Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 09:25:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Makedonija  (Pročitano 190940 puta)
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Tel.Me 
Brother Ego, ако хоћеш будућност, а да не напушташ Балкан онда дођи лепо у БГ или Нови Сад и да те Бог види.  Smile
Иначе то је истина да доле се лако долази до дипломе, имам и ја родбину и сваки други је са неком факултетском дипломом и нико ништа не ради. Чак једној сестри из Куманова тражим неки посао овде у БГ.
Нама треба људство са факултетом (или без) које хоће да ради, ви имате вишка и решен проблем.
Београђани су метиљави, то све бира посао и лелемуди ... а ни ја нисам био бољи, руку на срце.

Иначе кад помислим да нема већих идиота од наших најомраженијих политичара, видим како у Скопљу тек бацају паре на нешто што нема никакву функцију нити може да побољша живот грађана.
Ми смо још добро прошли са мостом који кошта као три обична, бар неку корист имамо.

Ни Македонци не желе да раде. Сви би у бирократију, тамо се боље плаче (Цитат Штулич).

Знаш, сви имају диплому, сви желе неку функцију, да не раде ништа. Али ги разумем, кад држава форсира високо образовање, а нема место  ни за половину шта имају диплому.
Не знам каква је ситуација код вас, ама овде је страшно.

А за пројекти шта су нефинкционални. Кад помислим на нови стадион у Скопљу.
Арена Филип II, са капацитет око 38 хилјада, не знам точно.
највечи промашај. Кад че македонски фудбал да крене? хахаха...

него, да не лупам глупости ту...

Јасно е код нас... Народ је крив. Он бира владу. Влада филозофира. То ме нервира.
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Nije sve tako crno... Bar vam je obilaznica oko Skoplja kompletirana...
Sto se tice spomenika i besmislenih zgrada, kapija, mostova, fontana to je vec druga prica...
Homogenizovali su narod oko idiotarije zvane Aleksandar Makedonski i anticko poreklo danasnjih Makedonaca...

Ali to je i cilj VMRO-a... Navodno insistiranje na naciji i imenu, a za to vreme preko dvojnih drzavljanstava i potajne propagande (TV kanali, posao, EU) Bugarska polako uzima istok, dok siptari uzimaju zapad...

Koliko sam samo upoznao "makednoskih nacionalista" koji uzimaju bugarsko drzavljanstvo i to im nimalo ne smeta dok negiraju sami sebe...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Motorola 
Brother ego vidim da zivis na Ohridu,mozda je tamo bolje sto se tice turizma pa mozes da se bavis turizmom? Tacno je to da ste blize Africi,ali i Grcka je bliza Africi pa je opet deo Evrope zar,ne? Da li znas kakva je situacija dole sa Siptarima da li planiraju neku autonomnu pokrajinu i da li jos radjaju puno dece? Bio je onaj sukob 2001 kod Tetova ali kazu da je to makedonska policija uspesno resila valjda jedinica se zvala lavovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Qtek 小米
Citat
Немачка канцеларка Ангела Меркел касно вечерас стиже у Београд. Теме разговора биће приближавање Европској унији, развој ситуације на Косову и Метохији и економска сарадња. "Дужничка криза у ЕУ неће се одразити на европску перспективу држава Западног Балкана", рекла је Меркелова и додала да је"важно да Србија сарађује са Косовом, да је Босни и Херцеговини потребна влада, а да Македонија треба да реши спор са Грчком око имена"

Brother Ego, ти сигурно знаш да су ЕУ и С.А.Д. вама наменили ново име ''Северна Македонија'', није ми јасно шта сте ви тиме добили кад већ имате име БЈРМ које вас представља у УН и које ви не волите, које вас вређа и које нерадо користите.
Ако прихватите ово СМ, променићете национални идентитет бићете Северномакедонци, а држава ће бити РСМ, а црква СМПЦ итд.
Да ли је то за тебе прихватљиво и да ли би то прихватио зато што ЕУ нема алтернативу ? Да ли трпите запад због шиптара ? Тај спор мора да се реши у корист Грка, они имају подршку ЕУ и НАТО-а.

