Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:08:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mad Max: Fury Road (2014)  (Pročitano 40126 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Na šta je spao serijala. Od Maksa koji je bio pojava i persona na početku do nekog gotik zombi manekena koji je preuzeo ulogu vođe na kraju serijala.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Slažem se da je Furiosa glavni lik, da je priča najjednostavnija koja može biti, da je ovo drugi deo sa većim budžetom i da Max ne može da sastavi 2 reči.  Smile Od mene malo veća ocena jer mislim da je akcija bolja od dosta novijih visokobudžetnih filmova a i muzika je dobra.

Pogledala sam film na tvoju preporuku  Smile Smile (mislim da je bilo na temi poslednji film ili tako negde)

Kad se pojavio bile su one rasprave "feministicki film" i sl. Mislila sam "bwe Mad Max je to, koliko moze zenski lik da ga "ugrozi" " - kad ono. Filmcic je ok, i trebalo bi da se zove "Fury Road", znaci bez Max-a u nazivu. Tom Hardy je dobar glumac, tako da je ovde vidno bled zbog scenarija a ne zbog svoje umetnicke vestine.

Samo poslednji film, nije bila preporuka  Smile Ja ponekad dam malo veću ocenu od zaslužne  Smile. Slažem se  Smile. Miller je išao na akciju ovog puta. Dobro barem nije opet babysitter kao u trećem delu, mada i ovde čuva malo odraslije devojke  Smile Meni drugi deo najbolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Odgledao pre par minuta. Nekako su mi strasniji bili oni prvi negativci iz prvih delova. Ovo mi je sve nekako mlako. Bezveze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Samo čekam da izađe Terminator. Tu će ocena biti max 4 najverovatnije.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 00:35:53 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ovo je Bej treb'o da režira jebote, kakav propust. Evo ovde je njegova animirana verzija bukvalno opisala radnju filma

Kakvo traćenje vremena i talenta Toma Hardija. Kapiram ja da je uz'o osmocifreni honorar za ovo, i njemu lepo, al ovu ulogu je mog'o da odigra i Boris Bizetić. Čovek nije progovorio sve ukupno 10 rečenica, a polovinu filma mu se nije videla faca od one brnjice. Rouzi em napraviše trudnu, em je eliminisaše na pola filma. Nat kul.

Vidim da se mnogima na temi ne sviđa film, a vidim i da je na imdb-u ocena 8.5. Moj utisak je negde između. Stvarno ispada da je Furiosa glavni lik, a Maks se prišljamčio tu da ćuti i da ga pucaju fleševi iz prošlosti. Verovatno je trebalo da malo više razrade priču i likove, a da bude za nijansu manje jurnjave modifikovanim vozilima kroz pustinju, al jebiga, išli su na pravi letnji blokbaster, pa razumem zašto im na primer dijalozi nisu bili pri vrhu liste za odraditi kako treba.

Nuks je pobedio, plus lik sa gitarom naravno.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 02:04:13 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Drugi film je i dalje najbolji, ovaj treci je drugaciji.

Ti pricas o tome kako je imao 16 recenica u ovom filmu Max, a po cemu je to drugacije od Drumskog Ratnika?  Tom Hardy je imitirao Gibsona, a nije pravio svoju verziju Pobesnelog Maxa.  Feministkinje su izjebale ovaj film samo tako, tako da je film trebao da se zove Furiosa a ne Pobesneli Max.

Da je Bay uradio film bio bi krs pun explozija i jos goreg scenaria.  Ovde je dobro sto je CG na minimumu za razliku od svih ostalih sranja iz holivuda.

