Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338677 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
U međuvremenu sam dobio i link za web konferenciju koja valjda ide svaki dan, a nema pass i nema plaćanja  Smile ... http://login.meetcheap.com/conference,31828114   
Ovo bre ko sekta neka  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Jeste zarada 300 procenata. To su pare koje su uplatile partnerske firme, nisu imaginarne... inače da bi se tebi isplatilo 45.000 din. iz tebe treba da bude ćupova vrednosti 350.000. Dakle, para ima.

Vi koji ne kapirate šta znači ulaganje/investicija nemojte da komentarišete to što neznate. 37.000 je ulaganje za onog bageristu, za Vas nije. Da ste malo finansijski pismeni ukapirali bi ste. To za Vas NE važi!!!

Prednost Lyoness-a:
1. osnovan 10 godina pre
2. veći 30x, više partnerskih firmi, jače firme, više članova...
3. rasprostranjen u celom svetu. Ceo svet radi kao jedan sistem, uključiš nekog u Hong Kongu, Indiji, Brazilu...
4. sve navedeno može da dovede do mnogo veće zarade.
5. upoznao sam nekoliko ljudi koji su članovi od 2008. Neki su "leba/mleko" neki su "sponzori".

Ponavljam, nije ovo tema za ljude parazite, neaktivne, pljuvače, finansijski nepismene.

Krypton, ti možeš da budeš član i jednog i drugog... i član nekog šestog... istovremeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Pa ako sam član i jednog i drugog preko koga bi onda kupovao?
Ovi iz sc kao najveću prednost stavljaju to da je kod njih piramida (ja je tako zovem, od milošte) do 4 kolena... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Tebi kao velikom potrošaču nisu bitna ta 4 kolena, gledaš svoj interes. Drugo, Lyo je veća organizacija... mislim da možeš da imaš veći interes. Ima dosta preduzetnika u sistemu, dosta pameti je tu.
Učlaniš se u oba, i vadiš karticu kad naiđeš na njihovu prodavnicu.

Ne znam koje su partnerske firme SCNeta, u Lyonessu imaš sve u celom svetu (limari, moleri, osiguranja, restorani, hoteli....)

Inače, mislim da Lyoness nose preduzetnici, a SCNet klinke sa karticama. To je ogromna razlika.

Ne znam za njih ali u Lyonessu imaš 10 mogućnosi zarade. Pošto dosta trošiš, samom potrošnjom ćeš da postaneš premijum član, bez dinara ulaganja (sad sam se setio te opcije), posle uključiš firmu, i ona postane isto premijum..... bla bla bla... može dosta da se zaradi.

Pišem MOŽE a ne SIGURNO! Da ne bude da sam sektaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Inače, mislim da Lyoness nose preduzetnici, a SCNet klinke sa karticama. To je ogromna razlika.

Nisam ukapirao ovo? U čemu je ovde štos u ovome što si izjavio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905

... Cilj je informisati druge zemlje i sprečiti dalje širenje Lyoness-a, jer se tim putem onemogućava dotok novih para, stopiraju isplate "investitorima" jer nema šta drugo da popuni pozicije, i kao posledica Lyoness piramida postaje neodrživa...

I još jednom...

Dotok novih para u sistem ne može da stane jer se pozicije pune iz svakodnevne potrošnje tj. novca kojeg se odrekla partnerska firma i dala ga kao dodatni rabat Lyoness članovima.

One babe penzosa što kupuje leb i  mleko, nekoga ko ide svaki dan kolima na posao, ili preduzetnika kao što je krypton koji troši gomilu goriva... Dakle dokle god je potrošnje u partnerskim firmama lova se sliva u sistem. Možda je u ovom trenutku još uvek veći priliv love kroz avanse od potrošnje ali čisto sumnjam u to. Šta će biti za nekoliko godina kada u sistemu bude 100, 200 ili 300 miliona članova ? A to je manje od 5% populacije koja će da uzme "tamo neku karticu" koja ne košta ništa a vraća lovu. Briga ih za ćupove.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 10:28:51 od boksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Jeste zarada 300 procenata. To su pare koje su uplatile partnerske firme, nisu imaginarne... inače da bi se tebi isplatilo 45.000 din. iz tebe treba da bude ćupova vrednosti 350.000. Dakle, para ima.