Меркелова лепо каже Македонија мора да реши спор са Грцима, значи Македонија је проблем, Србија мора да сарађује са  Косовом, значи Србија је проблем, БиХ треба влада, значи РС не треба.
Да Хитлер устане из гроба, боље би прошли.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2011, 18:26:44 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Tel.Me 
Brother ego vidim da zivis na Ohridu,mozda je tamo bolje sto se tice turizma pa mozes da se bavis turizmom? Tacno je to da ste blize Africi,ali i Grcka je bliza Africi pa je opet deo Evrope zar,ne? Da li znas kakva je situacija dole sa Siptarima da li planiraju neku autonomnu pokrajinu i da li jos radjaju puno dece? Bio je onaj sukob 2001 kod Tetova ali kazu da je to makedonska policija uspesno resila valjda jedinica se zvala lavovi.

Хех, не би ја са туризмом. А и да би хтео, није тако лако. Да Македонија преузме Хаваји, и они би пропали на туристички план. Има доста око тога, зашто туризам није оно што треба да буде. Ако хочеш, попричачемо и о томе. Али ја не причам само за мене, јер 300 000 незапослених, није мала бројка...
Инаку, географски је Грчка ближе Африци, али ми смо економски. Oh, wait... кад добро размислим, ни Африка није то што је била. Можда само Зимбабве и неке остале рупе. Али, неке земље попут Либија су напреџивале, све док ВЕЛИКИ БРАТ није одлучио да народ тамо страда.

Шиптаре... па они спремају нешто, кладим се. Много често нам помињају њихову Велику Албанију шта се опхвата градове Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, кичево, Охрид, па чак и Битоља и Прилеп. И неки део главног града. Прави су империјалисти, не? Smile
Да ти право кажем, нивна фиктивна аутономна република можда и стварно стоји. Како се звала? Илирида, да. Град Гостивар и Тетово и околним селама. Они не постоје у нашој држави, Македонија нема таму јурисдикцију, закони не постоје, имају своји, не плачају данок, па чак се гради и нов аутопут, шта треба да поврзује Охрид са Скопље, меџутим да не иде кроз та нихова „држава“. Мислим да је то веч реалност. То се заправо и дешава. македонија је унитарна земља само ... фиктивно. И шта Македонци још верују у то.
Да, раде на наталитет. Нјихов природни прираст је позитиван, и добар, не знам колико тачно, ваљда и не постоје тачне информације, али довољно је да знаш да Македонци иду у минус. Smiley Питање времена је кад че они бити добар дио заједнице. Па зашто да не и мнозинство становништва.

А шта се тиче конфликт 2001 године. Све је то било намешталка. Као што има бунтовници у Либију, тако су се борили за неке права плаченици из Пакистан и Косоваре и тако даље. Специјалне единице Волце, Тигре и Лавове су могли да их распарче за 24 сата, али НАТО није то допустао. Па чак су једном запретили бомбардовање ако не прекину да возврачају нападе шиптара :S ... замисли то.
И мировни, такозвани рамковни договор је уништио македонску иднину. то је увертира за двојазичност, за вечих права шиптара... ако се тражи човек за работно место, буди сигуран да код нас шиптар има 100% вечи шанси да то добије, него македонац. Иако су „штакори“ неписмени. Ама оно, скроз...
Али ето, ово знају сви. То је реалност...

