Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:23:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Makedonija  (Pročitano 190924 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Qtek 小米
Citat
MKG: Skoplje treba da prihvati ime Republika Severna Makedonija
Tanjug | 12. 08. 2011. - 20:41h | Foto: AP | Komentara: 6

SKOPLJE - Skoplje treba da prihvati predlog posrednika Ujedinjenih nacija Metjua Nimica o nazivu države - Republika Severna Makedonija, a Atina da prizna nacionalni identitet Makedonaca.

Oви западњаци стварно нису нормални или мисле да су Грци дебили као овде жути. Желе да створе нову државу Северну Македонију, дакле и нову нацију северномакедонску, а Грци да им признају македонски национални идентитет.  Smile
Па ваљда ако прихвате тај договор, Грци су обавезни да признају Северно-Македонце и да престану да користе термин БЈРМ, а БЈРМакедонци су обавезни да дефинишу државу као РСМ, а не РМ.

И то је неки напредак, избацили су једно слово.  Smile

« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 23:59:14 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Pa Grci su se zajebali, prezaduženi su i dozvolili su da ojačaju Šiptari koji su i Grcima pretnja.Lako je biti kitoboljan kad ti kolju komšiju a šta ćeš kad posle toga dođu na tvoja vrata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Qtek 小米
Pa Grci su se zajebali, prezaduženi su i dozvolili su da ojačaju Šiptari koji su i Grcima pretnja.Lako je biti kitoboljan kad ti kolju komšiju a šta ćeš kad posle toga dođu na tvoja vrata
Да, али теоретски запад угрожава територијални интегритет Грчке и Бугарске, ако су Грци и остатак света обавезни да признају македонску нацију, без икакве одреднице испред назива те лажне нације.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
I tera ih na to priznanje da Makedoniju ne bi uzeli Šiptari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Tel.Me 
Pricalo se da Grcka i Bugarska imaju pretenzije prema Makedoniji,ne znam kakva je sad situacija,ako bi tako bilo onda bi Makedoniju uzeli sem Grka i Bugara i Siptari. Prolazio sam kroz Makedonija vrlo siromasna zemlja siromasnija i od Srbije.

Ма Србија је Норвешка за Македонија. Македонија је чист ужас.
Македонија је економски и (гео)политички најуназаџена земја у региону.

Власт брине о неки фиктивни проблеми као што је проблем са име. Док сви су у грлу у кризи, тај владин фиктивни патриотизам одржава лоботомиране македонце у живот. немају хлеба, ал имају историју.
Па се граде неке споменике на тргу у Скопље. троше се милионе за да воспоставе мржње спрема Грчку.
ЕУ нас не воли, НАТО нас нече због Грчке. Ал, то није тако лоше, колико што је демографски рак страшан.
Албанце су сад високи процент од укупно становништво. Нече дуго кад че власт бити албанска. А ми, идијоти, признајемо Косово. Smile

Моја поента је то. Политичка параноја и економски крах. Нека патриотска фатаморгана и лоботомија.
Македонија is terrible place to be.

Поздрав! Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2011, 20:55:31 od Brother Ego »
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.112
Cekaj kako to Makedonac pa pljuje po svojoj zemlji...
To skoro nisam video...

Toliko je jak taj patriotizam oko imena da sam ovakav post smatrao nemogucim...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Tel.Me 
Cekaj kako to Makedonac pa pljuje po svojoj zemlji...
To skoro nisam video...

Toliko je jak taj patriotizam oko imena da sam ovakav post smatrao nemogucim...  Smile

Па то ти кажем. Политичка параноја. И патриотизам око имена. А нико не схвата да му је стомак празан.
Лоботомија је толико велика да и они не могу да схвате шта се то практично дешава.

А шта је патриотизам у моју земљу? Пола милион на летовање у Грчку? ја немам против, али то је хипокризија.

Мене не занима име, не занима ме „македонштина“. Шта ако се зовемо Македонија кад на Скопски трг умиру младичи и се то се скрива из јавности? Што ако се зовемо Македонија ако нема хлеба?

Ја хочем да имам будучност, а то моја земја не допуста. Јел то је љубав од моја земја ка мени?
јебеш такву љубав... Smiley

Будучност испред матну историју!
« Poslednja izmena: 21. Avg 2011, 21:36:39 od Brother Ego »
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ti si prvi Makedonac kojeg znam da tako razmislja... A znam ih dosta...
Nadam se da vas ima vise takvih...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Tel.Me 
Ti si prvi Makedonac kojeg znam da tako razmislja... A znam ih dosta...
Nadam se da vas ima vise takvih...  Smile

Хаха, хвала ти.. Smile

Него, нема нас пуно. Има понеко, тук тамо. Сви су окарактеризирани као „издајници“.
Па кажем, добро, издајници смо, али не знам шта ту издајемо.
Земља која је ближе Африке него Европе.
Земља која има толико затуцану надворешну политику шта више нема пријатеља.
И земја која за неколико година, је успела да се скоро „кантонизира“ по швајцарком терку.
Овде не можеш начи пристојан посао ако ниси од елите, или ако ниси Албанац. Мораш имати партиску книшку, или џаба ти све.

А што је најгоре за нашу будучност, можда изван политике?

Сви на факултет? 99 процента од матуранте иду на факултет. Е ту је веч хаос. Сви са факултетом?
За пар година че бити потребно магистрат за да продајеш новине у неко село.

Али све је то политика данашног режима. Само да га држи народ у илузии да се нешто дешава.

Политика и патриотизам, шта везе немају. Па деца се школовају. Па статуе и споменике у главни град.

Aли, ето, живот овде је тежак и ... да кажем нелогичан. Нема будучност.
Зато живимо у прошлост.

Живио Алекс Велики!
Тек после ми...
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Qtek 小米
Brother Ego, ако хоћеш будућност, а да не напушташ Балкан онда дођи лепо у БГ или Нови Сад и да те Бог види.  Smile
Иначе то је истина да доле се лако долази до дипломе, имам и ја родбину и сваки други је са неком факултетском дипломом и нико ништа не ради. Чак једној сестри из Куманова тражим неки посао овде у БГ.
Нама треба људство са факултетом (или без) које хоће да ради, ви имате вишка и решен проблем.
Београђани су метиљави, то све бира посао и лелемуди ... а ни ја нисам био бољи, руку на срце.

Иначе кад помислим да нема већих идиота од наших најомраженијих политичара, видим како у Скопљу тек бацају паре на нешто што нема никакву функцију нити може да побољша живот грађана.
Ми смо још добро прошли са мостом који кошта као три обична, бар неку корист имамо.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:23:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.