Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338305 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Iskreno, ni meni nije cilj da ulazim u raspravu, jer imam svojih obaveza koje se ne mogu odložiti. A sa druge strane, imam utisak da se argumenti ponavljaju.
Kao što sam napisao ranije, stavljeno je dosta linkova sa obe strane da ljudi mogu sami formirati svoje mišljenje, zato tri puta razmislite i onda odlučite, a vreme će pokazati šta je šta...Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
da li mi možeš malo pojasniti recash i potrošnju uz doplatu. Ja sam razumela ovako. Ako si dao  avans 2000 e,kad želiš da kupoš npr. automobil, a on košta 3000e trebalo bi doplatiti 1000 e. Tako si svoj avans potrošio, a pozicija ti ostaje .A za recesh mi opet nije jasno jer ako ću da dajem opet novac za kupovinu neću 2000 e povratiti sledećih par godina kad će taj iznos biti smešan.  Smile
IP sačuvana
social share
Obucite nešto lošeg kvaliteta i ljudi će se sećati haljine koju ste nosili, obucite se kvalitetno i ljudi će pamtiti vas.
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
poštovani forumaši, nov sam član pa mi nemojte zameriti ako u nečemu pogrešim

član sam lyioness-a od aprila 2012 od tada do danas nisam našla niti jednu osobu koja bi htela da se učlani.  Kada sam se ja učlanjavala bilo je vrbovanje od strane mog prijatelja i njegove mentorke skoro mesec dana.  Bilo je frka da se uplati 2000 e što pre, već je kasno pozajmi pare bla, bla nemaš rizika tih 2000 e je uvek tvoje.  Da skrtaim priču.  Sada kad hoću da povratim svoj avans to nije moguće.  Gde god koga upitam iz LY naletim na zid, ili ponovo ispiranje mozga.  Mogu da pazarim u Tehnomaniji ali opet moram da dam pare za vaučere pa sa njima da kupujem i gde si tu si.  Po tome bih trebala da potošim hiljade i hiljade evra da pi povatila svojih 2000.  Molim ako neko zna konkretno šta da radim, kome da se obratim jer definitivno nemam nameru da vrbujem ljude i na taj način gubim prijatelje.  :help:

Ovde, kao i u slicnim organizacijama tipa: "Daj nam pare pa ces uzivati" je izuzetno tesko dokazati prevaru u pravnom smislu. Dobrovoljno si i verujem, pri cistoj svesti, dala novac ljudima koji su ti "prodavali maglu". U agenciji za privredne registre, firma Lyoness doo pravilno podnosi svoje izvestaje i placa porez, ujedno je i drustvo sa ogranicenom odgovornoscu. Sifra delatnosti je ubedljivo najjaca:

8299-Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju

Sta to konkretno znaci?

Ova delatnost obuhvata:

- obezbeđivanje izveštaja i stenografsko zapisivanje, prepisivanje i druge slične usluge
- simultano prevođenje televizijskog prenosa sastanaka i kongresa
- usluge pripreme bar koda
- usluge obeležavanja bar kodom
- očitavanje brojila za potrošnju vode, električne energije, gasa itd.
- usluge oduzimanja imovine radi prisilne naplate
- usluge naplate parkinga
- aktivnosti samostalnih voditelja aukcija
- usluge primene programa lojalnosti kupcima (marketing lojalnosti, posebni popusti itd.)
- nepomenute uslužne aktivnosti poslovanja

Cela prica se svodi na to da ces zaraditi brdo eura. Na tebi je samo da nadjes jos zrtava koje ces zajedno sa mentorom da "ubedis" da se prikljuce. Ovde je samo akcija da oni ne prevare drzavu u smislu da izbegavaju placanje poreza ili slicno. (kao firma gem collection)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Crowz,javascript:replaceText('%20](*,)',%20document.postmodify.message)
jesam dala pare pri čistoj svesti, ali posle jedno desetak poseta i ubeđivanja i to od prijatelja. Jedno 20 puta je rečeno da nemaš rizika za uloženi novac i da je on uvek tvoj.....ne možeš ga dobiti nazad u kešu ali kroz kupovinu možeš na način što sam navela u prethodnom postu. Jedino mi je bilo malo sumnjivo kad je na uplatnici pisao neki drugi žiro račun, a ne moj.......ne znam što tad nisam reagovala  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Obucite nešto lošeg kvaliteta i ljudi će se sećati haljine koju ste nosili, obucite se kvalitetno i ljudi će pamtiti vas.
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Zvuci poznato svaka slicna "prevara". Prijatelji tu sluze kao dodatni garant da ti je novac bezbedan, jer su i oni dali i super im je.

Kao sto sam napisao gore, elemente prevare je tesko dokazati u pravnom smislu. Placena je usluga te firme koja bi ti omogucila zaradu po uslovima koje su ti predocili. (naravno, uslove upakovali u mirisljavu foliju, covek odmah pomisli da ce za par meseci da vozi mercedesa obalama Ibice). Smile Njihova prica moze da upali i moze se zaraditi novac, bar u teoriji.