Citat
Немачка канцеларка Ангела Меркел касно вечерас стиже у Београд. Теме разговора биће приближавање Европској унији, развој ситуације на Косову и Метохији и економска сарадња. "Дужничка криза у ЕУ неће се одразити на европску перспективу држава Западног Балкана", рекла је Меркелова и додала да је"важно да Србија сарађује са Косовом, да је Босни и Херцеговини потребна влада, а да Македонија треба да реши спор са Грчком око имена"

Brother Ego, ти сигурно знаш да су ЕУ и С.А.Д. вама наменили ново име ''Северна Македонија'', није ми јасно шта сте ви тиме добили кад већ имате име БЈРМ које вас представља у УН и које ви не волите, које вас вређа и које нерадо користите.
Ако прихватите ово СМ, променићете национални идентитет бићете Северномакедонци, а држава ће бити РСМ, а црква СМПЦ итд.
Да ли је то за тебе прихватљиво и да ли би то прихватио зато што ЕУ нема алтернативу ? Да ли трпите запад због шиптара ? Тај спор мора да се реши у корист Грка, они имају подршку ЕУ и НАТО-а.

Меркелова лепо каже Македонија мора да реши спор са Грцима, значи Македонија је проблем, Србија мора да сарађује са  Косовом, значи Србија је проблем, БиХ треба влада, значи РС не треба.
Да Хитлер устане из гроба, боље би прошли.

Па... не знам шта да ти одговорим. Ако мене питаш, нека раде шта хоче са именом. Ако хоче, нека се зове Идуча покрајина Зимбабвеа. Јер је ова земља и то заслужила.
македонија зна да је НАТо искориштава, Америка је зајебала Македонију кад су шиптари тражиле батину пре 10 година. Америка нас зајебава, такоџе и Европа.
По мене, слепи и неосновани патријотизам је главан проблем код Македонце, а општо у држави и државну будучност, јессу Шиптари. Како сам рекао, они имају вечи права него Македонце, и то су добили за 20 година. Замисли шта че бити за следечи 20.... уф....

Једном је био лакше да се реши проблем са штакора. Кад је канцер био на прсту. Сад је на цело тело, и то нече ичи без распад државе. Тако да, ја мислим да че се наша држава кантонизира (како Швајцарија) или че се сасвим распасти, а лешинари то чекају (Грци, Бугари, Албанци.

Ја не би да ЕУ зајебава само за неки фиктиван и јебени пријем у нивну заједницу. Како држава, Македонија нече добити ништа од то, јер то је нихов интерес, али где је сила, нема правде.
И стојим на мишљење да име није толики проблем за ЕУ, како што су Шиптари. Знате, ЕУ је у процесу на исламизација... не би они нове муслимане на нихову нову државу...

И на крају, неки шпекулације круже да је наша власт веч прихватила име Северна македонија, ал се мисли да чека прави тренутак да то објави (референдум или нешто). Јер, патријотизам .....не знаш како че да реагира маса...

И да завршим...
Нека раде шта хоче са именом.
За мене је свеједно. ФИроМ или КУРОМ, исто је. Народ гладује и умире по трговима, а ми би хтели да будемо у границе пре 2000 година. ахааа Smiley
нека их, И онака земља је мртва.

П.С. Увек сам мислио да СПЦ је у праву у спору са МПЦ. Али, шта је ту је....
« Poslednja izmena: 22. Avg 2011, 23:31:40 od Brother Ego »
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 6300
Јбг, велика греота за народ, а лопужама на власти је стало само до лове (као и код нас). А шиптари коло воде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Никола Груевски: Грчка оспорава не само име него и идентитет Македонаца
   PDF    Штампа    Ел. пошта
недеља, 25. септембар 2011.

Македонски премијер Никола Груевски затражио је пред Генералном скупштином Уједињених нација помоћ светске организације у решењу спора око имена Македоније, коју Скопље има са Атином.

Ни у једном тренутку не помињући Грчку, Груевски је током генералне дебате у седишту УН рекао да македонски јужни сусед оспорава не само име, него идентитет Македонаца.

„Тај спор, јединствен у свету, наметнут је због потреба једне земље, нашег суседа, да монополизује два имена или, с друге стране, њихове стратешке одлучности да не постојимо онако како се осећамо”, казао је Груевски.

