Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 339358 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Kako da ti odgovori ako nije procitao dokumenta?

A mislim ni ugovor...  Smile

Meni je to malo sokantno... sto ljudi potpisuju sve sto im stavis pred nos... prosto neverovatno... ali, dobro... vise para za advokate...
Ovce su za sisanje Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Za Kryptona

Ne znam dokle si stigao sa dokmentacijom o sc, ali meni je upalo u oči da sem spominjanja kapare po prezentacijama, nje nema nigde u ugovoru o kompenzaciji. Umesto kapare tamo se spominje samo depozit.

Sa druge strane Lyoness priča o avansu dok ugovor taj avans smatra kaparom i tu kaparu smatra odustanicom, tako da:
Citat
Avansna uplata/uplata dela iznosa za porudžbine (originalnih vaučera ili poklon vaučera) koju Član, koji je fizičko lice, uplaćuje, ima značenje kapare kao odustanice, te se, u slučaju raskida ugovora od strane Člana, uplaćeni avans ne vraća tom Članu.

Dakle gospodo branioci, te što Lyoness tupi da slobodno možemo da raspolažemo parama je Laž, sa velikim L. Sad če neko da kaže: "Pa ti to možeš da trošiš u partnerskim radnjma". A šta ako ne želim ? Šta ako hoću svoje pare nazad ? Lyoness će da mi tutne vaučer ili će reći da sam odustao od ugovora ?

Ja jesam laik što se tiče prava ali ovo nema šanse da prođe čak ni kod naših izvikanih sudova.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
BDP nije dobar pokazatelj. Ako ima neki ekonomista ovde pa da prodiskutijemo. Svaka statistička veličina, pa i ova je upotrebljiva bez još X pokazatelja.

Ajmo ovako, ukupan BDP Srbije je recimo 1.000 dinara. Od toga Fiat napravi 300, Železara 300, ostali krupni igrači 300. Ostalih 100 pravi ceo ostatak privrede? Ovo je ok? Šta vredi nekoj afričkoj zemlji što joj je, recimo BDP X milijardi, kad to pravi jedan privatni rudnik dijamanata a 99% stanovništva gladno i žedno? Ajmo stručnjaci.

Gđa koja je uplatila 200.000 din. nije prevarena. Koji deo ugvora nije ispoštovan? Sama nije ispoštovala da širi mrežu. Nema potrošnje - nema zarade. Pare je uplatila pre 7-8 meseci. Kome sad da se žali, nekako deluje da su zakonski rokovi za to prošli, ne znam. Jok... traži posle 3 godine da ti vrate pare.

Krypton, razočarao si me svojim postovima. Koji rudnik da otvoriš? Šta mlatiš. Sad i ti ne vidiš dalje od svog bagera? Ako si neki preduzetnik, valjda poznaješ nekoliko dobrih privrednika da skrcate na gorivo 10 miliona, za recimo 6-10 meseci?

Koju dokumentaciju da čitaš? Kupi bre bon za Maxi i OMV, idi kupi sladoled/leba gorivo da vidiš kako sistem radi. Ne kapiram kako očekujete da u pidžami i papučama nešto postignete?

A da si malo pametan, ti bi prvi pozvao onu gospođu što kuka za 200.000.... al neću ja da te učim.

AntiMLM - misliš da je ok da odeš u Frikom i tražiš Deltin sladoled? Koji se onda hvataš u kolo sa Lyonessom ako nećeš da trošiš kod partnerskih firmi? Ja nisam uzeo onu Ideinu i Nisovu karticu jer u Idei nisam potrošio 200 dinara od kad se otvorila... Pa?
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 19:05:29 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Ajmo ovako, ukupan BDP Srbije je recimo 1.000 dinara. Od toga Fiat napravi 300, Železara 300, ostali krupni igrači 300. Ostalih 100 pravi ceo ostatak privrede? Ovo je ok? Šta vredi nekoj afričkoj zemlji što joj je, recimo BDP X milijardi, kad to pravi jedan privatni rudnik dijamanata a 99% stanovništva gladno i žedno? Ajmo stručnjaci.