Uvek se treba konsultovati pre takvih odluka, ako niko nista ne zna o tome, onda bar preko google-a. Dovoljno je ukucati Lyoness prevara, pa da procitas iskustva nekih ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
To je tako mocno...zato sto se i ekonomija zasniva na slicnom principu...to je svuda oko nas....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Poštovani Vindulir
upravo sam dobila odgovor od zaštite potrošača...... Smile i na žalost ništa se ne može učiniti..... ne mogu mi pomoći jer je sve rađeno po "zakonu".
Mentorka mi je jedne prilike rekla da moju poziciju mogu nekom da prodam ko hoće da se učlani. Hvali se kako ih ima na stotine ispod nje i da se stalno učlanjuju novi ljudi , ali mi nije jasno zašto onda nekom ne proda tu moju famoznu poziciju.....kad god se čujemo samo mi ispira mozak kako to treba raditi, kako on a i slični zarađuju puno bla, bla. Jednostavno neće da mi izađe u susret. Neće da skonta da ja to neću  i ne želim da radim. Ne vidim sebe u toj priči. Sami ti njihovi skupovi i druženja, kao i druženja na Amway, Oriflame i slične kompanije mi liče na neku sektu. Kad počnu da pevaju Bože me sačuvaj. Ne učlanjuješ se da bi išao na žurke nego da radiš i zaradiš koju crkavicu. No sto ljudi sto ćudi. Nekome to odgovara pa će me sad zbog ove izjave kritikovati, ali tako me je baš briga. Sada sam se toliko ožučila da bi plakala od besa, a možda mi jedino to i predostaje. Zato ću ovako javno da apelujem da sve koji budu ovo pročitali, a nisu u Lyioness-u da  pre nego što krenu dobro razmisle. Ako sad ne moraju da daju pare ko zna možda će morati dati kat tad.
IP sačuvana
social share
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple 15
Nikad pare unapred...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Neće da skonta da ja to neću  i ne želim da radim. Ne vidim sebe u toj priči.

To ljudi shvate tek kad im daju novac. Tada je potpuno svejedno da zelis da radis ili ne. Ako nista drugo, bar posavetuj ljude iz tvoje blize okoline da se manu i razmisljanja da pristupaju takvim organizacijama. Mogla bi i svoje iskustvo da malo opsirnije opsises ovde. Dolaze ovde i neki od njihovih clanova i mentora, dosta se trude da prikazu lyoness kao fenomenalnu stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ne bih da se ponavljam, mislim da sam dosta toga rekla i verujem da postoje ljudi koji će hteti da sve ovo ospore. Syrus0709 je rekao da je "predrasuda majka gluposti". Ta fraza je tačna ali ja nemam nikakve predrasude i ako sam naivna nisam glupa. Jednostavno ne želim da zarađujem na taj način. Ne vidim sebe u toj priči. Kada sam mentoru rekla da ne želim da radim i zamolila da mi pomogne oko povraćaja novca usledilo je još jedno "ispiranje mozga". Naime treba "ući u Brazil"...to je lova...ne moraš ništa da radiš...bla,bla....Pitam ja kako ništa da ne radiš. Pa kaže ništa tvoje je da daš još 2000 E i ti si na dobroj poziciji........ jednom rečju nema sluha za moje pitanje i moj problem. Nisu mi jasni ljudi koji prodaju auto ili stan da bi ušli u LY.
Druga stvar kupovina u partnerske firme. Meni je na primer mnogo bliže Gomex,  Univer i Idea. Čak šta više i merkator mi je bliži od Maxi-ja. U navedenim marketima ima akcija, popusta, odloženog plaćanja i sl. Maxi mi je na drugom kraju grada, Lili takođe, a za Maxi i Lili u svakom momentu moram da imam vaučer. Nismo neki lovarni da možemo da kupimo vaučere za 10.000 din. da bi imali kod sebe u momentu kad  zatreba nešto iz marketa. Nisam pala sa kruške da palim auto da idem  svako jutro po hleb i mleko u Maxi   kad imam prodavnicu ispred kuće. To su nebuloze. Svaka čast Syrusu0709 i njegovim prijateljima što su uspeli, kako čujem ima ih još želim im sreću i neka tako i nastave.  Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje i opredeljenje. Opet kažem da nemam predrasude i da nisam glupa, shvatila sam ja sve kako LY posluje ali nisam navikla na takav vid zarađivanja. Ako su tako poslovni, predusetljivi i žele svakom da pomognu da zaradi veliku lovu zašto je toliko teško nekom vratiti ono što je njegovo .Kriva sam što sam se zaletela tu mi sad nema pomoći jedino eto da otvorim oči drugima. Neka svako prvo dobro sebe preispita i sagleda da vidi da li je stvarno spreman za taj vid posla.
Nisam imala nameru nikoga da prozivam niti da vređam.
Sve Vas puno pozdravljam i želim svima puno uspeha u životu.
pozzz
IP sačuvana
social share
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.