Он је подсетио да је 131 земља у свету признала Македонију под њеним уставним именом, али да то није случај са УН, нити се та земља може придрузити организацијама са којима жели да сарађује или да постане њихов члан, као што су НАТО и Европска унија.

„Тражимо вашу подршку у окончању овога, подршку да нам се дозволи да будемо оно што јесмо, немамо никакве претензије, нити намере да монополизујемо термин Македонија у овом случају”, додао је македонски премијер.

(Танјуг)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung SGH-E590
Realno Grcka nikad nece, a i ne treba, da prihvati moderne Makedonce kao pravi makedonski narod...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Македонија против поделе Косова
Извор: Тањуг

Скопље -- Македонија је против разговора Београда и Приштине о подели Косова јер то може да дестабилизује читав регион, изјавио је председник Македоније Ђорђе Иванов.

Он је рекао да тај дијалог, и поред тренутних проблема, треба наставити.

У ексклузивном интервјуу Тањугу Иванов истиче да је његова земља спремна и да посредује у проналажењу решења, с обзиром на „добре односе са свим суседима који су за то спремни“.

„Македонија пажљиво прати ситуацију на Косову и односе између Приштине и Београда. Свесни смо да актуелни развој стања отежава разговоре, али сматрам да они морају да се наставе, о свим питањима по којима се може очекивати да се постигне напредак“, каже македонски председник.

Он истовремено истиче да је Македонија против евентуалних разговора о подели Косова.

„Сматрамо да је то неодговорно размишљање које може да дубље дестабилизује цели регион и да донесе последице које ће далеко превазилазити све тешкоће које сада имамо“, упозорава Иванов.

Према његовим речима, Македонија се залаже за максимално поштовање права грађана, у свим државама у региону, али и за „право грађана на самоопредељење и поштовање комплекса етничких права“.

На Балкану, указује Иванов, ниједна држава није етнички или верски хомогена и зато све државе треба да поштују ове принципе, и на Косову и у Србији.

„Поштовање етничких права нуди могућност да се савладају ризици да неодговорни политички фактори злоупотребљавају разлике између грађана. Ми смо ту спремни да посредујемо, како политички, полазећи од тога да Македонија одржава добре односе са свим суседима који су за то спремни, тако и разменом нашег искуства из градње модела мултиетничке демократије“, поручује македонски лидер.

Иванов наводи да је „независност Косова већ призната чињеница за велики број држава из региона и Европе“ и да, премда разуме српске ставове, „мора се покушати да се нађе начин како да се функционираше до постизања решења, или да се бар односи додатно не погоршавају“.

Он понавља да су потребни разговори две стране, а да „ми као суседи имамо интерес и жељу да нема назадовања и нарушавања већ постигнутих корака према поверењу“.

„Имамо успешан модел помирења у ЕУ, где су државе једнако дуго, а често пута и пуно дуже од балканских народа, имале искуство непријатељства и анимозитета. Те земље су превазишле своје разлике захваљујући процесу економског, а затим и политичког повезивања“, подсећа Иванов.

То, напомиње он, не значи да је неко победио или изгубио, него значи да смо сагласни да нека питања, која произлазе из историје, оставимо иза нас и да се концентришемо на питања по којима можемо заједно да идемо према будућности.

"Ми не можемо рећи Србији или Косову како да регулишу своје односе, али", истиче председник Македоније, „морамо да се боримо за наше интересе, да не буде дестабилизације ширег региона, да не изгубимо у потпуности перспективу продужавања међусобних интеграција које ће омогућити свим балканским народима да функционишу на отвореном простору, са релативизираним границама“.

Говорећи о демаркацији граница са Косовом, чему се противила Србија, Иванов каже да је Македонија једна од ретких држава у региону које немају никаквих територијалних питања са суседима и да у томе има подршку ЕУ.

Сведоци смо, каже, да су екстремне политичке опције у прошлости максимално покушавале да злоупотребе територијална питања, као и остала отворена питања, како би испровоцирали дестабилизацију“ и зато Македонија тежи да затвори отворена питања са суседима која могу да буду злоупотребљена у будућности.

