Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:37:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mafija može, vladika ne  (Pročitano 33130 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Eto... da se i ja jednom slozim sa tobom

Vidis da to i nije tako tesko priznati...  Smile

....kao sto ne bi trebalo tesko pasti ni Crkvi da Filareta proglasi politikantom i oduzme mu status koji uziva.

....a Rinaka se bori za Kosovo... Smile

Gale, pitaj Filareta....on je i sam to izjavio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat
Vidis da to i nije tako tesko priznati...  Smile

pa, nisam ja toliko sujetna koliko ti mislis... a i isto ponavljam vec..hm.. 42 strane... Smiley
drago mi je da postoji neko ko ima misljenje slicno mome Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Anea bojim se da pricaš tek da bi pricala,mani se te demagogije,možda prolazi kod dece!Bice ipak da si ti puno zrelija nego što pokušavaš da pokažeš!A to kosovo,pa kosovo i metohija,pa busanje itd je u najmanju ruku uz vetar...
Citat
....a Rinaka se bori za Kosovo...
Da makar i na ovaj nacin!A ne kao neki koji bi sve za rad svoje licne materijalne ili neke druge situacije prodali!
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 16:43:23 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da makar i na ovaj nacin!A ne kao neki koji bi sve za rad svoje licne materijalne ili neke druge situacije prodali!
Pricas nekome ko nikada nikome ne bi dao Kosovo. Samo, licni stavovi, ubedjenja i principi se brane na mnogo drugaciji nacin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Transparent za vladiku

U mestu Međuvršje između Čačka i Ovčar banje, jutros je osvanuo transparent, koji se odnosi na zabranu ulaska vladike Filareta u Crnu GoruTransparent je postavljen na železničkom mostu, a na njemu piše „Hašim Tači može, srpski vladika ne može. Crna Goro Šta si dočekala?".

Još nije poznato ko je napisao i postavio ovaj transparent.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne tebi! Smile
Citat
Pricas nekome ko nikada nikome ne bi dao Kosovo. Samo, licni stavovi, ubedjenja i principi se brane na mnogo drugaciji nacin 
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 16:58:12 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Filaret može u Crnu Goru

Crnogorska vlast odlučila je da vladiki Filaretu dozvoli ulazak u Crnu Goru isključivo radi vršenja verskih obreda i pod nadzorom državnih organa, rekao je ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen.

Roćen je tu odluku saopštio na konferenciji za novinare u Podgorici na kojoj je učestvovao i ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić.

”Vladika milesevski gospodin Filaret moći će da udje u Crnu Goru isključivo radi obavljanja verskih obreda, pri čemu će imati policijsku pratnju”, rekao je ministar Roćen.

On je dodao da će odluku zvanično objaviti ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Jusuf Kalamperović u ponedjeljak, 10. septembra, ali da odluka već važi.

Na pitanje novinara da li je Crna Gora donela ovakvu odluku na preporuku medjunarodne zajednice, Roćen je rekao da “su crnogorske vlasti i predstavnici medjunarodne zajednice bili u kontaktu prethoidnih nekoliko dana i da Vlada ne bi donela nijednu odluku koja bi išla na stetu gradjana Crne Gore”.

Roćen je objasnio da je Vlada Crne Gore ukinula zabranu za Filareta, poštujući verska osećanja gradjana, ali da ostaje privržena evropskim ciljevima, i obavezama prema Medjunarodnom sudu za ratne zločine u Hagu.

On je rekao da su najznačajniju ulogu u rešavanju situacije u vezi sa vladikom imali predsednici Crne Gore i Srbije, Filip Vujanović i Boris Tadić koji su svakog dana telefonom razgovarali tražeći rešenje.

Šef srpske diplomatije Vuk Jeremić, koji je u subotu doputovao u nezvaničnu posetu Crnoj Gori kako bi razgovarao sa kolegom Roćenom, pozdravio je odluku crnogorskih vlasti.

”Veoma sam zadovoljan ovakvom odlukom. Smatram da će ovaj postupak crnogorskih vlasti značajno doprineti poboljšanju dobrosusedskih odnosa kao i kompletne situacije u regionu”, rekao je Jeremić.

"Ovo je odluka Crne Gore i Srbije, kao suverenih država", rekao je Jeremić i dodao da za takvu odluku nije bilo potrebno "odobrenje" medjunarodne zajednice.