Prica je slaba, ali osim prvog dela nije vise tu bilo price. Vizuelno je film impresivan, ali van vizuelnog nema sta drugo mnogo da ponudi.  Nadam se da ce sledeci biti bolji.  Meni se film sam po sebi dopao, osim narvno ociglednog sranja koje su zasrali, i mogu reci da ce biti bolji od Terminatora koji je jos vise sjeban. Trebali su ispocetka da rade oba serijala i gotova prica.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Samo poslednji film, nije bila preporuka  Smile Ja ponekad dam malo veću ocenu od zaslužne  Smile. Slažem se  Smile. Miller je išao na akciju ovog puta. Dobro barem nije opet babysitter kao u trećem delu, mada i ovde čuva malo odraslije devojke  Smile Meni drugi deo najbolji.

Pa to kazem  Smile Ocena 8/10 mu dodje kao preporuka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
SonyEricsson k700i
Глума - танка
Прича - Готово да је нема
Музика - Сјајна, лоше искоришћена

Ко овоме даде да буде толико у дуго у топ50 ја не знам.  Очекујем стрмоглави пад оцене када изађе BluRay.

Ocena 6.5/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Pa to kazem  Smile Ocena 8/10 mu dodje kao preporuka  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 18:38:20 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.9
mob
HTC one m9
Глума - танка
Прича - Готово да је нема
Музика - Сјајна, лоше искоришћена

Ко овоме даде да буде толико у дуго у топ50 ја не знам.  Очекујем стрмоглави пад оцене када изађе BluRay.

Ocena 6.5/10
Neka spektakularna prica nije postojala ni u prethodnim delovima,zna se sta se ocekuje od Mad Max fransize,jasne su aluzije na doba u kome zivimo,a to su  1.idolopoklonstvo,covecanstvo nakon holokausta krece od nule (Azija,Afrika karakteristika primitivnih drustava)2.despotizam,apsolutna vladavina jednog u ovom slucaju mentalno poremecenog pojedinca(Juzna Amerika,Afrika,Azija pa u nekoj skorijoj proslosti i Evropa) 3.uslovljavanje ljudi osnovnim zivotnim resursom,u ovom slucaju to je voda (u danasnje vreme to je i hrana) 4.manipulisanje masama uz pomoc vere,verovanje u ultimativnu nagradu u slucaju herojske smrti(ovde je potpuno jasna aluzija na ekstremne islamiste) 5.naznake feminizma,tj preuzimanje inicijative od strane zena,Furiosa,bajkersko pleme sacinjeno od zena,devojke koje se usprotive despotu(upravo ono sto u savremenom dobu vise nije trend vec realno stanje stvari pogotovo u zapadnom svetu)6.mizoginija,omalovazavanje zena od strane muskaraca svodjenjem ih na jedino na njihovu reproduktivnu funkciju(opet u danasnje doba Indija i islamski svet) 7.kolektivno ludilo(ISIS) 8.mocan pojedinac (Immortan Joe)koji zeli da sebi produzi zivot na sve nacine,jasna aluzija na danasnje milijardere koji ulazu novac u istrazivanja za pronalazenje tajne mladosti ili bar usporavanje starosti,uzecu primer Dejvida Rokfelera koji ima 99 godina i kojem je 7 puta presadjivano srce i koji je izjavio  "Hoću da živim 200 godina, svaki put kad dobijem novo srce osetim novi dah" (http://www.srbijadanas.com/clanak/sedmo-srce-dejvida-rokfelera-hocu-zivim-200-godina-svaki-put-kad-dobijem-novo-srce-osetim) ..inace nevezano za ovaj film,u prethodnih delovima je postavljano pitanje otudjenosti,surovosti odrastanja bez roditelja,borbe za naftu,upotrebe atomskog naoruzanja,opet despotizam i feminizam,manipulisanje masama..Tako da onaj ko nije gledao prethodne delove,a ocekuje neverovatnu pricu od ovog filma je pogresio,ali ko je pogledao prethodne zna sta da ocekuje od ovog,a dobice i vise od toga,spektakularnu oktansku akciju 120 minuta sa jasnim aluzijama na savremeno doba.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2015, 13:24:44 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:08:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.