Ako dobro procitas post videces da je adresiran samo odredjenim pojednicima i to jepo pise. Sto se tice problema Makedonija ih ima jedino sa susedima i sa niti jednom drugom drzavom. Sustina problema lezi u 2013 godine. E sad ko razume. t.e. ko hoce da razume ...
Tu gresis, ja ne udaram. Samo citam "inteligentne" postove i padam od smeha. I jedan mali savet od mene. Kada pises recenicu uvek pocni velikim slovom, pa mozda cu i ozbiljnije shvatiti sta imas da kazes ...
Brate istina boli, al ne moras da vredjas chlanove foruma"- Nemojte skretati sa teme ili vredjati ucesnike diskusije." Posebno sa pozicije Supermoderatora
Црногорци су прихватили поделу на ''утентичне'' Црногорце и Србе Црногорце. Слично је и са Македонцима. Мало људи зна да у Србији има најмање 250-300 хиљада Македонаца, али свега 25.000 њих се изјаснило да припада новој нацији и МПЦ.
Зато не треба никада прозивати народ, већ њихову власт и националисте који их слепо подржавају.
Понављам највећу грешку коју су направили ткз Македонци је што су за директног потомка изабрали Грка Александра Великог и тако покидали и словенске везе са православним народима.
Gambino zar te je deda toliko mnogo tukao pa sada toliko mrzis Makedonce??? Dodusa nije do dede, ko sto vidim ti mrzis i Srbe, tako da izgleda da je problem u tebi...
Gambino zar te je deda toliko mnogo tukao pa sada toliko mrzis Makedonce??? Dodusa nije do dede, ko sto vidim ti mrzis i Srbe, tako da izgleda da je problem u tebi...
Ај буди искрен па реци да подржаваш званични став македонског руководства да се призна независно Косово. Ево како се македонски европејци шлихтају Е.У. и новом фиреру.
Nema veze samo vi priznajte nezavisno Kosovo i Metohiju A vidim da ti je Goce Delcev idol. Kako Makedoncu moze biti uzor neko ko je Bugarske Nacionalnosti to mi ne ide u glavu, a ako i jeste vas najveci junak nije ni rodjen, ni poginuo u Makedoniji, sto samim tim dovodi do zakljucka da ste vi Makedonci lopovcine koje svet nije video.
I ime Drzave, i Aleksandar Makedonskog, I Nacionalnog heroja i Crkve i Veru ste ukrali od komsija pa zato i imate sa njima problema a imacete ih i dok vas Siptari ne pojedu.