Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Madjarska porodica se iselila zbog pretnji...  (Pročitano 3585 puta)
18. Sep 2004, 19:04:05
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Otišli zbog straha

Porodica Šetet iz Subotice, čija je kuća pre nekoliko dana ispisana pretećim parolama, juče je napustila taj grad i otišla u Mađarsku gde će zatražiti useljenje. Na zidu i vratima kuće porodice Lasla Šeteta je crvenom bojom ispisano “crknite Mađari i “smrt”. Portparol mađarske granične službe Šandor Orodan izjavio je mađarskom Inforadiju da je porodica Lasla Šeteta juče u 9.40 ušla u Mađarsku i da su nakon toga, kombijem mađarske granične službe prebačeni u Budimpeštu. Orodan je rekao da je mađarska granična služba porodicu iz Subotice odvela u ured za useljenje ministarstva za unutrašnje poslove, pošto su oni izrazili želju da se presele u Mađarsku.
Mađarski mediji javljalju da porodica Lasla Šeteta iz Subotice želi da zatraži političko utočište u Mađarskoj zbog fizičkih napada i ugnjetavanja, čemu su bili izloženi od strane Srba u Vojvodini. Portparol mađarske granične službe Šandor Orodan je izjavio juče da porodica Lasla Šeteta nije zatražila azil, već su želeli da potraže ured za useljenje mađarskog MUP-a. Orodan je izjavio da je prebacivanje porodice do Budimpešte mađarska granična služba preuzela na sebe uzimajući u obzir vanrednu situaciju, ali je dodao da u sličnim slučajevima ta služba neće prebacivati one koji stižu u Mađarsku. Mađarski mediji preneli su da se porodica Šetet iselila uprkos tome što ih je mađarski predsednik Ferenc Madl, juče, tokom boravka u Subotici, posetio i savetovao da ne donose ishitrenu odluku.
Porodica Šetet, napustila je juče Vojvodinu. Šetetovima su pre nekoliko noći na kući ispisane preteće šovinističke poruke i zaboden nož na ulazna vrata. Laslo i Slavica Šetet kažu da su odluku doneli zbog straha:
- Zato što se jako bojim za porodicu, ne znam šta će biti sledeće. Ne znam da li će biti metak ili će zapaliti kuću, jako mi je teško, pošto sam i srčani bolesnik. Meni se ovo čini kao najbolje rešenje- kaže Laslo, a Slavica njegova žena dodaje: “Ne spavamo mirno. Mala se budi noću, plače, tako da se barem ne plašimo”. Devetnaestogodišnji Denis Šetet, koji je nedavno pretučen na autobuskoj stanici u centru Subotice, deli neizvesnost roditelja i mlađe sestre, koji ne znaju šta ih očekuje u Mađarskoj: “Očekujem da ću živeti bezbedno. Ništa drugo”. Prva porodica koja je Vojvodinu napustila zbog incidenata, prešla je granicu u petak ujutro, oko 9 časova, kada su ih saslušale mađarske vlasti. (Beta, B92)

Malo nam je ratova izgleda,posto Vojvodina jos nije ratovala u zadnjih 15 godina a to nekome smeta evo povoda pustiti malo krvi neduznom narodu
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Ovo mi se nimalo ne svidja... Plasim se da ce sacica ekstrema na obe strane da dovede do zestokog sranja (da izvinu deca) u Vojvodini... Samo nam je jos to trebalo...
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Bice bice sranja velikog,nazalost  Smile  :anger:  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Ne mogu da shvatim da je ova zemlja toliko prokleta da sve sto valja uniste idioti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nek se sad zahvale svom sunarodniku i predvodniku sto je onakvim ponasanjem izazvao reakciju naroda.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Gotovo, ljudi, ode nam zemlja u...  Smile
Verovatno se sada nece desiti nista bitno, ali seme je posejano... Nek' je Bog u pomoci nasoj deci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Izvini mi se, ali moja deca nece odrastati u ovakvom ludilu u kakvom ja odrastam, ako to znaci da moram da odem odavde, pocinjem da se pakujem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Treba uhapsiti Canka i Kasu i zavrsiti stim konacno!

Canak je fasista i izdajica!

Treba da visi na Terazijama i to obesen za J***
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
O Jozefu Kasi ne bih da se mnogo izjasnjavam, osim sto mi nikada nece biti jasno sta vojvodjanski Madjari vide i u njemu i sta Suboticani (svih nacionalnosti) vide u njemu te glasaju za njega.

Sto se tice incidenta, meni jedino nije bilo jasno zasto je taj decak pretucen, to nikada nismo culi. Mi smo samo culi da je pretucen, ali ja se ne secam da sam cuo ko je to uradio i zasto. Da li zato sto ga neko mrzi, ili zato sto je on imao neke ispade na sovinistickoj osnovi... zato mi nista u ovom slucaju nije jasno, osim sto me uznemirava sve to, tim pre sto i deo moje porodice zivi u Subotici, a i ja sam vec poodavno planiram da se preselim u taj grad.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma pusti me toga.. pa i ja sam dobijao i delio batine u zivotu,al nikad nisam pokusavao da od toga pravim predstavu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.