Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:02:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mali problem?!  (Pročitano 1931 puta)
14. Apr 2012, 11:55:40
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ne znam da li ovo nazvati problemom, ali eto...
Kako da podesim da kad otvorim neku stranicu (bilo koju) na bilo kojem sajtu i kada pritisnem na laptopu tipku, odnosno strelicu DOLE, da postepeno idem ka dnu stranice a ne kao sto je sada jednim pritiskom na strelicu DOLE nadjem se na dnu stranice. Da li je u pitanju drajver ili nesto drugo ne znam, jer sam instalirao ukupno dva razlicita drajvera.

Acer 5738ZG.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Sensation
Dva razlicita drajvera za sta? Za tastaturu?  Smile
Da nemas neki cudan add-on za firefox? Pokusaj da skrolujes pritiskom na taster 'Space'. On bi trebalo da skroluje za velicinu ekrana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Dva razlicita drajvera za sta? Za tastaturu?  Smile
Da nemas neki cudan add-on za firefox? Pokusaj da skrolujes pritiskom na taster 'Space'. On bi trebalo da skroluje za velicinu ekrana.
Ma ne odjednom dva drajvera Smile. Probao jedan, pa drugi. Moze sa space-om, to znam. Kako mislis cudan add-on?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Sensation
Ne znam sada koliko kontas sta su drajveri. Drajver je program koji omogucava da tvoj operativni sistem shvati koji uredjaj ima na raspolaganju, koji resursi idu sa njime i kako da njima raspolaze. Tako da za svaki uredjaj imas po jedan drajver. Ali recimo maticna ploca je za tebe i mene jedna komponenta, a postoji mali milion drajvera za sve njene elemente. Tako ti i ne znas za vecinu drajvera, oni su genericki i idu sa sistemom. Ljudi najcesce samo doinstaliraju drajvere za komponente koje se razlikuju od modela do modela, od proizvodjaca do proizvodjaca. Za delove kod kojih postoji mnogo standarda, uglavnom usled velike razlike u izradi, mogucnostima... Drajver za tastaturu ti dolazi sa sistemom i on ti odredjuje nacin rada tastature. Ako nemas neke dodatne funkcije na tastaturi, uglavnom se koristi Windowsov drajver i ne postoji potreba za njegovom manuelnom instalacijom. Takodje, ne mozes instalirati dva u isto vreme. Samo jedan moze biti aktivan i on prebrise stari. Ali instalacija jednog preko drugog moze dovesti do brljanja.
Zato pitam da nemas neki add-on. Sta ja znam kakav, ima ih milion Smiley. Ja koristim npr neki za mouse gestures. Mislio sam da mozda tako imas neki makro za tastaturu ili slicno. Pokusaj da instaliras Chrome ili Operu, da vidis kako se tamo ponasa.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 12:31:05 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Hvala za odgovor, necu nista dirati. Imam ichrome i operu, ista stvar, ajde i nije mi toliko bitno. Smile Smile Smile

Nego, znas li mozda zasto mi je zvuk onako poprilicno slab? Nervira me sto kad pojacam preko pola (speakers vise od recimo 70%) zacuje se zaglusujuci pistavi zvuk, kao sirena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Sensation
Da nemas mozda mikrofoniju? Ako imas sluske sa mikrofonom ili mikrofon, pokusaj da iskljucis iz kompa i onda pojacaj zvucnike. Ne znam kakva bi drugo smetnja mogla da bude. Mozda se javi Lightsoft ili neko drugi ko bolje barata audio opremom Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Pa imam slusalice, ali rijetko ih koristim. Iskljucene su skoro uvijek. Moguce je da je mikrofonija, upravo takav zvuk se cuje. Evo slike sa nekim podesavanjima.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC_0034.JPG
(1074.49 KB, 2592x1944)
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 19:17:06 od cobja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Sensation
Ne znam sta bih ti rekao Smiley
Ja bih pokusao da otvorim Windows-ov Recording control (Volume control ali odaberes input) i stavio mute na microphone. Ne vidim tu opciju ovde, a ne znam da li je isto da stavis 0 za mic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k800i
a ne ne, pojačaš mikrofon do kraja sa ovoga na slici da se bolje čuje na skajpu i sl., a deštikliraš taj zvučnik kod balanca...
trebalo bi(isključuje plejbek)...
pokušaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 
Ehej Smile. Mikrofon na 56 pusta onaj "mikrofonija" zvuk. Sad cu ga uploudovati, dok ga kompresujem.
Evo ga... u 3gp formatu Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
MOV_0033.3gp (1761.58 KB)
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 21:54:55 od cobja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:02:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.