Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 339114 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Aj ovako - Ja treba tebi da vratim pare, jer ti je X osoba obećala da ako mi ih uplatiš dobićeš 1.000.000 evra?
Što da ti vratim pare?

Gde se ne razumem u zakon? Ovo za ulaganje je tačno.

Skini pljuvačku sa očiju i razmišljaj, samo ti je cilj da pljuješ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
obratila sam se kancelariji za zaštitu potrošača i dobila sam odgovor da mi ne mogu pomoći jer je LY regularna firma u APR-u i da je sve rađeno po zakonu. Što se tiče te žene više puta sam joj se obraćala ali nema vajde. Čak smo moj muž i ja rekli da ćemo ići na njena predavanja i pred svim ljudima izneti naš problem, međutim to je uopšte nije žacnulo jer uglavnom dolazi jedna te ista ekipa i sređuju utiske sa seminara. Bojim se da mi ni advokat neće pomoći pa ću još i tu morati da platim. AntiMLMSrbija hvala ti na podršci i savetu. Moraću da krenem u boj. Kada me je ubeđivala da uplatim te pare dala je primer kako  ih mogu dobiti nazad. Naime znamo svi da se ne vraća keš ali ona kaže da npr. hoćeš da kupiš robu u vrednosti od 5000, daš 3000  a već imaš uplaćeno 2000 i to je to. Htela sam da u Tehnomaniji  pazarim ali od toga nema ništa. Moram da kupim vaučere i da mi se tih 2000 vrati kroz rabat i to ima da raje 100 godina jer kao što sam rekla ne radim i ne širim mrežu.
IP sačuvana
social share
Obucite nešto lošeg kvaliteta i ljudi će se sećati haljine koju ste nosili, obucite se kvalitetno i ljudi će pamtiti vas.
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Da, bez širenja mreže nema zarade. Iskreno, voleo bih da Vam vrate novac, ali mislim da je to teško.

Moj predlog koji će Vam rešiti problem je da nađete nekog velikog potrošača, uzmite bonove i prodajte mu ih. Tako možete da izvučete pare.

Razmisliću malo ovih dana i rešavam Vam problem! Prema Vašim porukama od pre, očigledno je da niste ni trebali da se učlanjujete. Ta žena Vas je prevarila. Zbog takvih je ova tema otvorena!
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 02:05:38 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
reqw
hvala puno u napred, nadam se da će ti pasti na pamet neka ideja
od dokaza imam samo uplatnicu na kojoj piše avansna uplatas vaučera za buduće kupovine, a žr. 160-185672-55 u pozivu na br. bi trebalo da piše broj ugovora međutim piše samo 381... jer sam ugovor potpisala kasnije i čak šta više nisam ni dobila svoj primerak. Mentorka koja je sve ovo zakuvala inače radi u Sudu, što govori da je dobro potkovana
IP sačuvana
social share
Obucite nešto lošeg kvaliteta i ljudi će se sećati haljine koju ste nosili, obucite se kvalitetno i ljudi će pamtiti vas.
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Evo šta sam do sad zakuvao.

Ovakva je matematika, povraćaj od goriva je 2%. Da bi se ostvario povraćaj od 200.000 treba kupiti goriva za 10.000.000 din.

Ja Vama dam 9.800.000 din., Vi sa tih 9,8 mil. dobijete od Lyonessa bonove u vrednosti od 10.000.000 i date mi sve te bonove. Kad se transakcija proknjiži, vi dobijete ovu razliku od 200.000 od Lyonessa preko sistema.

Druga varijanta je da ja Vama dam 200.000 din., a Vi ćupove prenesete na mene, sudski i sl...

Ovo je brzinski, naravno, tu je "poverenje", transakcije, vreme... X detalja.

Najteža pitanja su ovde: 1. vreme da se spuca 10 miliona, 2. šta ćemo sa Vašim ćupovima, i to morate onda da prodate, 3. da se pravno obezbedimo, ja kao kupac i Vi kao prodavac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Anea - BDP nije nikakav pokazatelj snage ili razvoja jedne ekonomije. Praktično je neupotrebljiv. Srbija je pravi primer!

Doktore, smanji malo doživljaj pošto očigledno veze nemaš sa ekonomijom ili osnovnim ekonomskim pokazateljima, BDP je jedini pokazatelj snage i / ili razvoja nečije ekonomije. Sve ostalo se može štelovati, a i šteluje se.

