Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 05:42:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maja Gojković prekinula veze sa SRS-om  (Pročitano 30056 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A fala dragom Bogu da je gotova i ta saga sa njom
Zavrseno i dovidjenja
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma pukla je ona bez radikala Smile Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Opet ista politicka paranoja...
Ako nije s nama... na kolac...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Испоставило да је Мировић лагао. Маја није основала групу грађана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
nemam pojma da li će osnovati novu partiju ili preći u neku drugu, da li je bila mutna ili ne, samo je bilo vidno da u radikalima štrči kao bela vrana..i fizički i mentalno. čini mi se da je srs izgubio njenim odlaskom. da su radikali bili pametni pa da su nju kandidovali za predsednika srbije, dobili bi glatko. mislim da bih i ja glasao.. Smile
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
mislim da onda oni ne bi glasali  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Maja Gojković: Partija izbacila svog osnivača

NOVI SAD - Da više nije član Srpske radikalne stranke gradonačelnnica Novog Sada Maja Gojković je, kako je izjavila, saznala iz saopštenja novosadskog odbora SRS.

Ona tvrdi da nema novu stranku i da je pre isključenja iz SRS niko nije kontaktirao, nijedno objašnjenje, kaže, nije dobila i posle osamnaest godina prosto je izbrisana iz evidencije i tako postigla još jedan rekord srpske političke scene - da partija izbaci svog osnivača.

U intervjuu današnjim "Novostima", ona je rekla da planira da ove nedelje izađe sa svojom listom za lokalne izbore i da razmišlja i o pokrajinskim.

Gojkovićeva je, ipak, naslućivala šta će se dogoditi, ali je čekala poziv u kome će joj neko objasniti šta nije u radu - nije ga bilo...

“Čekali su da odem, da im bude lakše”

"Prvi znaci da se tako nešto sprema videli su se kada je u Novom Sadu počeo da se prikazuje spot bez mene. U čuvenom komunističkom maniru, po kojem se nepodobni brišu sa fotografija. Ta cenzura bila mi je prvi znak. Nikakvih drugih signala do te konferencije za novinare na kojoj je saopšteno da više nisam član nije bilo", kazala je ona.

Gojkovićeva je dodala da se trudila u poslednje tri, tri i po godine, da komunicira sa čelnicima stranke da bi se sprovele određene reforme.

"Mnogo sam vremena utrošila na definisanje drugačijeg načina razmišljanja. A, oni su, očigledno, čekali da odem sama, pa da im bude lakše. Videli su da to neću učiniti, a zbog nečega im se jako žurilo", smatra ona.

Utrošila sam, tvrdi Gojkovićeva, ogromno vreme na razgovore i nikad mi niko nije rekao da tu ima bilo šta neprihvatljivo.

Srbija se promenila, SRS nije

"Naprotiv, u razgovorima je uvek bilo razumevanja. Sad vidim da to nisu bile iskrene želje, nego potrebe predizbornih kampanja. Ako im je izraz želje za reformama to što će nekog ko pokaže drugačije mišljenje isključiti iz stranke, a da, pri tom, ne dozvoli ni članstvu da se o tome izjasni, voljom ko zna koga, onda nam se vizije zaista razlikuju", rekla je ona i dodala da ne zna ko u vrhu stranke stoji iza svega i koji su stvarni razlozi.

"Ne mogu da shvatim da neko u 21. veku govori da je naša veličina u tome što se nismo promenili... Srbija je posle 2000. znatno drugačija nego devedesetih. Svaki dan nam daje nove izazove. Morali smo da se prilagodimo. SRS je jaka stranka, birači očekuju od nje da jednog dana predvodi Srbiju. Ali, to nikako da se dogodi", rekla je Gojkovićeva.

Ona ne vidi da su radikali spremni da naprave zaokret da bi bili prihvaćeni, da bi imali koalicioni potencijal.

"Ne može stalno da se govori da neće sa ovim ili onim. Izgleda kao da zapravo i neće da dođu na vlast. Još nisam čula kako radikali misle da vode Srbiju u 21. veku. Da li je to put izolacije ili put ka Evropi", rekla je Gojkovićeva.

Ona smatra da se lider SRS Vojislav Šešelj na suđenju u Hagu odlično brani, da je očigledno da će uskoro biti u Srbiji i da je to značajno za budućnost Srpske radikalne stranke.

Izvor: Radio-televizija Vojvodine

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Хахахаха распадају се радикали, притање да ли ће прећи цензус!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Qtek 小米
Да се Маја пита странка би се звала ''ЕвроуниЈатска Радикална Странка'', али странци треба свежа крв и добро је што се ослобађа таквих 'чланова'.

Српски национализам је важнији од било ког Радикала, укључујући и Шешеља.

п.с.видели смо животни и политички пут једног Вука Драшковића, који је био један од највећих идеолога српског национализма, који је чак и на пољу књижевности радио у корист пропагирања те идеологије.
А онда је отишао у тотално другу крајност и изгубио свој политички идентитет.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
I-mate 30 Pro
Pametna zena
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 05:42:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.