Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 08:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Makedonija  (Pročitano 190975 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Знам да нема 50%, али ће за коју деценију највероватније бити тако. Све анализе прогнозирају рапидан раст броја муслимана у Македонији.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2011, 23:32:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me 
Знам да нема 50%, али ће за коју деценију највероватније бити тако. Све анализе прогнозирају рапидан раст броја муслимана у Македонији.

I agree. Али то је и, тако да кажем, Европски тренд. Нешто као исламизација Европског континента (магистрирао сам на ту темu, плус још неке друге геополитичке проблеме и процесе). Нешто као „Еуроабија“, шта је, практично, и политичко демогеографска рееалност.

Македонија и још неке земље на балкану су жаришта те „исламске глобализације“.
Хех, Скопље ко Техеран.

Излези момче право на тераса за да ја чуеш џамијата подобро Smiley
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Посебни односи Косова и Македоније
Извор: Бета

Приштина -- Министри иностраних послова Косова и Македоније Енвер Хоџај и Никола Поповски оценили су у Приштини да су "односи две земље изузетно добри у свим областима".

Министар Хоџај је на заједничкој конференцији за новинаре рекао да су одлични политички и дипломатски односи резултат врло добре сарадње.

"Могу рећи да су наши добросуседски односи посебни. Република Косово и Република Македонија су међу ретким земљама на просторима бивше Југославије који су решили питање границе", рекао је Хоџај.

Шефови дипломатије две земље су разговарали и о отварању још једног граничног прелаза између Косова и Македоније.

Хоџај је истакао заједничко опредељење, власти у Приштини и власти у Скопљу, за продубљавање политичких и економских односа. Он наводи да је између Косова и Македоније потписано двадесетак споразума као и да је трговинска размена на високом нивоу.

Министар Поповски је потврдио оцене свог косовског колеге и истакао опредељење Владе Македоније да олакша трговинску размену, укључујући изградњу инфраструктурних и других, енергетских веза.

Као добар пример регионалне сарадње Поповски је истакао устаљену праксу сусрета председника Македоније, Косова, Албаније и Црне Горе.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me 
Однос са Косово је добар, а то је најбољи доказ да народ (македонско идијотски) ужива у сексуални однос са државу.
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Однос са Косово је добар, а то је најбољи доказ да народ (македонско идијотски) ужива у сексуални однос са државу.

Sta se ulizujes Srbima sestru ti jebem Makedonsku usranu... oni bi vas sa Grcima sutra pojeli da mogu.

Selam iz Sandzaka za sve muslimane u Makedoniji.

IP sačuvana
social share
''I have no particular desire to understand Russians except to ascertain how much lead or iron it takes to kill them.''  George S. Patton
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me 

Sta se ulizujes Srbima sestru ti jebem Makedonsku usranu... oni bi vas sa Grcima sutra pojeli da mogu.

Ахааааа, тако значи! Видиш, нисам знао да ја претстављујем Македонија у билатерални односи са Србама, па се сад улизујем. Можда сам ја министар надворешних послова, али зато нисам свестан.
Ех, видиш, добро што си ме упозорио. Ако само још мало наставим овако, онда че македонија бити доручак Србима. А то, није добро. Где ми је била памет? Ц ц ц ц
Ех, моја сестра македонска ц ц ц

Прво, ја претстављам само мене и ја имам свој став. Мене не занима државнички став ниту македонску (надворешну) политику. Ја смем да имам мишљење о македонској политици.
Знаш, има и код нас људи што размишљају са своју главу.
А ти би могао добро да се уклопиш у моју државу, није би био проблем. Све неко очекује друг да му размишља. Нек остали мисле, ја имам право да им дам глас. Хех....

И зато тај измишљени идентитет и патриотизам.
јеботе... Smiley
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 6300

Грешиш, Срби су се са Бугарима лепо тукли око Македоније, и Македонцима би исплативије било да су остали у Југославији, овако су пропали економски и демографски, а и Грци их коче на сваком кораку ка ЕУ и НАТО. Да су и муслимани из БиХ били паметни па остали и сто у федерацији, не би било ни рата, ни многобројних жртви, ни разарања и пропадања економије, а сви бошњаци би били у једној држави. Овако сте распарчани и нигде нисте најсрећнији са стањем у коме сте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Brother Ego не обраћај пажњу на ту потурицу из Рашке, само провоцира.
Иначе македонски народ тешко да подржава званичну македонску владу и њене антисрпске потезе, ваше собрање више представља вољу шиптара него Македонаца.

Пази није проблем бити несрбин и одвојити се од СПЦ, нису Македонци једини, има још браће која су то пре њих урадили, али Македонци су урадили једну неопростиву ствар и уједно идиотску до имбецилности, а то је негирање словенских корена и уједно одсуство русофилије т.ј. веза са највећим православним братом.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me 
Brother Ego не обраћај пажњу на ту потурицу из Рашке, само провоцира.
Иначе македонски народ тешко да подржава званичну македонску владу и њене антисрпске потезе, ваше собрање више представља вољу шиптара него Македонаца.

Пази није проблем бити несрбин и одвојити се од СПЦ, нису Македонци једини, има још браће која су то пре њих урадили, али Македонци су урадили једну неопростиву ствар и уједно идиотску до имбецилности, а то је негирање словенских корена и уједно одсуство русофилије т.ј. веза са највећим православним братом.

To је јако чудно. Антисрпски потези су започели још у прве године владања на садашној гарнитури, односно, кад је Косово прогласио „неовисност“. Па тада се ширила та владина демагогија да је Косово наш стратешки партнер и шта ти знам ја, баш то за улизивање Еу и поготово Американцима. Какво курвинство, еј... Заборавили су (нису, али они желе да народ заборави) ским си ми имамо проблема... и који је фактор урадио то шта је био у 2001 години. И опет исти фактори - САД, ЕУ и... наш “партнер“..ц ц ц

него, народ и реакције... од типа: Па они не признавају нашу цркву, па они су не звали тако и тако, сад је Косово наш пријатељ. Ја ти то искрено говорим, то је званично мишљење многих који ја познајем. Косово, алоо? Па и признавање, сето то је био примено као „добра вест“...

И у право си за негирање словенски корена и негирање братство са остали словенски и православних брача. Али пак, све је било то за да се импресионира Америка и ЕУ.
Поддржано с лоботомијом...

Љубчо Георгиевски, бивши претседател владе, је једини кои се противи то негирање наше историје, једини човек од политичке елите (још је ценети политичар) кои тврди да смо ми Словени.
Али џабе, тешко време...
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Brother Ego, македонска влада је изгубила такође и највећу дијаспору, јер број Македонаца у Аустралији је смешан у поређењу колико Македонаца има у Србији, којих овде има једно 4 пута више.
Ја познајем ''чисте'' Македонце (отац и мајка Македонци) у Београду, они не желе да чују за Македонију то долази до тачке мржње и негирања сваке везе са МКД.
И онда неки Македонци кажу Срби нас мрзе, па мрзе вас ваши, ваша браћа и земљаци.
Исто је и са Црногорцима, кажу Срби нас мрзе, па баш брига неког Шумадица и Лалу за ЦГ, ови њихови Црногорци су највећи заговорници укидања независне државе ЦГ, пуна их је Србија.

Али није проблем само у антисрпској политици, већ и у недостатку националне свести код тих православних народа, а географска одредница не мора увек да буде и национална.

И знаш ко се бори за очување македонске националне мањине ? Проверени српски непријатељи, Наташа Кандић и разне друге НВО.
Smile Супер, у овом случају њихова борба је само контрапродуктивна.

« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 16:36:09 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 08:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.