Evo šta sam do sad zakuvao.
Ovakva je matematika, povraćaj od goriva je 2%. Da bi se ostvario povraćaj od 200.000 treba kupiti goriva za 10.000.000 din.
Ja Vama dam 9.800.000 din., Vi sa tih 9,8 mil. dobijete od Lyonessa bonove u vrednosti od 10.000.000 i date mi sve te bonove. Kad se transakcija proknjiži, vi dobijete ovu razliku od 200.000 od Lyonessa preko sistema.
Druga varijanta je da ja Vama dam 200.000 din., a Vi ćupove prenesete na mene, sudski i sl...
Ovo je brzinski, naravno, tu je "poverenje", transakcije, vreme... X detalja.
Najteža pitanja su ovde: 1. vreme da se spuca 10 miliona, 2. šta ćemo sa Vašim ćupovima, i to morate onda da prodate, 3. da se pravno obezbedimo, ja kao kupac i Vi kao prodavac...

Jesi li ti stvarno siguran da znaš o čemu pričaš?? 10 milki na gorivo je cca 100.000 litara, jebga ja još nisam kupio ono kamionče za rudnik, ono što ima prečnik točka oko 5 metara...tako da nikako ne mogu da vam uskočim u računicu...  Smile

reqw
od dokaza imam samo uplatnicu na kojoj piše avansna uplatas vaučera za buduće kupovine, a žr. 160-185672-55 u pozivu na br. bi trebalo da piše broj ugovora međutim piše samo 381... jer sam ugovor potpisala kasnije i čak šta više nisam ni dobila svoj primerak. Mentorka koja je sve ovo zakuvala inače radi u Sudu, što govori da je dobro potkovana

Vidi ovako, aj ti lepo ovde napisi koja je to žena, puno ime i prezime i u kom sudu radi, adresa i na kojoj poziciji. Verujem da ukoliko imaš stvarne dokaze da je to tako i ukoliko stojiš iza svojih reči , onda niko te neće sprečavati da uradiš tako nešto ovde javno.
Svakako je bilo dosta prevara koje se dešavaju svakodnevno, pa je vreme da se nekim ljudima stane na put (makar da probamo da im stanemo na put) !!!

Ukoliko ipak odlučiš da i dalje ćutiš, ok, tvoja odluka, ali samo ćutanje, zaključavanje sličnih tema, skretanje sa teme i slično su i dovele ovu zemlju tu gde jesmo... Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 17:22:20 od krypton »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ma, mentor mu rekao...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
reqw

Već sam spominjao, idi kod advokata. Nađi jednog koji se dobro razume u zakon o obligacionim odnosima. Porazgovaraj, predoči mu sve. Ako ti jedan ne odgovora nađi drugog. Što više otežeš gore je po tebe. To što ti reqw tvrdi da će pogledati ima iste šanse kao i one tvoje pozicije. Sem njegove reči ovde na forumu, nemaš nikakve garancije.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ugovori sklopljeni usled zablude su rusljivi...
Sto ce reci... moras na sud i da kroz gradjansku parnicu trazis raskid ponistenje ugovora...
No, medjutim... ako te je druga strana namerno dovela u zabludu... onda se radi i o prevari, sto je krivicno delo, tako da mozes komotno da odes i u policiju i podneses krivicnu prijavu...

Ono sto je vazno ... su rokovi zastarelosti... znaci.. rok u kome mozes da podneses gradjansku\krivicnu tuzbu...
Subjektivni rok je godinu dana od saznanja da je ugovor sklopljen u zabludi (tj. od kada si ukapirala da te je nasankala) ili tri godine od trenutka sklapanja ugovora.
Uzmi kao pocetak tog subjektivnog roka momenat kada si pocela da ih cimas da ti vrate pare i odmah, koliko sutra... idi kod nekog advokata koji se bavi gradjanskim pravom.
Savet advokata te nece izaci vise od 50e, sto je svakako manje od izgubljenih 2000e

A, da... ima tu mesta i za naknadu stete (npr. stres ili propustena dobit zbog toga sto ti je tih 2000e bilo mrtvo...tako reci)... mislim... ja ne mogu da ti dajem pravne savete, ali cisto da znas da od advokata trazis sve... mozda sve neces dobiti, ali reci mu da zahteva sve... Smiley
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 17:55:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
@regw
Šta bi sa onim tvojim što si pominjao da ćeš da nam predočiš razlike o dve alternative SC vs LYO ?? Aj  nemoj da te mrzi, predoči nam !

@regw, bokca, i ostali zastupnici MLM-a (kojeg god)

Izbistrih malo docc pa rekoh da pitam nešto što me svrbi, a vidim da je ZBUNJENA osetila to na svojoj koži.
Svi na prezentaciji a i u docc (pričam za sc, pošto lyo nemam) uvek napominju da su ti avansi/kapare (iako su to dve totalno različite stvari) uvek "vaš novac, dostupan u svakom trenutku kao deo veće kupovine" !!!
Jel ovo znači, ja dao 2000 eur, i posle par meseci neću više da se smaram, hoću moje pare nazad, odem kupim stan od 100000 eur kod FP koji daju povrat 2% i platim ga samo 98000 eur, zato što sam 2k eur već dao?
Jel to ta logika ili sam i ovde omanuo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.