„Сматрам да је одлука да затворимо гранична питања са Србијом, а затим и са Косовом, исправна. Ја бих само подсетио да је иницијатива да се затвори гранично питање са Србијом била покренута од стране мог познаника, покојног премијера Зорана Ђинђића, као једно од првих питања по рушењу режима Милошевића“, каже Иванов и додаје да је тиме Македонија успела да знатно умањи потенцијал за тензије и дестабилизацију.

„Као земља кандидат за чланство у ЕУ ми морамо да имамо сређене, демаркиране границе, отворене али и контролисане, са интегралном граничном контролом. То смо и урадили и за то имамо пуну подршку Уније“, закључио је председник Македоније.

Иванов је и овом приликом истакао д а- ако се занемаре разлике око Косова - односи Македоније и Србије иду узлазном линијим, да се продубљује економска сарадња, да је Србија у врху листе македонских трговинских партнера, а у успону је сарадња и у комуникацијама, туризму, култури.
Томе доприноси, додаје он, и српска заједница у Македонији и македонска у Србији.

„У спољној политици, изузев питања Косово, ми немаме несугласица. Обе земље стоје чврсто на курсу евроинтеграција“, казао је македонски председник.

Подсећајући на заједничко учешће две земље у бројним регионалним иницијативама и блиске контакте које тим поводом има са председником Борисом Тадићем, Иванов указује да неискоришћене могућности сарадње види у ближем повезивању бизнис заједница, изградњи путних, енергетских и комуникацијских коридора, култури и школству.

У том контексту издвојио је унапређење Коридора 10, где је Македонија комплетирала ауто-пут од српске границе до Скопља, а у току је процес изградње и последњег дела овог ауто-пута Демир Капија – Смоквица. Ради се, додаје он, и на побољшању енергетске повезаности обе земље.

У осврту на попис становништва, који је у току у обе земље, Иванов је истакао да српска заједница потпуно учествује у македонском мултикултурном моделу „интеграције без асимилације“.

Према његовим речима, Срби имају своје градоначелнике и локалну самоуправу у областима где је њихова концентрација већа, а у другим областима учествују у сразмери са другим заједницама; у Собрању су два српска посланика, а етнички Срби су на високим функцијама у министарствима, у јавној управи, а функционишу и просвета, култура и медији на српском језику .

Он и додаје да се и у Србији унапређује положај Македонаца.

Иванов је позвао Србе у Македонији да се, као и досад, изјасне као Срби, да чувају свој језик, обичаје, историју и културу, и да тако граде заједнички живот са другим заједницама, а исто је поручио Македонцима у Србији, с којима се недавно сусрео.

„Македонце који живе у Србији ја позивам да се на попису у Србији слободно изјасне као Македонци. То је њихово право. Јасан увид у бројност македонске заједнице у Србији ће нам омогућити да лакше задовољимо њихове разумљиве потребе у области просвете, културе, верских права", истакао је председник Македоније и позвао да се попис, некад „чисто политичко питање“, третира као обична статистичка операција.

Македонски лидер у интервјуу није заобишао ни спор са Грчком око имена његове земље, због којег су, подсећа, застале евроинтеграције, иако Македонија већ шест година има статус кандидата за ЕУ и сваке године добија позитиван извештај Европске комисије.

Македонија је, напомиње он, конструктивна и више пута је указивала да су предлози посредника УН Метјуа Нимица добра основа за затварање спора, али „нажалост, друга страна не прихвата предлоге“.

„Ми смо пред једним ултиматумом који се не односи само на име наше државе, већ и на наш национални идентитет, језик, историју, културу, на права македонске заједнице у Грчкој“, оцењује Иванов.

Он изражава наду да ће „врло скоро надвладати разум, али и интереси међународне заједнице и приоритет европске интеграције“, и да ће се овај спор решити на „начин који је повољан за обе стране“.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
Govna smrdljiva!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 09:25:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.