Ovo je dokaz da ti ne znas sta je BDP Smiley

Tako da se nijedan ekonomista nece raspravljati sa tobom. Smiley

Citat
Gđa koja je uplatila 200.000 din. nije prevarena. Koji deo ugvora nije ispoštovan? Sama nije ispoštovala da širi mrežu. Nema potrošnje - nema zarade. Pare je uplatila pre 7-8 meseci. Kome sad da se žali, nekako deluje da su zakonski rokovi za to prošli, ne znam. Jok... traži posle 3 godine da ti vrate pare.

A ni pravnik... odmah da ti kazem...

Sticajem okolnosti.. skolovala sam se u obe naucne discipline Wink
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 19:23:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Naravno da ne znam. Fijat nema veze sa našim BDP-om? Aj mi molim te objasni, mislio sam da znam nešto o ekonomiji.
1. Ja volim što ti znaš šta je BDP, onda mi objasni šta će južna Srbija da ima ako rast BDP-a bude i 10% godišnje?
2. Šta će bilo ko da ima od rasta BDP-a ako se u njega uračunava finansijski balon kao proteklih godina?

Sa pravne strane:
1. šta da tražiš posle godinu dana?
2. koga da tuži i zbog čega? Prevare nema. Pare nije ni tražila Lyoness-u...

Ni ti ne znaš ništa o Lyo pa ti utuvljavam na 20 strana. Ako misliš da je ok da moj odgovor tebi bude "Ne znaš ništa o ovome, nećemo da razgovaramo." Pa o Lyonesu niko od vas ne zna ništa pa piskarate nešto ovde...
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 19:39:50 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
koga da tuži i zbog čega? Prevare nema. Pare nije ni tražila Lyoness-u...
Nego gde je tražila, na pijaci ? Zar Lyoness ne "prodaje" mogućnost zarade ? Pare su uplaćene Lyonessu, a ne nekom levom na račum i to pod pod sumnjivim okolnostima, oštećenoj nije dostavljena kopija ugovora, njen prigovor nije ispoštovan, njeni zahtevni nisu uslišeni. Dovoljno materijala za jednu solidnu tužbu.

Pa o Lyonesu niko od vas ne zna ništa pa piskarate nešto ovde...

Znamo mnogo više nego što ćeš ti ikad naučiti putem seminara, treninga, video i tele konferencija.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Krypton, razočarao si me svojim postovima. Koji rudnik da otvoriš? Šta mlatiš. Sad i ti ne vidiš dalje od svog bagera? Ako si neki preduzetnik, valjda poznaješ nekoliko dobrih privrednika da skrcate na gorivo 10 miliona, za recimo 6-10 meseci?

Je li rodjo, kolika je tebi mesečna plata + sve ostalo što ućariš sa strane pa ti 10 milki deluje kao šaka jada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ja nemam tih 10 milki. Lyoness se zove "Udruženje potrošača", pa ako se ujedinimo nas nekoliko doćićemo do 20 miliona.

AntiMLM, o Lyonessu sam čuo prvi put na ovom forumu pre 2 godine. Kad sam se uključivo u sistem pre 6 meseci, nisam pročitao ni jedno slovo! Imam nekoliko kopija ugovora ljudi koje sam uključio a ne znam gde je moj.

Umesto da trebim po forumu i gubim vreme, uključio sam se i probao. Krcnuo 500 kinti u Maxi, 1.000 u Tempo, 5.000 OMV, 50.000 Simpo... i sve radi kako treba. Šta ima više da čitam.

Što se povraćaja para tiče, logično je da je vozaju i odlažu.. ali će morati da joj vrate. Avans je uplata za buduću potrošnju koja nije ostvarena tako da...
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 21:42:48 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
i sve radi kako treba

Rekli su isto i za Jezdu i Dafinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Da, pa?

Anea, ovo je sa Wikipedije - U ekonomiji, bruto domaći proizvod (BDP ili GDP*) predstavlja ukupnu produkciju roba i usluga, ostvarnu u nacionalnoj ekonomiji (domicilnoj zemlji), bez obzira na vlasništvo. To podrazumeva da BDP uključuje vrednost produkcije stranih lica (kompanija) u zemlji, a isključuje aktivnosti firmi u vlasništvu domaćih rezidenata u inostranstvu. BDP predstavlja ukupno stvoren domaći dohodak. Sama definicija BDPa po rječima osnivača tih mjerenja nema nikakve veze s predstavljanjem podataka o poboljšanje ili pogoršanje kvalitete života stanovnika neke države.

Pazi poslednju rečenicu!!!

Dipl.ecc.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 00:35:24 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.