Pa mi smo u boljoj poziciji. Kako je kod vas krenulo ostace vam samo glavni grad
E ovo je smesno pa vi u jedan deo Skoplja ne smete da udjete gde zive Albanci a ti mi tu nesto pricas o nasem glavnom gradu mozda mi imamo Siptare na Kosovu i Metohiji a kod vas su po celoj Makedoniji.
ma nije se smelo ni pre 15 godina... žensko glavu dole, bolje ako, kada ideš u kupovinu preko dana...
a Makedonija bi, procenjuju politički lideri kosovskih Albanaca
Kraj price.
vec sam htio da prozovem makedonski narod za nevidjenu glupost i dragog nam moderatora iz makedonije canelanea (jedinog mislim) ,i onda sam procitao pocetak teksta ,ovdje se stvarno sva prica zavrsava....pozdrav
I treba Kad smo glup narod, Dozvolili smo da nam Ustasha vodi drzavu 50 godina, pa "Crnogorac" 15 godina> Dok su oni prodavali Srpsku zemlju , mi smo bili srecni jer smo isli u opatiju na more i na ohridsko jezero, naravno kreditima koje moramo sada da otplacujemo
Nezavisnost Kosova je srpska izmisljotina. Balvane vozaju sa 'sutra ce', nema izbora, nema reformi i nema takve evrope. Uhvacen je razgovor izmedju Tachija i Chekua, da su rekli: sta da proglasimo kad nemamo sta? Mi nikako nismo suvereni. To ce se vozati tako da ce se sistematski proimenjivati Ahtisarijev plan. Ne samo Makedonija nego i Hrvtaska i Slovenija i Crna Gora ce priznati Kosovo kad za to dodje vreme. I to kroz Savet Bezbednosti. Kosovo se prodaje necinjenjem vlasti i idealnim povodom da se srpski narod drzi pokoran.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic