A ti se vala prošetaj pa se sama upoznaj sa činjeničnim stanjem...eto, mogu ti se ponuditi kao turistički vodič ...Posebno mesto u kome se možeš dobro provesti je prigradsko naselje u Skoplju a zove se Šutka , najveće cigansko naselje u Evropi...Mislim da broji oko 10 000 žitelja..U ostalom ima već snimljen film o tome pa se možeš pre polaska pripremiti za ono što te čeka...nećeš se pokajati...
Па најбоље да из чиста мира одем у Скопље, без разлога... Мислила сам да имаш да кажеш нешто што не знамо. За насеље Шуто Оризари сви знају.
Nisi mi delovala tako ozbiljno, oprosti...ali svakao mislim da neka dublja debata o Skoplju se ne bi uklopila u ovu temu...Jedino što ti mogu reći, ma da sam to manje više istakao u predhodnom postu, je da Skoplje najmanje simbol Makedonije...Počev od trgovinskih radnjii ulica, preko tržnih i velikoprodajnih centara sve je provučeno šiptarskim delovanjem..Njih još nema, ma da teško da će ih u skorije vreme i biti, u proizvodnim granama pošto nisu baš skloni takvoj organizaciji..mešutim u ostalim komercijalnim radnjama su itekako uticajni..O dileraju i prostituciji da ne govorim...A glavna publika za to je stalež mirovne misije...e sad ako od mene očekuješ još detaljnije rasjašnjenje tipa ko, kada kako i koliko u koga, tu ti stvarno ne mogu pomoći jer sam ipak ja tamo običan prolaznik i povremeni gost
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
e moji Srbi sta smo docekali brate jadni mi stvarno samo mogu reci da smo jadni
eheheh..sad ga baš reče...vazda ta demagogija i patetika..ajde nek nas malo spopadne najezda Obilićevih I Hrebljanovićevih motiva za spasenje ognjišta i duša naših..nemojmo da smo vazda na kraj srca i u nekom grcalu, ajde da se suočavamo sa problemima Pročitaj brate Srbine " Živeti podviižnički u savremenom svetu" ruskog Igumana N. Prosto ćeš se preporoditi i suštinu kao i način prave porbe preobratiti
« Poslednja izmena: 03. Dec 2007, 18:41:37 od producnenad »