Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Majka gurnula sina i ćerku sa terase i skočila za njima.  (Pročitano 14269 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Nisam ni očekivala da ćeš ti videti.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Nisam znao da postoji ova tema, i da sam video ne bih čitao, toliko mi je bilo muka kad sam video na tv... odmah sam znao da ne može da stoji priča o nekoj depresiji zbog nemaštine, bede i ostalo, jer je u pitanju bila nova zgrada u centru, gde su stanovi među najskupljim u Nišu...

'Bem ti život, šta napravi žena nenormalna, pa jel' moralo tako...
Šta god da je u pitanju, kako ljudi ne traže pomoć... ali skoči sama, ko te jebe, šta su deca kriva...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Marjan Stavrić: Bili smo divna porodica

UVEČE smo zajedno okupali Konstantina, nahranili Anastasiju, a Anita je potom ležala u sobi sa njima i čitala im knjigu. Oko 23.15 dao sam kćerkici lek jer je imala temperaturu. Ostavio sam vrata od njihove sobe otvorene, gledao u dnevnom boravku televiziju, a onda se i sam uspavao.

Ovako Marjan Stavrić, suprug Anite Stavrić, Nišlijke koja je sa terase u sredu bacila svoju decu, a zatim i sama skočila u smrt, opisuje fatalno veče u svom stanu u zgradi "Aleksandrija" u širem centru Niša.

Ona je zatvorila vrata. Moji prijatelji koji su ovde bili čuli su prasak.

Probudila ga je policija. Rekli su mu da je supruga pala sa terase sa decom. Video je zatvorena vrata sobe u kojoj je spavala Anita. Ušao je u nju, video otvorena vrata prema terasi i sa nje ugledao jeziv prizor, nešto što nikada ne može da zaboravi.

- Šokiran sam. To nije ona uradila, već njena bolest - ponavlja Stavrić. - Nikada neću da je krivim.

Govori nam da je "Anita imala psihičkih tegoba" i da je zbog toga počinila ovu nezapamćenu tragediju. Vidno potresen, vraća film, sa njom je otišao u Italiju 2000. gde su se venčali posle dve godine.

I Anastasija i Konstantin su se rodili u Veneciji.

- Bili smo jedna srećna porodica. Nikada nije bilo nemira i nestabilnosti - ističe Marjan. - Voleo sam svoju suprugu najviše na svetu. A i ona mene.

Kaže da je Anita radila dok nije ostala u drugom stanju sa Anastasijom, a da je pre toga imala dva spontana pobačaja, što je izazvalo prave traume. Kada su se vratili u Niš, Anita se zaposlila u "Dunav osiguranju".

To su te traume koje su se njoj vrzmale po glavi. To niko nije mogao da primeti - priča Stavrić. - A super smo živeli. Imali smo sve. I sve smo zajedno stvorili. Imao sam građevinsku firmu u Italiji, ne znam da li je neko bio idealniji od nas. Anita je decu mnogo volela, živela je zbog njih.

Pre godinu dana, kada su putovali za Italiju, na autoputu kod Novog Mesta mali Konstantin je doživeo fras. Bio je minut i po bez vazduha u kolima, dok mu porodični prijatelj nije izvadio jezik. Još jednom je doživeo fras, a u međuvremenu i često imao temperaturu...

- Anita je bila mnogo emotivna osoba, ali nije mogla traume da prevaziđe svojom snagom - veli Stavrić. - U svim momentima je htela da bude sa decom, a jednom mi je kazala "Marjane, ja ne mogu da izdržim ovaj pritisak. Slomila me Konstantinova bolest". I svaki put kada bi se deca razbolela ona bi doživela nervni slom. Nažalost, nisam mogao prisilno da je lečim. To ne dozvoljava naš zakon. I to me najviše boli. Svima sam mogao da pomognem, ali nisam mogao Aniti!

