Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mali kugličasti prijatelj zvani fibrom  (Pročitano 6586 puta)
17. Apr 2015, 18:18:09
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Dje ste ljudi, eto mene nakon 100 godina sa novom imaginarnom bolešću  Smile
Ozbiljno, imam mali fibrom na stomaku, samo 8mm i doktor je rekao da mi je malo popustio trbušni zid. Ništa od toga nije strašno, nego planiram da idem na neki kardio trening ili neki ženskasti sport, a i on i kozmetičarka su mi rekli da ne bi trebalo da vježbam. Ipak mislim da se on istripovao da ću da se ubijam od vježbanja, a činjenica je da sam jedan prenježni albino leptir kom je teg od 1kg puna kapa  Smile
Znate li vi šta vise o tome, ali realno, ne da izuzmemo svaku moguću aktivnost uključujući disanje da se nešto ne bi desilo  Smile

Ja sve imam logiku da ako je nešto popustilo, treba da se zategne  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Kakve veze fibrom ima sa popustanjem trbusnog zida  Smile pa nije to hernija  Smile

Fibrom nek ti pregleda hirurg najbolje onkolog ili dermatolog i onda ga ukloni kauterom ili radiotalasima ako nije previse dubok ili neka ga operise ako je dublji. Oziljak bide neprimetan posle 6-7 meseci.

Mozes da se bavis fizickom aktivnoscu naravno osim ako ti fibrom ne krvari ili je povredjen
« Poslednja izmena: 17. Apr 2015, 19:01:24 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Kaže da ne bi da ga dira, realno jeste tvrd ali je malecak skroz i nešto ne vidim razlog za mirovanje  Smile
Odma' je pored pupka, jedno 2cm udaljen.
To mi je na ultrazvuk gledao, kaže: izgleda je malo zid popustio...a onda je diktirao asistentu za fibrom. Misli da je zbog tereta ili naglog pokreta, realnije mi je zbog naglog pokreta. I kaže 100% ih imaš još, a na netu čitam da može bit 1, a češće je da ih ima više. Najčešći su po licu, a vala sve sam ispipala, nema više  nijedan nidje  Smile

Munka, u tom slučaju ti nabrajam aktivnosti, a ti mi štrikiraj one koje su ok  Smile

-Aerobic
 - Mixed Body Workout
 - Cross fit
 - Zumba
 - Dance Step
 - Boxing

Inicio  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2015, 19:38:19 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
plesovi...svi su dobri....za svaki "agresivni ples" treba imati formiran "dobar trbusni zid"..
salsa je ok...i zumba je dobar ples...
moja poznanica vodi skolu zumbe....kao zvijer je..tvrda je kao kamen  Smile
ali ....
ojacavanje trbusnog zida...(ukucaj to u gugleta) najbolje je "raditi" sirovim putem..tj trbusnjacima...
i to u tvom slucaju - postepeo i  lagano...

ako to ne upali - pokusaj sa iniciom  Smile  Smile  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Ne znam jer ne razumem i dalje kakve veze ima fibrom sa popustanjem trbusnog zida  Smile ti ga poslusaj onda, jer to sto on govori znaci da je to kila.

Ako imas pupcanu kilu onda nikako ne smes da dizes tesko i da se jako istezes.. mozda bajs i brzu setnju bar za pocetak. Od ovih nabrojanih ja ne bih nista. Krosfit je najgora opcija jer ubija trbusnjake i iscrpljuje. Boks.. why  Smile

Mozes jogu za pocetnike evo ti ekstra youtube kanal ribe koja nije istripovala joga revoluciju i posisala univerzalnu mudrost

Yoga with adriene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Ne znam ni ja, ne razumijem se u to uopšte  Smile možda je samo nabrajao...prvo popuštanje zida, a onda mu je više ličilo na fibrom.
malecko je to skroz, 8mm. ne bih ni ja neko ubijanje od trbušnjaka, dizanje bilo čega..čisto malo da popravim kondiciju i zategnem neke djelove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ma kakav fibrom...ne moze on na "oko" da utvrdi da li se radi o fibromu....
a i da moze ..predlozili bi joj neki vid uklanjanja...

samo popustanje trbusnog zida ..ne moze da se rijesi ojacavanjem...
msm ako je vec popustio...i ako je kvrgica iskocila... Smile
to se sije....
pa se posle ojacava pomenuti zid....raznim trbusnim vjezbama...
a sem toga---kvrgice koje nastaju kad trbusni zid popusti..znaju jako da ZAbole....pri bilo kakavom naporu...
pa cak moze doci i do potpunog pucanja trbusnog zida i pri obicnom saginjanju...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2015, 23:17:12 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
nije na oko, nego ultrazvukom, mada se pod prstom sasvim lijepo osjeti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Onda bajs, neprikosnoveni izvor kondicije  Smile

Ili brzo hodanje ako ti nije smor, ja mogu ali mnoge to smara

Za zatezanje najbolji fitnes, imas savrsene treninge za pocetnike na youtube kanalu  FitnessBlender

Meni su oni vrh sto se tice zatezanja. Lepo vidis kako ti se menja oblik tela.. bizarno i predivno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Obožavam brzo hodanje, mogu po 2 sata bez pauze  Smile
Će da fitnesiramo, ej  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2015, 23:21:31 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.