Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Madjarska porodica se iselila zbog pretnji...  (Pročitano 3576 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
'Tako mlada a vec madjarica'- Rambo Amadeus
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Još juče sam htela da napišem post na ovu temu ali me je omela loša konekcija. Elem, ide mi na živce cela ova medijska hajka. Niko ovde ( u Subotici) nije nikoga dirao. Na kući te porodice nije napisano "crknite Mađari ", nego je napisano "ČRKNITE Mađari" (ćirilicom). Ni POLUPISMEN Srbin ne bi pomešao C I Č !!! Ta porodica se lepo iselila u Mađarsku, tamo će dobiti državljanstvo, stan i posao, a ceo slučaj je poslužio da Jožef Kasa   skrene pažnju  Evropske zajednice na sebe (inače 1998.godine, pre NATO agresije, je poslao pismo Oebsu da pošalje misiju i u Vojvodinu " dok još nije suviše kasno", a 1999. za vreme agresije je izigravao velikog patriotu i držao mitinge u centru grada).U Subotici nisu problem ljudi (Srbi, Mađari, Bunjevci, Hrvati itd.) i međuljudski odnosi, nego je problem u jednom čoveku - Jožefu Kasi koji se na sve načine trudi da Suboticu i okolinu pripoji Mađarskoj, a medijsko eksponiranje lažnih sukoba je način da ostvari svoje planove.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Pa problem jeste u ljudima u Subotici, u ljudima koji GLASAJU za tog istog Jozefa Kasu... kao da ne postoji bilo ko drugi za koga bi mogli da glasaju. Tako da mi ljudi uopste nisu jasni. Ali uopste!
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Bilo bi sjajno da je samo jedan covek u pitanju... Ima "Kasa" jos... I medju Madjarima i medju Srbima...   Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ima kasa koliko volis, samo je ovaj najdeblji i najgore divan srpski pa je najreprezentativniji Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1294
mob
Nokia N95
kako ljudi mogu da nasednu na te pokvarene lazi i provokacije?
IP sačuvana
social share
- Lee -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Senzacionalizam... neka pisu pa makar i dobro... pisi sta hoces samo stavi veliku sliku... e pa posto ti takvi ljudi vode i uredjuju sve vrste medija... mozes misliti kako je u nekim ozbiljnijim ustanovama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Inače juče sam čula da ti Šetetovi imaju još jednog  sina, starijeg od Denisa. On nije hteo da se iseli sa roditeljima, bratom i sestrom, nego je sa svojim dedom okrečio kuću i nastaviće da živi u Subotici, znači njega ovde niko ne dira.

@Sasha1
U Subotici  postoji jedna mađarska stranka (Kasa), i deset srpskih, zato uvek pobedi kasina stranka, ali možda sada neće
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A mi srbi smo u tolikoj meri retardirani da nikom ne padne na pamet da napravi koaliciju... a i da proba... ko da glasa za to kad se svi medjusobno pljuju....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Citat: SerbianFighter
A mi srbi smo u tolikoj meri retardirani da nikom ne padne na pamet da napravi koaliciju... a i da proba... ko da glasa za to kad se svi medjusobno pljuju....

Eh... kod nas Srba se uvek ispoljavao taj Slovenski mentalitet... Mnogo smo neslozni i to nam je oduvek dolazilo glave... Bas danas citam u Nedeljnom Telegrafu kako su Ugljaninovi prvoborci slavili pobedu u NP... Srpske stranke su, naravno, nastupale samostalno, a neke su cak i podrzale Sulejmana... Boze, Boze, koji smo mi kreteni...  
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.