Znam da pojedini pripadnici ovog foruma, uh kako to sad da kazem, mislim da je rec OBOZAVAJU blaga ali nekako ce vam pribliziti pravo znacenje.. dakle... pojedini pripadnici ovog foruma jednostvno obozajau zenske pozadine iliti guze ili ako neko vise voli dupe, ali sta je sa grudima?!?!
Da li je Vama muskarcima bitno da li su one male ili velike?!
Ili ste kao i mi zene i smatrate da je duzina ovaj debljina sasvim nebitna :twisted:
Ipak sam esteta i više volim da vidim lepo oblikovane grudi. Različita veličina različito stoji različitim devojkama (ala sam ovo sročio LOL). Najlepše je kad su skladne za njenu figuru.
Zlatna sredina. A da su cvrste i lepog okluglastog oblika. Mislim silikoni su savrsenstvo, e a ja volim prirodne da sto vise lice na silikone (cvrstoca, temperatura, pritisak, vlazn.........) i ipak malo vise glasam za manje mada je to relativno opet sta je za koga manje a sta vece.
Pa eto ja volim da je devojka prirodna, lepe grudi su poseban kvalitet, a silikone moze svaka da ugradi, dobro ako ima dovoljno para ili nekog sponzora :) Ovim sto kazem ne tvrdim da su silikonske grudi lepe grudi :) (cisto da ne dodje do nesporazuma). Lepe grudi su oble, skladne, uklapaju se u okolis (tj. s ostatkom tela), po mogucnosti cvrste (koliko vec prirodno mogu da budu), a opet meke i da stoje tamo gde im je i mesto. :) huh dosta:) napalicu nekog, prvog sebe ako nastavim :) Iskreno takve grudi sam do sada primetio samo kod jedne Marije na moru prosle godine, i zvali smo je:"Marija sa savrsenim grudima" ;) :). A kako smo svi to primetili, pa jer smo je upoznali i jer ona ocigledno zna da ima prelepe grudi i vrlo rado je u toplesu:)), cak bi rekao da namerno i svesno provocira muskarce.
Sto se tice silikona primecujem cesto devojke koje ugradjuju silikone preteruju s povecavanjem grudi, npr. jedna drugarica od moje sestre je ugradila silikone i toliko je povecala grudi da izgleda totalno neprirodno i meni zato vrlo neprivlacno (tako velike grudi joj stoje ko piletu sise :) )
Licno nemam posebnih zahteva oko velicine, iako iskreno, volim da bar ima za sta covek da se uhvati :)
Mislim da ipak vecina muskaraca voli vece grudi, a to je, kazu naucnici, zbog toga sto vece grudi asociraju na vecu plodnost :) Frojd je bio u pravu, na kraju krajeva u osnovi svega je sex :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.