Filaret van životne opasnosti

Vladika mileševski Filaret, koji je prošle noći zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, smešten u prijepoljsku bolnicu, sada se nalazi van životne opasnosti, navedeno je u zajedničkom saopštenju Eparhije Mileševske Srpske pravoslavne crkve i lekarskog konzilijuma Ministarstva zdravlja Srbije.

U saopštenju se dodaje da lekari i osoblje bolnice u ulažu velike napore kako bi stabilizovali narušeno stanje vladike Filareta.

"Razgovori, saveti i molbe patrijarha srpskog Pavla i svih dobronamernih ljudi urodili su plodom", ističe se dalje u saopštenju.

Episkop mileševski Filaret je u stanju kritične iscrpljenosti, u noći izmedju petka i subote oko 1:30, kolima hitne pomoći prebačen u Opštu bolnicu u Prijepolju.

Lekari iz Beograda, Užica i Prijepolja ustanovili su visok nivo šećera u krvi i potpuno oslabljeno srce.
Zdravstveno stanje vladike Filareta već nekoliko dana je u kritičnoj fazi, a njegovo funkcionisanje znatno otežavaju uslovi u kojima protestuje i neuobičajeno hladno vreme.

Episkop mileševski Filaret počeo je štrajk gladju 28. avgusta pošto su vlasti Crne Gore po treći put ovog leta odbile da ga puste da udje u zemlju.

Vladika Filaret je označen kao jedan od pomagača haških begunaca i nalazi se na listi osoba kojima je zabranjen ulazak u zemlje Evropske unije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat
Anea bojim se da pricaš tek da bi pricala,mani se te demagogije,možda prolazi kod dece!Bice ipak da si ti puno zrelija nego što pokušavaš da pokažeš!A to kosovo,pa kosovo i metohija,pa busanje itd je u najmanju ruku uz vetar...

Pa, ja bih zaista volela da u tebi vidim ozbiljnog sagovornika... Ali, zaista... Smile

S druge strane, meni je Kosmet dedovina... A, tebi? Wink
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 17:37:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Daj bre ne uplici se u takve decije rabote!Kakve sad veze ima tvoja dedovina?Ko je tebi šta pominjao,gde si se ti u toj svoj prici našla ,šta ti to znaci da bi volela da vidiš u meni ozbiljnog sagovornika?Ako misliš da sam neozbiljan jednostavno me preskoci i to je to !Samo se mani tog sarkazma nicim izazvanog!

Citat
S druge strane, meni je Kosmet dedovina... A, tebi?
Meni je babovina! Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 17:48:51 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900

Прочитао сам текст на У92...много добар доказ! Smile

Ови из ДС ладно могу да започну кампању са слоганом: извињавамо се, много се извињавамо...

Pa ne znam gde si ga procitao, ni kako si ga protumacio, ali niko ovde nije duzan da tebi dostavlja i izvodi dokaze. To sto realnost obradjujes "po svojoj meri" je tvoja stvar, i ne zelim rasprave sa tobom, ali je tvoje razmisljanje vrlo nezrelo, nepotkovano validnim argumentima,  i zatupljeno cinjenicom da je Filaret vladika "tvog" naroda, i samim tim nije kriv ni za sta.
Takvi stavovi me ne doticu, niti iznenadjuju, samo su mi smesni.
Sa druge strane, ne vidim cemu prozivanje DS-a? Ili si pomesao teme, ili opet imas neki hronican problem sa ljudima iz te stranke...
Oni ne treba da se izvinjavaju, stavise, trebalo bi da se izvini sam Vladika za greske iz proslosti, mada, kad bolje razmislim, ne bi mu skodilo jos jedno javno pokajanje.
Коментар за ДС је везан за извињавање,ДСС пљуне,ови се извињавају прво муслиманима,па усташама па као неким црногорцима.
Што се тиче сагледавања чињеница,могу само да кажем да си баш ти тај што сагледава неку своју верзију истине на као објективан начин омаловажавајући мишљење другог.Типично демократски... Smile
Онда,што се тиче доказа,нико теби нити било коме на форуму не тражи да мени дајете документа,већ ако сте толико задрти покажите неком ко је за то надлежан,а не да дајете тако неке пљувачке информације које објављује Време или У92.То само даје до знања са каквим индијанцима причам... Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 19:00:06 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:37:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.