Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:47:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Machete  (Pročitano 26650 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation
Декутаибакута  Smile

Мислим да је најосновније прво погледати филм па тек онда давати било какав коментар. Ето ти га ниси ни погледао а сматраш се елоквентним да улазиш у неку расправу и што је најгоре убеђен си да си у праву.

Пошто дајеш савете ево и теби један: Ово је сине форум и свако има право на своје мишљење и свако има право да га изнесе какво год оно било. Ти имаш своје и пиши како мислиш али немој прелазити границу и на индиректан начин вређати друге људе зато што си ти рецимо данас надркан.

ако себе сматраш за доброг познаваоца филма,пријави се за квиз,можда освојиш неку наградицу или тако нешто...а ако желиш неког да вређаш или му намећеш своје мишљење иди у политичаре
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 16:43:35 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
reč koju si tražio nije elokventan nego kompetentan Wink  sine.

-edit-

zoki, pa ti ne da ne vidiš vizuelni i ne čuješ audio segment filma, nego propuštaš i njegovu srž. ako ne znaš engleski, a gledaš filmove sa prevodom koji je neki majstor iz malog zvornika uradio za TS koji je izašao juče, ja ne znam šta bih ti dalje rekao.

čak i profi prevodi koji se kod nas rade su mahom krš i često ispuštaju bit onoga što je rečeno, što je ponekad opravdano jer se u duhu našeg jezika ne može bukvalno preneti, a često je rezultat čistog ne poznavanja kako engleskog tako i srpskog jezika. o prevodima koji izađu par dana posle pojave bioskopskog snimka ne bih trošio reči, posebno kada se radi o filmovima koji svoju komičnost crpe iz dijaloga.

« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 17:56:24 od dedaibaba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation
Не сине,нисам погрешио,јер постоји јасна разлика измећу те две речи а ти компетентан никад нећеш моћи да будеш  док ово друго безуспешно покушаваш да постанеш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
ok. izguglao si reči i naučio šta zapravo znače. to je dobro. ono što nije dobro je što si pokazao da si kompleksaš koji ne bi priznao grešku ni za živu glavu. Smiley
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 18:10:16 od dedaibaba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
zoki, pa ti ne da ne vidiš vizuelni i ne čuješ audio segment filma, nego propuštaš i njegovu srž. ako ne znaš engleski, a gledaš filmove sa prevodom koji je neki majstor iz malog zvornika uradio za TS koji je izašao juče, ja ne znam šta bih ti dalje rekao

Pa ni ja nisam filmski obrazovan već samouk u ovoj i još nekim oblastima i zahvalan sam tom čoveku iz M.Zvornika koji se prihvatio nečeg čega niko drugi u nekom većem gradu neće.Uostalom uvek kažem da ne treba biti nešto naročito pametan da se vidi da je car go baš kao i da meni u nečem što sam video ne odgovara.A propustiti par sekundi  u ovakvom remek delu je zaista strašno i zaista ne vidim kako bi smrt nekoliko desetina statista u tih par sekundi uticala na radnju filma kad u njemu ima ljudskog mesa na tone.

Citat
čak i profi prevodi koji se kod nas rade su mahom krš i često ispuštaju bit onoga što je rečeno, što je ponekad opravdano jer se u duhu našeg jezika ne može bukvalno preneti, a često je rezultat čistog ne poznavanja kako engleskog tako i srpskog jezika. o prevodima koji izađu par dana posle pojave bioskopskog snimka ne bih trošio reči, posebno kada se radi o filmovima koji svoju komičnost crpe iz dijaloga

Nijedan jezik se ne može doslovno prevesti ali to ne znači da zbog tog ne moram da gledam film.Uostalom da smo kojim slučajem vodili raspravu o ovom principu pre 200 godina ja ne bih bio u pravu jer bih sigurno čitao knjige štampane u štampariji a ne ručno pisane na pergamentu.Moj je princip uvek bio (možda grešim) da je znanje znanje ma u kom obliku.Ono što je po meni loše biće loše u ma kom obliku i nikakva forma neće popraviti to.Uostalom sačekaj da vidiš film pa onda daj sud.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation
ok. izguglao si reči i naučio šta zapravo znače. to je dobro. ono što nije dobro je što si pokazao da si kompleksaš koji ne bi priznao grešku ni za živu glavu. Smiley

Е ово је сад већ прешло на ниво из 3. основне..

Како год,заиста ми није била намера да се расправљам са тобом и мој савет је био добронамеран али не због изношења твог мишљења већ због тога што си почео индиректно да вређаш.
Ако хоћеш уважи га а ако не,наставићеш да испадаш смешан са онаквим коментарима.

Немам ништа против тебе и све најбоље ти желим...а сад што би ти рекао,одјављујем се са ове теме  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 18:23:39 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
  Mislim da ću se odjaviti i ja  pod uslovom da ne budem protiv svoje volje dalje edukovan iako sam eto naučio da samo oni koji znaju engleski trebaju da gledaju filmove.Mi svi ostali treba da ćutimo o onm što smo videli jer ne razumemo šta su nam rođene prenele.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Ajde oladi na pogresne likove nasrces.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S8
Добро, ако пре није било рипова, зашто сада гледати копије, када на торентима и рапиду има колико хоћеш рипова, свих могућих и немогућих филмова?

Бар сада може да се погледа лепо филм и да се да оцена.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja uopste ne razumem kakve veze ima. Film(po meni) nije bolji ili gori samo zato sto se gleda u HD ili Screener varijanti (dobroj, ionako ne gledam lose ripove). Film je isti i na osnovu moze da se da neka ocena o filmu. Samo zato sto odem da gledam neki film film u 6d varijanti bioskopa nece mi film biti previse bolji nego sto je bio kada sam ga odgledao preko kompa na malo boljem snimku a ako je vizuelna komponenta filma ono po cemu se film posmatra u celini a ne prica ili likovi onda je "Avatar" najbolji film ikada a svi znamo da to nije tako (izvini Mrgi  Smile ). Tek ovo za subtitlove je smesno posto oni prevode manje-vise dobro a ja ionako mogu da gledam bez prevoda  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:47:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.