ANASTASIJA SE BORI ZA ŽIVOT

- Anastasija je na intenzivnoj nezi, pod stalnim monitoringom - kaže prof. dr Anđelka Slavković, direktorka Dečje klinike za hirurgiju i ortopediju. - Povrede unutrašnjih organa zahtevaju mirovanje. Kod ove pacijentkinje je dominantna povreda slezine i kontuzija pluća. Kod male dece izbegava se vađenje slezine, kao što je to slučaj kod povreda starijih osoba.

PITA ZA MAMU

- Anastasija pita lekare gde joj je mama - priča Marjan Stavrić.
- Kada sam u bolnici, dok joj čitam knjige, gleda moje ponašanje, pokušava da nešto shvati. Pita me kada će kući, kada ćemo na more..?

BILA JE DOBRA ŽENA

- Nijednu lošu reč ne bih mogao da kažem za svoju suprugu - priča Marjan.
- Neka znaju svi da je bila savesna, dobra žena, koja se za decu borila i brinula o njima.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Jadna zena, bila je ozbiljno bolesna i to je to. Strasna tragedija, prosto. To je zivot .. svakome nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Da, jako bolesna zena.Cija je post natalna depresija svakim danom sve vise i vise napredovala sve do momenta kad je odlucila da sebi i deci oduzme zivot. A okidac je , po mojoj slobodnoj procen,i bio onaj momenat kad se uzrujala zbog klinca. Njen mozak je nasao resenje da sacuva i sebe i decu od daljih trauma tako sto ce ubiti i sebe i njih.

Nije tacno da se ne primecuje kod zena niti kod bilo koga taj psihicki problem. Samo se nije gledalo niti pridavalo paznje njenom promenjenom ponasanju. "Procice, to je samo faza" itd...

Imali smo mi uporodici slican problem. Ona je toliko duboko "otisla" u bolest da je govorila kako joj se prorocica obraca direktno preko televizora imenom i prezimenom. Obesila se nekoliko meseci posle toga.

Niko na taj deo posle porodjaja i delikatnu zeninu psihu ne obraca paznju. Srecne su one koje to ne prezive. Bojim se da bi u suprotnom veliki deo nas bile same. I nazivane ludacama,nenormalnim glupacama...i tako dalje....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
Da, jako bolesna zena.Cija je post natalna depresija svakim danom sve vise i vise napredovala sve do momenta kad je odlucila da sebi i deci oduzme zivot.
Па не бих рекао да си ти квалификована да делиш дијагнозе и утврђујеш узроке болести ове жене.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Da, jako bolesna zena.Cija je post natalna depresija svakim danom sve vise i vise napredovala sve do momenta kad je odlucila da sebi i deci oduzme zivot.
Па не бих рекао да си ти квалификована да делиш дијагнозе и утврђујеш узроке болести ове жене.  Smile

Napisala sam po mojoj slobodnoj proceni  Smile
A odkud ti znas da li sam kvalifikovana ili nisam  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112

Inace bih se slozio, ali je potrefila sve prilicno tacno. Vjerovatno zbog tog slicnog iskustva.

I ja u sustini amaterski kazem, al et ucila se psihijatrija, pa sam ko biva i upoznat.

-

Inace ne zivimo u Svedskoj gje ima ikakvog staranja o ljudskom psihickom zdravlju, narocito o ozbiljnim stanjima.
I gdje nije blam kontaktirati psihijatra/ologa.

Mozda za citavu Srbiju ima 5 modernih psihijatrijskih ustanova (gdje se pazi na covjeka).
Ostalo je prilicno srednjovjekovno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Dodala bih samo da ima nas koji umemo da procitamo i knjige iz Neurologije i Psihijatrije .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Svaka cas' - samoincijativno obrazovanje.

I jesu zanimljive za citat informativno. Mada naucit tacno i precizno primjenit  Smile

Mada ovih dana na Medicinskom fakultetu su kriterijumi za polaganje psihijatrije raspadnuti.

Jer i profesori razmisljaju ko ce se bavit taj ce i da nauci a ostale necemo da gnjavimo.

A prije je to bio prejeben ispit. Mnogi doktori imaju kompleks od teskog polaganja Psihijatrije ili niske ocjene. Bilo bas tesko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.