' Sto znaci da ipak ima nade da se sve vrati u normalu, bar donekle. Ali ja sam i dalje u kanalu, nervira me sto me to ometa u poslu, ne mogu da dizajniram, ne mogu sraf na kucistu da odvrnem kako treba, tresu mi se ruke, uzas.. :/ Stigla mi skoro nova GTX 980ti Xtreme, i da je bacim sad, ne bi mi bilo zao, eto kako se osecam.