Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:47:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mala matura 2014.  (Pročitano 5581 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Ko kaže da moraju sve da znaju? Niko ne očekuje od svakog deteta da ima 100% tačnih odgovora, osim preambicioznih roditelja i nastavnika. Nek ostvare onaj rezultat za koji znaju i za koji su sposobna.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
А што морају све да знају? Smile

Ако не знају одговор на питање боже мој ионако неће прошетати поред факултета...не видим што би наставници учестовали у томе.

Многи људи не виде да је некад оно што они сматрају помагање уствари одмагање...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Batalite, vidite da sve zna najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Batalite, vidite da sve zna najbolje.

Naravno da znam. Smile

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Koliki si rezultat ostvarila? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa vidim. Ja bih tebe rado stavio da sa tim građevincima koje pominješ gradiš neki most. U nekoj normalnoj zemlji, gde pada glava za nepoštovanje propisa i robija se za ugrožavanje drugih. Da vidim da li bi ti onda bilo svejedno da li baterija ide ovako ili onako, da li greda ide 5 cm ispod ili 5 cm iznad, itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Koliki si rezultat ostvarila? Smile

Ne znam na koji mislis, ja to nisam imala. Za upis u gimnaziju sam imala punih 60 plus 36,5 sa prijemnog. Mozda sam neke brojke pobrkala ali znam da sam imala 96,5 i da sam bila 48. na listi od 96 ucenika koji su te godine upisivali gimnaziju.

Sto se fakulteta tice, konkurisala sam samo na jedan, iako su moji konkurisali i na 3 razlicita jer smo mi generacija koja je zavrsila kad je bilo bombardovanje.

Pa vidim. Ja bih tebe rado stavio da sa tim građevincima koje pominješ gradiš neki most. U nekoj normalnoj zemlji, gde pada glava za nepoštovanje propisa i robija se za ugrožavanje drugih. Da vidim da li bi ti onda bilo svejedno da li baterija ide ovako ili onako, da li greda ide 5 cm ispod ili 5 cm iznad, itd...

Smile

Jeste, jako bitna stvar za dete od 13 godina, koje ce mozda upisati medicinsku za frizera.
Ti govoris o struci, a to je srednja skola.
A posto su te skole sa stvarno "jakim ucenicima" sto se ocena tice....i tamo nauce mnoooogo sigurna sam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Ne znam na koji mislis, ja to nisam imala. Za upis u gimnaziju sam imala punih 60 plus 36,5 sa prijemnog. Mozda sam neke brojke pobrkala ali znam da sam imala 96,5 i da sam bila 48. na listi od 96 ucenika koji su te godine upisivali gimnaziju.

Sto se fakulteta tice, konkurisala sam samo na jedan, iako su moji konkurisali i na 3 razlicita jer smo mi generacija koja je zavrsila kad je bilo bombardovanje.

Mislio sam na ovogodišnji test za maturu, pretpostavio sam da si se oprobala u pitanjima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Citat

Mislio sam na ovogodišnji test za maturu, pretpostavio sam da si se oprobala u pitanjima.

Ma jok, drugarice su mi profesorice srpskog, matematike i engleskog, a najbliza mi je uciteljica....Znam iz prve ruke kako je bilo....
Pojedinosti sam cula od njih...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Чињеница је да се у нашим школама поклањају оцене и шаком и капом још да наставници ''помажу'' на пријемном...онда чему школа чему све...јер то све ништа није важно...

Ово сам већ говорио...била једна код нас у 6 разреду имала кеца из физике...закључи јој наставница кеца, кад буде додела књижица а разредна каже наставница физике ти је поклонила тројку, ја сам повисила на четворку а наставникчко веће на 5. Честитам 5,00, ми сви зинули. Иначе она је била вуковац.  Smile

Значи толико помажемо да смо потпуно обезвредили оцењивачки систем. Онда није ни чудо што вуковац не зна где се налази Европа на карти.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2014, 16:36:15 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:47:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Mala matura

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.