Vi koji ne kapirate šta znači ulaganje/investicija nemojte da komentarišete to što neznate. 37.000 je ulaganje za onog bageristu, za Vas nije. Da ste malo finansijski pismeni ukapirali bi ste. To za Vas NE važi!!!

Prednost Lyoness-a:
1. osnovan 10 godina pre
2. veći 30x, više partnerskih firmi, jače firme, više članova...
3. rasprostranjen u celom svetu. Ceo svet radi kao jedan sistem, uključiš nekog u Hong Kongu, Indiji, Brazilu...
4. sve navedeno može da dovede do mnogo veće zarade.
5. upoznao sam nekoliko ljudi koji su članovi od 2008. Neki su "leba/mleko" neki su "sponzori".

Ponavljam, nije ovo tema za ljude parazite, neaktivne, pljuvače, finansijski nepismene.

Krypton, ti možeš da budeš član i jednog i drugog... i član nekog šestog... istovremeno.

Pare ne dolaze od partnerskih firmi. Preko 80% para dolazi od avansiranja ćupova, pozicija, kućica, trgovačkih kategorija i ostalih budalaština navedenih u kompenzacionom planu.
Nigde u svet nećeš naći povrat od 300% a da je legalan. Naročito ne u MLM firmama.

Tvoje nazovi prednosti Lyonessa:
1. godine postojanja su potpuno nevažne. Piramidalne šeme su trajale i po 40 godina
2. mnoge partnerske firme u Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Australiji su se javno ogradile od partnertstva sa Lyoness-om. Najnovija vest iz Mađarske je da vaučeri sledećih kompanija više nisu dostupni za Lyoness članove:
- Baumax
- Hervis
- Hunguest
- Internet Mall Hungary
- KIKA
- Media Markt
- Müller
- Oázis
- OMV
- Praktiker
- Vögele
3. Ceo svet ima mnogo više od 3 miliona zaluđenih budala, od kojih 90% živi i dalje u zabludi da će zaraditi velike pare.
4. Može al nemora™ - kao što već znamo, Lyoness ne daje nikakve garancije na zaradu. Nema knjige ni papirića
5. A to je prednost zbog čega ?
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
I još jednom...

Dotok novih para u sistem ne može da stane jer se pozicije pune iz svakodnevne potrošnje tj. novca kojeg se odrekla partnerska firma i dala ga kao dodatni rabat Lyoness članovima.

One babe penzosa što kupuje leb i  mleko, nekoga ko ide svaki dan kolima na posao, ili preduzetnika kao što je krypton koji troši gomilu goriva... Dakle dokle god je potrošnje u partnerskim firmama lova se sliva u sistem. Možda je u ovom trenutku još uvek veći priliv love kroz avanse od potrošnje ali čisto sumnjam u to. Šta će biti za nekoliko godina kada u sistemu bude 100, 200 ili 300 miliona članova ? A to je manje od 5% populacije koja će da uzme "tamo neku karticu" koja ne košta ništa a vraća lovu. Briga ih za ćupove.

I još jednom statistika koju su odradili tvoji Lyoness Amerika i Lyoness Kanada nedvosmisleno potvrđuje sve tvrdnje da ukupna sredstva ostvarene od potrošnje su minimalna i zanemarljiva. Domaću statistku krijete kao zmija noge, što samo opravda sve sumnje.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
5. Tako je, može da nestane za 40 godina. Propali su: Liman Braders, Grčka, Srbija, Španija, Železnice Srbije, Zastava automobili, General Electric (spasila ga država), Orion (izmislio TV), Srbija gas....

Štos kod preduzetnika:
1. za mene su to najznačajniji ljudi u jednom društvu. Sami sebi zarađuju hleb, nisu na budžetskoj sisi.
2. kapiraju šta je posao, šta je realno, šta je prevara....
3. preduzetnik ima 3 bagera, njegov ortak preduzetnik 8 bagera, njihov pajtos preduzetnik ima 1 autobus...
4. obični komercijalisti rade za firmu godinu-dve i tutanj. Ti ceo život voziš bagere, i daje ćeš, tako da ćeš ovo da radiš i guraš još par godina... znči trajnija vrijanta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Uslov da Lyoness dođe u neku zemlju je 300 premijum članova.
U Srbiji 2008 nije bilo ni jedne partnerske firme! Dakle 100 posto para je poticalo od avansa!

Kako protiče vreme sve više će biti iz potrošnje. Od 100 posto smanjiće se na, recimo, 5 posto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.